Anghel Damian, cuvinte de laudă la adresa Liei Bugnar: "Este un dramaturg și un scenarist extraordinar". Cum se desfășoară colaborarea cu fosta lui iubită, după despărțire

 Dumitrache Laura
.

Anghel Damian formează un cuplu cu Theo Rose, iar peste câteva luni vor deveni părinți pentru prima oară. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Clanul, de la PRO TV. La acea vreme, regizorul forma un cuplu cu Lia Bugnar, iar Theo Rose avea o relație cu Alex Leonte. Deși s-au despărțit după nouă ani de relație, Anghel Damian și Lia Bugnar colaborează pe plan profesional. Actorul are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anghel Damian a format un cuplu cu Lia Bugnar, vreme de nouă ani, iar anul trecut cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. În prezent, cei doi colaborează pentru proiectul Clanul, de la PRO TV. Cei doi au continuat să colaboreze pe plan profesional și să aibă o relație decentă.

anghel damiananghel damian

Anghel Damian și Lia Bugnar s-au despărțit, iar în prezent regizorul formează un cuplu cu Theo Rose, care o joacă pe Vera în serialul Clanul. Cei doi vor deveni părinți pentru prima oară, după ce a artista a anunțat că este însărcinată și va avea un băiețel.

Citește și: Lia Bugnar a recunoscut cine a spus primul adio, în relația cu Anghel Damian: „A stat mută o vreme și…”

Citește și:Anghel Damian și Lia Bugnar, împreună pe scenă în prima seară după ce s-a aflat că Theo Rose este însărcinată

Citește și:Iulia Vântur, scene spectaculoase de luptă în noul său videoclip muzical. Cum a reacționat Salman Khan: „Comportamentul lui s-a schimbat…”

Citește și:Romanița Iovan are buncăr antiatomic, rezistent la cutremur: „În caz de pericol, adăpostesc pe toată lumea de pe stradă”

Anghel Damian, cuvinte de laudă la adresa Liei Bugnar

Deși nu mai formează un cuplu, Anghel Damian și Lia Bugnar colaborează pe plan profesional. Cei doi se ocupă de proiectul Clanul, de la PRO TV, iar regizorul are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere. Recent, Anghel Damian a vorbit despre colaborarea cu Lia Bugnar, declarând că aceasta se ocupă de fiecare personaj în parte, inclusiv de cel al lui Theo Rose.

„Lia este un dramaturg și un scenarist extraordinar. Ea le dă o viață, prin cuvinte, extraordinară. După care, felul în care gândim, de la început, tipologia unui personaj și felul în care îl descriem în acțiuni și vorbe, îl ajută. Apoi, migala în lucrul cu actorul, cu fiecare secvență în parte. E foarte complicat să ții minte un text care are o anumită topică. Chiar vorbeam cu domnul Mihăiță, el spunea că își învață textul cu o lună înainte, pentru că orice cuvânt care e scos dintr-o frază, nu mai are absolut nicio logică. Ele, deși sunt într-o topică care distruge logica, dacă ești atent, au logica personajului domnului Măcelaru. Și, atunci, trebuie să înveți cuvânt cu cuvânt, virgulă cu virgulă, pauză cu pauză, mimică, gestică, tot.”, a declarat Anghel Damian pentru click.ro.

Anghel Damian: „Theo Rose vrea să fie cot la cot cu restul actorilor”

Anghel Damian a vorbit și despre iubita sa, Theo Rose, însărcinată în cinci luni. Regizorul a recunoscut că îi este greu să filmeze având în vedere că aceasta este însărcinată. Cu toate astea, artista vrea să lucreze cot la cot cu ceilalți actori.

„Bineînțeles că în orice context s-a întâmplat asta – și la „Vlad', cu Olimpia Melinte. Care a fost însărcinată-, eram pregătiți pentru situațiile astea. Și, acum, avem o grijă extraordinară. Dar ea e cea care trage să nu fie pusă într-un statut particular. Si vrea să fie cot la cot cu restul actorilor. Bineînțeles, condițiile de filmare nu sunt cele mai fericite, de multe ori, pentru că filmezi, în frig, 12 ore. Sunt locații în exterior. Oricât de bine te-ai îmbrăca, când stai 12 ore la -2 grade, îngheți. Și, atunci, tot timpul trebuie să ai grijă cum faci programul, cum faci cronologia.”, a mai spus Anghel.

Anghel Damian și Lia Bugnar au fost împreună nouă ani

Anghel Damian și Lia Bugnar s-au iubit ani întregi, dar relația lor a luat sfârșit anul trecut, când actorul a cunoscut-o pe Theo Rose. Regizorul s-a cuplat cu frumoasa artistă, iar la câteva luni au anunțat că vor deveni părinți. Fosta iubită a acestuia nu a menționat motivul care a dus la separare, dar a recunoscut că Anghel a fost cel care s-a despărțit de ea.

Când m-a părăsit Anghel a stat mută o vreme și după vreo lună m-a sunat. Acum vreau să-ți fac poze. Acum n-ai ce poza, beibi, sunt transparentă. Lasă că eu te văd în culori, nu-ți face tu griji. Și a venit, și m-a furat în aparatul ei de fotografiat și mi-a făcut, probabil, cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată. Vezi, sexi, cât de frumoasa poți să fii.', se arată în postarea Liei Bugnar.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton