Anghel Damian, despre relația cu Lia Bugar: „Eu am învățat enorm de la ea”

 Lăstun Ana Maria
.

Anghel Damian a discutat în premieră despre relația cu Lia Bugnar. Cei doi au făcut subiectul multor controverse, având în vedere diferența de vârstă de 23 de ani, dar iată că se înțeleg de minune și nici că le pasă de ce spun gurile rele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anghel Damian și Lia Bugnar și-au început relația în urmă cu opt ani. Chiar dacă ea are 52 de ani, iar el 29, fac o echipă foarte bună și sunt extrem de uniți. Anghel Damian a povestit că se înțelege foarte bine cu Lia Bugnar nu doar în viața personală, ci și pe plan profesional. Deși pe scenă au fost dușmani, atunci când s-au îndrăgostit unul de celălalt, au ieșit din pielea personajului și au urmat cursul firesc al oricărei relații, de la mutat împreună și până la adaptarea modului de gândire.

Citește și: Trecutul neștiut al celei mai misterioase concurente de la Asia Express, Lia Bugnar. E superbă și la 50 de ani, dar în copilărie a avut un mare complex

Citește și: Lia Bugnar, despre nemulțumirile de la Asia Express. Actrița a răbufnit și a zis ce nu se vede la TV: 'Din 4 ore de emisiune, eu și Maria am apărut fix 7 minute'

Citește și: Ce relație are Anghel Damian cu părinții lui, Anca și Laurențiu Damian: „Mama s-a certat cu tata pe tema răsfățului” / EXCLUSIV

Citește și: Anghel Damian, confesiuni după 8 ani de iubire cu Lia Bugnar: „Primul pas l-am făcut eu”. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

În aceeași ordine de idei, actorul privește diferența de vârstă ca pe un aspect pozitiv și mărturisește cu sinceritate că a învățat foarte multe de la iubita lui, Lia Bugnar. Tânărul a făcut primul pas și se bucură de evoluția pe care relația lor a avut-o, în ultimul an, în ciuda pandemiei.

anghel-damian-despre-lia-bugnar-1anghel-damian-despre-lia-bugnar-1

Anghel Damian, despre Lia Bugnar: „Am învățat enorm de mult de la ea'

„În principal, scriem împreună cam tot de scriem. Și ea acum scrie la «Vlad» (n.r. serialul de la PRO TV). Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează', a mărturisit Anghel Damian, în ceea ce privește relația cu Lia Bugnar.

Despre viața profesională, actorul a precizat că a scris scenariul pentru ultimul sezon al serialului „Vlad', alături de alte nume mari din domeniu. Perioada respectivă a fost una stresantă, pe care se bucură totuși că a depășit-o cu brio, fără să o resimtă și în viața personală.

„A fost o presiune, pentru că atunci când ești într-un serial de o asemenea anvergură, nu te gândești niciodată: bă, la un moment dat o să fie un sfârșit, pentru că povestea merge, încerci să o complici. Și la un moment dat într-adevăr e finalul acela.

E ca în viață, la un moment dat se termină și nu-ți vine să crezi. Trebuie să fii foarte atent, pentru că sunt atâtea povești, atâtea personaje, nu știi niciodată cum sunt atașamentele telespectatorilor față de cine, cum, în ce fel… Responsabilitatea este în mâinile tale', a mai continuat Anghel Damian, în emisiunea La Măruță.

Anghel Damian se consideră mai matur, în relația cu iubita sa

„În timp, fiecare pasiune individuală a devenit pasiune comună. Am împrumutat mai tot, când eu de la ea, când ea de la mine. Ca să îți dau cel mai puternic exemplu în acest sens, înainte să fim împreună, eu nu suportam pisicile. Eram a dog person, cum se spune. Iar Lia nu prea înțelegea nevoile unui câine. Azi, eu sunt pisicar, îndrăgostit până peste cap de cele două pisici de acasă, și Lia este înnebunită după câinele nostru Iago și îi face toate plăcerile.

Dar ca să dăm Cezarului ce e al Cezarului, într-adevăr, sunt mai matur decât ea, în ciuda vârstei', ne-a declarat Anghel Damian, în urmă cu ceva timp.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton