Ani Crețu de la Vacanța Mare nu-și suporta soțul, înainte să formeze un cuplu: "Nu l-am suferit deloc, am făcut nunta după 14 ani"

 Radulescu Ruxandra
.

Ani Crețu de la Vacanța Mare nu-și suporta soțul, înainte să formeze un cuplu. Ani Crețu, actrița care a ajuns cunoscută datorită trupei de umor, Vacanța Mare, face mărturisiri despre căsnicia sa. Ani Crețu și soțul ei, sunt căsătoriți de 15 ani, iar cel care le-a făcut cunoștință a fost chiar Mugur Mihăescu. Totuși, Ani Crețu a mărturisit că atunci când s-au cunoscut, ea și viitorul soț nu se suportau deloc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ani Crețu de la Vacanța Mare nu-și suporta soțul, înainte să formeze un cuplu. Ani Crețu, actrița cunoscută publicului român din trupa Vacanța Mare, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani, însă începuturile relației nu au fost tocmai ca-n filme. Vedeta a mărturisit recent, că, iniția, cei doi nu s-au simpatizat deloc. Ulterior, Ani Crețu și soțul ei au ajuns să se cunoască mai bine datorită lui Mugur Mihăescu. Iată cum a evoluat povestea de iubire dintre Ani Crețu și partenerul ei de viață.

index-59index-59

Ani Crețu de la Vacanța Mare nu-și suporta soțul, înainte să formeze un cuplu

Ani Crețu a povestit că l-a cunoscut pe soțul ei, prin intermediul lui Mugur Mihăescu. Cu toate acestea Ani și viitorul ei soț nu s-au putut suferi la prima vedere. Abia când au ajuns să se cunoască mai bine și-au dat seama că sunt meniți unul altuia.

Eu l-am cunoscut prin Mugur, care l-a chemat la o plimbare. Eu, Mugur și Radu ne plimbam prin București într-o zi de duminică. Apoi mi-a zis că a mai chemat pe cineva. Nu l-am suferit deloc și nici el pe mine. Nu îl puteam înghiți.

Citește și:Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii. Are 22 de ani și este sportiv de performanță

Citește și:Cine este ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii 2023. Israelianul a participat la Chefi la cuțite, sezonul 10: „Era visul meu să ajung în România

Apoi am început să vorbim la ziua lui Mugur, și din vorbă în vorbă, uite că avem 15 ani împreună și un copil. Eu nu cred în dragoste la prima vedere. După perioada în care trece focul, important e ce rămâne. Dacă rămâne doar jăratecul din șemineul care ardea frumos, nu mai e bine. Ce te mai unește?', a declarat Ani Crețu pentru FANATIK.

Ani Crețu, despre relația cu soțul: „Am făcut nunta anul trecut, după 14 ani jumătate”

Vedeta de la Vacanța Mare, Ani Crețu, a mărturisit că după ani de zile a realizat că bărbatul de lângă ea este cel potrivit. Actrița a mărturisit că ea și soțul ei nu s-au certat niciodată șau învățat să lase deoparte orgoliile pentru binele relației.

Eu nu mi-am dat seama de la început că el este bărbatul potrivit pentru mine. A venit odată cu timpul..Noi am făcut nunta anul trecut, după 14 ani jumătate. Aceste lucruri au venit în timp.

El e persoana pe care am lăsat-o să mă cunoască, încet, dar sigur. Eu îl știu după cum respiră dacă a avut o zi grea. Performanța e că noi nu ne-am certat niciodată.

Noi nu ne certăm pe un ton ridicat, sau să avem conflicte, cum au alții. Noi nu ne-am jignit niciodată, dacă ne supărăm, noi nu vorbim unul cu celălalt. Iar asta s-a întâmplat cu ani în urmă. Nu mai avem situații de genul acesta, ne-am tocit ego-urile între noi', a mai adăugat actrița Ani Crețu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton