Ce spune Anisia Gafton despre căsătoria cu iubitul ei, Florin Serghei: „Nu știu dacă mă văd măritată. Mi se pare o presiune și...” / Acum câteva luni aveau planuri de nuntă

 Calin Maria Bianca
.

Ce spune Anisia Gafton despre căsătoria cu iubitul ei, Florin Serghei, după ce în urmă cu câteva luni aveau planuri de nuntă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anisia Gafton trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Serghei de mai bine de cinci ani. Cei doi au trecut prin multe suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului, astfel că mulți se întreabă când vor face pasul cel mare! Fără a ezita, actrița a făcut o serie de declarații neașteptate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nu este pentru prima dată când Anisia Gafton vorbește despre căsătoria cu iubitul ei. În vara anului trecut declara clar că este pregătită să facă acest pas în orice moment. Deși atunci spunea că sunt în perioada în care planifică acest eveniment special din viața lor, se pare că între timp lucrurile au luat o altă întorsătură.

anisia-gafton-operatie-nas-1anisia-gafton-operatie-nas-1

Citește și: Anisia Gafton se căsătorește cu iubitul ei, Serghei. Primele declarații despre nuntă: „Suntem în faza de discuții. M-aș duce să mă mărit chiar și în…'

Citește și: Cum s-au cunoscut Anisia Gafton și iubitul ei, Serghei: „Avem și momente de tensiune, de ceartă'. Ce spune despre copii / EXCLUSIV

Citește și: Cosmin Seleși, imagini de basm de la Botiza, unde a petrecut Paștele: „A fost mirific absolut tot, slujbele de la biserica din sat, oamenii locului…”. Actorul are o căsuță în Maramureș

Citește și: Când s-a produs ruptura dintre Florin Piersic Jr. și tatăl său, Florin Piersic: „M-a șocat gestul, nu mă așteptam ca el… M-a durut”

Ce spune Anisia Gafton despre căsătoria cu iubitul ei, Serghei, după ce în urmă cu câteva luni avea planuri de nuntă

Anisia Gafton, care declara în urmă cu mai bine de jumătate de ani că trebuie să se căsătorească cu iubitul ei, indiferent de locație și punea ca și variante inclusiv jungla, la țară sau chiar pe un vapor, acum se pare că s-a răzgândit. Actrița a declarat recent că nu știe dacă se vede mireasă, explicând că acest pas pune mare presiune pe ea, dar și că pentru ea nu contează atât de mult acest aspect.

Nu știu dacă mă văd măritată. Este un obicei foarte frumos, foarte mișto că toate miresele se îmbracă în alb, dar mi se pare o presiune.'a spus Anisia Gafton în cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin.

Anisia Gafton, în iulie 2023: „Suntem în discuții, unde facem nunta'

Chiar dacă acum nu își mai dorește atât de mult să facă nunta și susține că nu știe dacă se vede măritată, reamintim că în luna iulie a anului trecut, actrița făcea primele declarații despre nunta cu Serghei. Nu doar că explica cum ar vrea să arate, unde voia să aibă loc evenimentul, dar și cum s-ar îmbrăca, ci pe atunci a spus clar că sunt în discuții și că trebuie să o facă dacă relația rezistă de atât de mulți ani.

Cu dragostea stau foarte bine, suntem împreună, suntem bine. De măritat… ce să zic, ai pus bine întrebarea, Doamne ajută. Suntem în discuții, la momentul ăsta încă nu m-am măritat, avem niște planuri. Încă nu știm cum o să fie, ce o să fie, dar până la urmă trebuie. 5-6 ani, este ceva. Și până la urmă… hai să ne facem un plan dacă tot rezistăm.

Suntem în discuții, în faza de discuții, unde o să facem. Spuneam și colegilor că eu nu m-aș vedea într-o nuntă din asta fastuoasă, nu m-aș vedea. Toți săriți de pe fix să fie! Eu aș face-o și aici, într-o zi, ba, Serghei, ia hai tu până aici, chem un popă și o să facem un rol la planul înclinat’.

Și eu am să zic da’ și o să fie într-o condică, dar o să fie real. Aș face și așa cu o gașcă de nebuni, m-aș duce chiar și în junglă să fac. Mai impresionant, pe un vapor, pe o plajă, la țară, undeva, în coteț la găini, bine nu m-aș îmbrăca în alb acolo că s-ar vedea tot ce conține cotețul. Să fie altceva mai colorat (râde n.r.)‘, a spus Anisia Gafton pentru Ciao.ro, pe atunci.

Anisia Gafton recunoaște că este geloasă și alintată în relația cu Serghei

Printre altele, atunci când a fost invitată în podcast-ul lui Ameri Nasrin, Anisia Gafton a precizat că este o femeie geloasă, însă nu duce acest lucru la extrem, cum făcea la începutul relației. Acum au o relație solidă și nu mai este ca la început, astfel că stă liniștită din acest punct de vedere.

  „Mai sunt câteodată (nr. geloasă), că am fost și la început. Acum nu mai sunt. Da, normal, că la început mai era. Se mai dădea unul la mine, câte una la el, dar e normal. Dar acum am înaitat în relație, nu mai e așa. La început nu știi dacă e serios sau nu.'a mai spus Anisia.

De asemenea, fiindcă tot a venit vorba despre relația cu Serghei, Anisia Gafton a mărturisit și faptul că este destul de alintată când este în prezența lui și vrea multă atenție.

  Anisia acasă e foarte alintată. Eu sunt foarte, foarte afectuoasă și alintată, ca o pisică. Am o voce a mea acasă.', a mai povestit actrița.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton