Anisia Gafton, detalii despre relația cu Serghei și despre nunta lor: "Longevitatea cuplului nostru cred că se datorează mult și faptului că nu am pus presiune pentru căsătorie și copii". Cum se înțelege cu viitorii socri / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

A fost prima femeie din România care a făcut stand-up la televizor, iar reacția publicului a fost cea mai buna confirmare că a ales drumul potrivit. De atunci, Anisia Gafton nu s-a mai oprit, iar azi numele ei e echivalent cu buna dispoziție și umorul de calitate. Spre norocul ei, partenerul de viață îi este și coleg de scenă, fiindcă nu e ușor să ai o iubită pusa pe glume non-stop. Să sperăm că n-a glumit când ne-a vorbit despre casatorie, dat fiind ca secretul relației lor este… comedia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Tu și iubitul tău, Serghei, trăiți o frumoasă poveste de iubire deja de mai bine de șase ani. Care e secretul relației voastre?

Secretul relației noastre este faptul că eu sunt un om bun și iert dacă Serghei se supără când fac eu ceva rău. Secretul relației noastre este comedia. Încercăm să nu luăm foarte multe în serios. Facem foarte multe glume și nu stăm prea des serioși.

index-5-1index-5-1

Anisia Gafton: „Nu am avut situații-limită în care să vrem să ne despărțim”

În toți aceștia ani, bănuiesc că ați mai avut și voi conflicte, așa cum se întâmplă în orice cuplu. Ați fost vreodată la un pas de despărțire? Cum depășiți divergențele, care e mai împăciuitor?

Am lăsat lucrurile să curgă natural. Dacă a existat un moment mai tensionat, am vorbit despre asta, am comunicat și am găsit soluționare în probleme. Nu am avut situații-limită în care să vrem să ne despărțim. Dar, ca în orice cuplu, au existat furtuni, vânturi de primăvară, tornade… în funcție de vreme. În momentul în care ne certăm, încercăm să nu stăm foarte multă vreme supărați și să rezolvăm conflictul. Mai vin eu cu o glumă, mai vine el cu o glumă și, uite așa, trecem mai ușor peste situație… Că dacă nu, trec eu cu bicicleta peste el. (râde)

Citește și: Anisia Gafton, detalii despre logodna cu iubitul ei, Florin Serghei, care a cerut-o în căsătorie în Grecia: „El a avut emoții mari, se vedea pe el că tremura…” / Când are loc nunta

Citește și: Anisia Gafton, reacție acidă după ce fanii i-au spus că este de nerecunoscut în urma operației de la nas: „Nu m-am schimbat, nu a plecat talentul. Așa arăt eu, asumată, fără filtru'

Citește și: Alex Velea a urcat pe scena de la Neversea cu fiica Antoniei: „Mayei îi place foarte mult să danseze, îi place și ei la studio cu mine”

Citește și: Ana Baniciu, apariție spectaculoasă în costum de baie, la doar o lună după ce a născut: „Sunt o norocoasă pentru cum arăt acum și sunt conștientă de asta!”

Anisia Gafton: „Ne-am mutat împreună după doi ani”

La cât timp v-ați mutat împreună, după ce v-ați cunoscut? Cum a fost conviețuirea, la început? Dar acum? Vă împărțiți treburile gospodărești în mod egal, unul spală și altul gătește?

Ne-am mutat împreună după doi ani. Noi fiind obișnuiți să stăm mai mult împreună în turneu, acasă ne era mai ușor, pentru că ne organizam mai bine. Și anume, cum se făcea dimineață… începeam cu un mic-dejun în bucătărie, nu cu un bagaj tras. Acum ne împărțim treburile gospodărești în mod egal – când nu pot eu, poate Serghei, când nu poate Serghei, poate Serghei. Sau când nu pot eu, face el, și când face el, nu pot eu.

Anisia Gafton, detalii despre relația cu Serghei și despre nunta lor

„Suntem în discuții, la momentul ăsta încă nu m am măritat, avem niște planuri, spuneai tu într-un interviu mai vechi. Și iată că, anul acesta, la finele lunii mai, ai primit inelul! Serghei te-a cerut de soție când vă aflați în Grecia, într-un cadru romantic. Te așteptai la asta? Cum visezi să fie nunta voastră?

Suntem împreună din 2017, chiar 2018. Longevitatea cuplului nostru cred că se datorează mult și faptului că nu am pus presiune pentru căsătorie și copii. (zâmbește) Nu aș vrea un eveniment foarte fancy, unul simplu și frumos, cu prietenii și cu voie bună.

Cum ai fost primită în familia iubitului tău? Ce relație ai cu viitorii socri? Dar Serghei cum se înțelege cu părinții tăi?

Toată lumea se înțelege pentru că nu prea îi implicăm în relația noastră. (râde) Sunt destul de departe, cât să te înțelegi bine cu socrii. Rețetă pentru fani: o casă departe de părinți sau socri ține doctorul sau avocații departe.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton