Anisia Gafton se căsătorește cu iubitul ei, Serghei. Primele declarații despre nuntă: „Suntem în faza de discuții. M-aș duce să mă mărit chiar și în…”

 Calin Maria Bianca
.

Anisia Gafton se căsătorește cu iubitul ei, Serghei.. Anisia Gafton a dat vestea cea mare, care a luat prin surprindere pe toată lumea! Mai concret, actrița se gândește la ziua nunții cu iubitul ei, iar acum sunt în tratative privind locația unde o să se desfășoare frumosul eveniment. Ce-i drept, din declarațiile pe care le-a făcut recent, este clar că nu o să fie vorba despre o nuntă fastuoasă, ci una în care toți invitații se vor distra pe cinste și se vor amuza copios! Iată la ce locații s-a gândit Anisia Gafton! Sunt de-a dreptul neașteptate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anisia Gafton se căsătorește cu iubitul ei, Serghei. Anisia Gafton trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 5 ani alături de iubitul ei, Serghei. Cei doi se iubesc la cote maxime, astfel că acum au ajuns la concluzia că trebuie să facă următorul pas important în relația lor, și anume nunta. În timp ce mulți caută locații cu un an sau doi înainte și au grijă să aibă timpul necesar pentru a organiza tot, actrița a dezvăluit că nunta poate să aibă loc chiar în viitorul apropiat sau chiar anul acesta.

gafton9gafton9

Citește și: Câte kilograme a slăbit Anisia Gafton la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Am făcut o foame cruntă, de mi s-a prins spatele de burtă'. De ce a fost la un pas să renunțe / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Anisia Gafton și iubitul ei, Serghei: „Avem și momente de tensiune, de ceartă'. Ce spune despre copii / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Lavinia Petrea și procurorul Romulus Varga, după 9 ani de căsnicie: „În fiecare an, câteva zile le avem doar pentru noi”

Citește și: Oana Roman, sfaturi pentru cei care au rude internate la azil: „Nu poți duce un bătrân la cămin și îl părăsești. Trebuie să…”

Anisia Gafton se căsătorește cu iubitul ei, Serghei.

Anisia Gafton o duce foarte bine din punct de vedere amoros, așa că este pregătită să îmbrace rochie de mireasă în viitorul apropiat. Actrița a declarat că este în discuții cu iubitul ei, privind locația unde vor face frumosul eveniment. Deși ea s-a gândit la tot felul de locații atipice, fără a conta pentru ea acest detaliu, se pare că Serghei acordă o importanță mai mare asupra acestui aspect.

Cu dragostea stau foarte bine, suntem împreună, suntem bine. De măritat… ce să zic, ai pus bine întrebarea, Doamne ajută. Suntem în discuții, la momentul ăsta încă nu m-am măritat, avem niște planuri. Încă nu știm cum o să fie, ce o să fie, dar până la urmă trebuie. 5-6 ani, este ceva. Și până la urmă… hai să ne facem un plan dacă tot rezistăm'.', a spus Anisia Gafton pentru Ciao.ro

Primele declarații despre nuntă

Anisia Gafton a vorbit pe larg despre cum se descurcă pe platourile de filmare la noul show ce va fi difuzat la Pro Tv, în curând, Săriți de pe fix!'. Se declară extrem de încântată, așa că nu a ezitat să spună că s-a gândit la această locație pentru nunta ei cu iubitul Serghei. Actrița a explicat că nu este adepta nunților fastuoase, de poveste, ci le preferă pe cele atipice', astfel că i-ar plăcea să spună Da' în platoul Săriți de pe fix!', în junglă, pe o plajă sau într-un loc cu animale, la țară.

„Suntem în discuții, în faza de discuții, unde o să facem. Spuneam și colegilor că eu nu m-aș vedea într-o nuntă din asta fastuoasă, nu m-aș vedea. Toți săriți de pe fix să fie! Eu aș face-o și aici, într-o zi, ba, Serghei, ia hai tu până aici, chem un popă și o să facem un rol la planul înclinat'.

Și eu am să zic da' și o să fie într-o condică, dar o să fie real. Aș face și așa cu o gașcă de nebuni, m-aș duce chiar și în junglă să fac. Mai impresionant, pe un vapor, pe o plajă, la țară, undeva, în coteț la găini, bine nu m-aș îmbrăca în alb acolo că s-ar vedea tot ce conține cotețul. Să fie altceva mai colorat (râde n.r.)', a continuat, plină de umor, Anisia Gafton.

Cum a cucerit-o Serghei pe Anisia Gafton

Ei bine, lăsând discuțiile despre nuntă, Anisia Gafton a ținut să explice cum a atras-o iubitul ei, Serghei. Fără a ezita, i-a făcut numeroase complimente, explicând că a cucerit-o prin umorul său și glumele lui, fiind la fel de amuzant ca și ea. Totodată, se simte iubită și protejată de el, iar aceste lucruri contează foarte mult pentru ea și într-o relație, în general.

'Serghei? În primul rând cu vocea aia a lui de bas și cu umorul lui că e bun pe glume. E cu glume ironice. Și faptul că e băiat bun. E un băiat atâta de bun și atâta de sufletist. Și faptul că e un bărbat care protejează. Îți dai seama că eu dacă mă împiedic, cad, fac, dreg, am pe cineva care să mă protejeze.„, a continuat Anisia Gafton pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton