Anna Lesko s-a luptat cu gelozia partenerilor. De ce era acuzată artista în relații: „Am avut parte de niște gelozii crunte. Nesiguranța asta, pe care o simțeam în replici, în comentarii. Acest lucru te macină pe dinăuntru"

 Tudorache Simona
.

Anna Lesko a fost întotdeauna o femeie frumoasă și dorită, dar relațiile pe care le-a avut nu i-au adus fericirea. Solista recunoaște că s-a confruntat cu gelozia partenerilor de cuplu. Aceștia nu vedeau cu ochi buni plecările ei la concerte și trăiau mereu cu impresia că artista poate avea parte în acele perioade și de alte opțiuni.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Acum, la 45 de ani, solista mărturisește că e singură și își crește singură copilul de 10 ani. Adam e minunea ei și pentru el face totul. Anna Lesko nu își învinovățește în niciun fel foștii parteneri de viață. Consideră că a învățat ceva din fiecare poveste trăită și că a primit anumite lecții pentru a merge mai mai departe.

anna-lesko-75anna-lesko-75

Anna Lesko, acuzații din partea partenerilor

Anna Lesko a îndurat multe în relațiile trăite, deși nu a greșit cu nimic și a încercat să ofere cât de mult a putut celor pentru care avea sentimente. „Am avut parte de niște gelozii crunte. Nesiguranța asta, pe care o simțeam în replici, în comentarii. Da, că tu ai putea să faci ce vrei tu când ești în deplasare. Acest lucru te macină pe dinăuntru. Nu poți, când tu știi că ești ca în palmă curată. ÎÎ ți dai seama că acel cineva nu te-a văzut pe tine cu adevărat. El nu știe că pentru tine reprezintă enorm relația. Cum poți să mă bănuiești că eu aș putea să fac ceva în deplasare? Cum e posibil asta? Înseamnă că acea persoană nu m-a văzut cu adevărat. Poate eu am greșit, poate eu nu m-am poziționat cum trebuie. Eu nu învinovățesc niciun partener din viața mea. Toți au avut un aport important și toți mi-au adus lecții incredibile de viață”, a declarat Anna Lesko în podcastul lui Mihai Morar, Fain și simplu.

Citește și: Fiica Ronei Hartner va rămâne cu mama artistei și cu unchiul ei. Când își poate vedea fiica Rocco Sedano, după ce a pierdut procesul de custodie

Citește și: Cine este primul iubit al Gabrielei Cristea. La 18 ani a avut o relație cu un bărbat din televiziune

Citește și: Cum arată vila de lux pe care Oana Radu și-a cumpărat-o după ce fostul soț a forțat-o să plece din casă: „Timp de vreo 2 luni dormeam pe unde apucam”

Citește și: „Tata a murit în biserică, la 50 de ani, a fost un șoc pentru mine”. Cum și-a revenit Jorge după decesul tatălui și cum l-a schimbat durerea trăită

Citește și: Andreea Sasu a primit un Ferrari de 250.000 de euro de la Philipp Plein, de ziua ei. Românca îl va face tată pentru a patra oară: „La mulți ani mie!”

Ce gen de bărbat vrea Anna Lesko lângă ea

Anna Lesko vrea lângă ea un bărbat echilibrat care să o completeze. După despărțirea de DJ Vinnie, fostul ei logodnic, artista nu s-a mai afișat cu nimeni în public. „Eu vreau un bărbat, știu că urmează să mă întrebi, Mihai, eu vreau un bărbat echilibrat astăzi. Un bărbat echilibrat! Și nu știu unde îl găsesc. Dar nu-l caut! Eu simt că muncesc la o variantă a mea, mă sculptez și sunt sigură că nu mă sculptez degeaba. Mă sculptez pentru ceva, mă pregătesc pentru ceva, pentru o etapă a mea mult mai sănătoasă, mult mai', a precizat solista.

Anna Lesko: Greșeala noastră cea mai mare e că terminăm o relație și intrăm în alta”

Astăzi, când are multă experiență, Anna Lesko are convingerea că oamenii greșesc atunci când ies dintr-o relație și intră în alta, și nu aleg să facă o pauză, asta pentru că și solitudinea e necesară.

„Cred că eu m-am prins de foarte multe lucruri după 40 de ani. Până atunci am fost în vria acestei cariere, tot timpul pe drumuri. Eu nu am înțeles foarte clar cum o relație se termina, mă refer cu lux de amănunte, la nivel emoțional, unde ne-am împotmolit, ce ar fi trebuit să facem. Asta îmi place astăzi. Dar atunci, ok s-a terminat, nu ne-am mai înțeles, hai să terminăm relația. Greșeala noastră cea mai mare e că terminăm o relație și intrăm în alta, fără pauză. Eu am aflat de curând importanța pauzei de solitudine, cât de important este să stai și să cugeți și să te înțelegi pe tine. Pentru că s-ar putea și mai mult ca sigur partenerii din viața ta să nu fi avut nicio vină. Tu ești cea care te-ai raportat greșit, tu ești cea care ai lăsat ușile deschise și ai primit în viața ta, în inima ta pe cineva, care cu tine nu s-ar fi potrivit de la bun început', susține Anna Lesko.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton