Anne și Adrian au câștigat Love Island România. Trei cupluri au luptat pentru premiul de 50.000 de euro

 Calin Maria Bianca
.

Anne și Adrian au câștigat Love Island România. Trei cupluri au luptat pentru premiul de 50.000 de euro. Show-ul Love Island România, care a pus pe jar telespectatorii, s-a încheiat, iar marea finală s-a difuzat, pe platforma VOYO. A sosit momentul ca după șase săptămâni pline de pasiune, flirt și romantism, să se afle cine a câștigat competiția și marele premiu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret faptul că în ultimele ediții de la Love Island România, concurenții au întrecut deja limitele și și-au dat frâu liber sentimentelor. Este vorba chiar despre Narcy și Luis, însă acești au fost eliminați. Trei cupluri au rămas în cursa pentru premiul mare în valoare de 50.000 de euro, și anume: Alexia și Denis, Anne și Adrian, precum și Călin și Denisa.

images-39images-39

Citește și: Finala Love Island România. Trei cupluri se vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro

Citește și: Nargi și Luis, primii concurenți care au făcut amor la Love Island România: „M-am lăsat dus de val”. Ipostaze incendiare cu cei doi surprinse de camerele de supraveghere

Citește și: Claudia Pavel și tatăl fiului ei, Noah, au făcut pace după 10 ani. Cum s-au afișat cei doi împreună

Citește și: Căsătoriți de 5 ani, Diana Dumitrescu și soțul ei nu mai dorm împreună: „Lucrurile nu mai merg în același ritm. Problema a fost că…”

Cine a câștigat marea finală Love Island

Cine a câștigat marea finală Love Island. A sosit momentul ca cel mai râvnit și așteptat show, Love Island România, să se încheie, după 6 săptămâni intense, în care concurenții și concurentele și-au testat limitele în căutarea iubirii, au făcut compromisuri, s-au iscat scandaluri, iar într-un final s-au format cupluri. Cupluri care își doresc să își continue povestea de iubire și în spatele camerelor de filmat.

Denis și Alexia, Anne și Adrian, Călin și Denisa – ei sunt rezultatul dorințelor și voturilor celor de acasă, ei sunt favoriții voștri și astfel au ajuns până în marea finală a primului sezon. Va fi un episod plin de surprize, efervescent, un final de sezon care te lasă cu gândul că ‘mai vreau, a declarat Alina Ceușan.

Anne și Adrian au câștigat finala Love Island

Anne și Adrian au câștigat finala Love Island, fiind cel mai votat cuplu. Astfel, ei au plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro. Pe locul doi s-au clasat Denisa și Călin, iar pe locul trei Denis și Alexia.

„E incredibil așa ceva, e incredibil. Nu cred că trăim așa ceva! Doamne, nu pot să cred!', a spus Anne.

„Am rămas pentru prima dată fără cuvinte', a spus la rândul lui și Adrian.

Dragostea finaliștilor, testată de Alina Ceușan

În cadrul marei finale, telespectatorii au fost martorii unor întrebări și momente neașteptate, asta după ce Alina Ceușan a dresat câștigătorilor o întrebare specială, tocmai pentru a testa cu adevărat autenticitatea dragostei lor și a iubirii care s-a format. Ce-i drept, a fost, făra dar și poate o finală plină de suspans pe VOYO. Ba mai mult, pentru audinețele bune și plăcerea publicului vestea dată de Alina Ceușan despre castingul pentru sezonul 2, care este deja deschis, a adus mult entuziasm.

Emisiunea a debutat cu 5 fete și 5 băieți

Așa cum bine știm cu toții, emisiunea Love Island România a debutat cu 5 fete și 5 băieți, care vreme de 6 săptămâni au avut ocazia de a-și întâlni sufletul pereche și de a forma un cuplu. După mai multe eliminări și alegerea celor 3 cupluri finaliste, reality show-ul a ajuns în momentul în care difuzează marea finală, cuplurile luptându-se pentru premiul de 50.000 de euro.

Reamintim că Alina Ceușan a făcut destul de multe sacrificii pentru acest proiect, astfel că s-a mutat în Tenerife, acolo unde au loc filmările, alături de fiul ei, Rock și echipa sa. În urma participării la acest show s-au format în jur de 30 de cupluri care au rămas împreună până în prezent, iar șase dintre ele și-au oficializat legal relația și 7 copii s-au născut în urma iubirii descoperite la Love Island, ceea ce duce pe toată lumea cu gândul că este un show unde dragostea poate să îți bată la ușă!

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton