Anastasia Lazariuc, "poză de pus în ramă" cu fiica ei, Ileana, după o lungă absență din online. Sunt superbe amândouă și seamănă leit

 Dumba Gabriela
.

Anastasia Lazariuc a apărut pe rețelele de socializare cu o fotografie despre care fanii au comentat că este „de pus în ramă”, însă nu singură, ci alături de fiica ei, Ileana. La 71 de ani, Anastasia Lazariuc este într-o formă de invidiat și asta se datorează stilului de viață sănătos pe care îl duce de mulți ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Anastasia Lazariuc are o relație foarte apropiată cu fiica ei, însă de când Ileana s-a mutat în Dubai, nu se mai văd atât de des. De aceea, orice întâlnire este un eveniment special, care merită marcat de o fotografie. Recent, mama și fiica și-au bucurat fanii cu o imagine care a primit sute de aprecieri în online.

anastasia-lazariuc-6anastasia-lazariuc-6

Cum arată Anastasia Lazariuc la 71 de ani

Anastasia Lazariuc este o mamă mândră și o bunică extrem de fericită. Tot ce și-a dorit pentru familia ei a fost fericire și sănănătate, iar asta s-a văzut, de-a lungul anilor, în mesajele publice pe care Anastasia Lazariuc le-a transmis Ilenei, cu ocazia zilei sale de naștere.

Nu-mi plac cuvintele lungi, vreau doar să fie sănătoasă, să se bucure de viață, de copii, de tot ce e frumos', îi transmitea Anastasia Lazariuc fiicei sale, anul trecut, de ziua ei.

Zilele trecute, Ileana și Anastasia Lazariuc s-au fotografiat împreună, în ceea ce pare o vacanță la munte. În haine lejere și pantofi sport, artista de 71 de ani pare în formă maximă și arată ca o soră a Ilenei, mai degrabă decât mama ei. Aceasta este prima apariție a Anastasiei după o lungă perioadă de timp în care nu a mai postat pe rețelele de socializare și nici nu a mai fost văzută în emisiuni TV.

„Poză de pus în ramă', „Mama ta e preferata mea', „Ce frumos! Timpul petrecut împreuna nu are preț!', „Sunteți superbe! Am o amintire de la Școala nr 5, tot așa calme și frumoase și pe atunci', „Ce frumoase! Doamna Anastasia este o inspirație!', sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat internauții.

Citește și: La 68 de ani, Anastasia Lazariuc își dezvăluie secretele într-o carte biografică:'Drame în viața mea au fost mai multe'

Citește și: Anca Țurcașiu are o siluetă impecabilă, la 54 de ani, dar și un ten perfect. De la ce regulă nu se abate niciodată: „Am învățat de la medicii dermatologi'

Citește și: Simona de la Insula Iubirii s-a despărțit de Claudiu, după ce l-a văzut că se săruta cu ispita Anamaria Vaida: „Imagini de colecție. Nu am nevoie de un așa om lângă mine…’

Citește și: Totul despre povestea de dragoste dintre Anastasia Lazariuc și tatăl fiicei sale, Ileana:'Erau Romeo și Julieta'

Cum se menține în formă Anastasia Lazariuc la 71 de ani

Anastasia Lazariuc consideră că frumusețea vine din interior, astfel că e important ca oamenii să fie cât mai puri, buni și curați. Despre alimentația ei, cântăreața a dezvăluit că a renunțat aproape complet la un aliment și consumă foarte multe lichide.

Deși nu face sport, se mișcă foarte mult, iar asta o ajută să-și păstreze silueta de invidiat. 'Nu am fost gurmandă, nu mi-a plăcut carnea. Nu pot spune că nu mănânc deloc, dar foarte rar. Atunci când merg undeva, să nu creadă lumea că fac fițe. Sunt atâtea legume acum, când natura a renăscut, încât se pot prepara atâtea lucruri bune. De asemenea, trebuie consumate lichide multe, apa este sfântă', a declarat artista în trecut, pentru impact.ro.

'Sport nu fac, dar mă mișc foarte mult. Ies cu cățelușa. Simt nevoia să merg cât mai mult. Natura te încarcă cu energie, atunci când poți să pui mâna pe pomi, să-i îmbrățișezi, să vorbești cu ei', a mai spus artista.

Anastasia Lazariuc consideră că, pentru a arăta bine, nu e suficient ca oamenii să folosească doar niște creme.

„Nu văd nimic deosebit. M-aș bucura dacă aș putea arăta și mai bine. Frumusețea vine din interior. Dacă punem numai măști, creme, dorind să arătăm bine, nu se va întâmpla. Binele vine din noi, din interior, important e să fim cât mai puri, cât mai buni, cât mai curați, cât mai puțin invidioși. Astea ies la suprafață, trimise de Dumnezeu. Nimic nu se poate schimba. De asemenea, trebuie să fim și mai toleranți la ce mâncăm, acum nu mai facem atâta efort fizic cum făceau părinții noștri la țară’, a declarat Anastasia Lazariuc

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton