Antoni și Vlada nu mai pot participa la marea finală a emisiunii Casa iubirii: „Din păcate...„ / Care este motivul pentru care s-a luat această decizie

 Calin Maria Bianca
.

Antoni și Vlada nu vor mai putea participa la marea finală a emisiunii 'Casa iubirii„. Marea finală a emisiunii „Casa iubirii' se apropie cu pași repezi, astfel că până se va afla câștigătorul competiției, preocuparea cea mai mare a telespectatorilor este cine rămâne, de fapt, în cursa pentru marele premiu. Iată de ce cei doi concurenți își vor lua adio definitiv de la premiul din Marea Finală „Casa iubirii'. Andreea Mantea a făcut anunțul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea „Casa Iubirii„ are la bază votul publicului, care contează foarte mult. Prin urmare, Antoni și Vlada sunt cei care nu vor mai putea intra în Marea finală cu drepturi depline ca ale celorlalți concurenți. Ei vor putea veni în Marea finală doar ca susținători pentru cei care intră în cursa pentru marele premiu, însă fără a participa.

maxresdefault-20maxresdefault-20

Citește și: Finala Casa iubirii, sezonul 2. Când are loc și care e marele premiu: „O experiență foarte frumoasă, pe care nu o vor uita niciodată'

Citește și: Larisa și Ionuț de la Casa Iubirii s-au mutat împreună. De la ce pornesc certurile dintre ei: „Mă omoară chestia asta'

Citește și: Tenismenul Andrei Pavel face nuntă anul acesta cu Adriana, la un an de la cununia civilă: „Mi-am găsit jumătatea când nu mă așteptam”

Citește și: „Mă doare și pe mine. E un copil foarte timid și…'. Cum o afectează pe Andra valul de critici primit de Eva, după premiera filmului „Tati part-time'

De ce nu vor mai participa Antoni și Vlada la marea finală a emisiunii 'Casa iubirii'

Andreea Mantea, prezentatoare emisiunii, a făcut marele anunț în cea mai recentă ediție, astfel că a anunțat clar cine este fata și băiatul care nu vor putea participa la finala „Casa Iubirii„. Nu, nu este o decizie luată la nivel intern pe baza unor motive nejustificate, ci este regula emisiunii, astfel că persoanele care au cele mai puține voturi sunt eliminate din cursa pentru marele premiu.

„Din păcate, ai fost cel mai puțin votată dintre voi, cele patru. Ai ieșit din cursa pentru marea finală, dar poți participa în marea finală ca susținătoare a celor care sunt în marea finală. În acest moment, fetele care au rămas în cursa pentru marea finală, pentru marele premiu al sezonului 2 și care nu mai părăsesc această cursă până duminică sunt: Cristina, Mihaela și Bianca.  Băiatul cel mai puțin votat și cel care și-a pierdut locul de finalist este Antoni.  Antoni și Vlada au fost cel mai puțin votați dintre cei opt .', a spus Andreea Mantea în cadrul emisiunii.

Finala Casa iubirii, sezonul 2. Când are loc și care e marele premiu

„Casa iubirii„ se bucură de un public larg, astfel că telespectatorii așteaptă cu nerăbdare marea finală, care va avea loc chiar pe data de 14 noiembrie, în intervalul orar 16:00-19:00. Este momentul în care telespectatorii și fanii emisiunii își pot susține favoriții timp de 3 ore. După marea finală, cei doi concurenți care vor fi desemnați câștigători pleacă acasă cu premiul în valoare de 75.000 de lei fiecare, la pachet cu aprecierea celor care i-au urmărit încă din prima ediție și până acum.

„Casa iubirii e mai mult decât un show, e emoție pură, iar duminică vom ajunge la apogeul ei, pentru că e ziua în care vom afla cine sunt cei doi concurenți care v-au impresionat, care au fost cei mai iubiți de către public. Desigur, vor fi doar doi câștigători, o fată și un băiat, dar consider că toți concurenții au câștigat ceva, o experiență foarte frumoasă, pe care nu o vor uita niciodată, o bucată de viață pe care și-au trăit-o autentic, cu generozitate, sub ochii publicului. Vă mulțumim că ne-ați fost alături și vă invităm să o faceți în continuare’, a spus Andreea Mantea.

Nu ratați momentul special al celui de-al doilea sezon „Casa iubirii’, duminica aceasta de la 16:00 și 19:00 și fiți pregătiți pentru o finală plină de emoții și surprize, în care iubirea și suspansul se contopesc într-un spectacol memorabil, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D!

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton