Antonia a ajuns pe mâna medicului estetician. Ce intervenție și-a făcut la față

 Stamen Diana
.

Artista este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar vedeta are grijă ca întotdeauna să arate impecabil. Antonia a ajuns din nou pe mâna medicului estetician și și-a făcut o intervenție estetică la față.

Nu este prima dată când apelează la intervențiile estetice. Antonia și-a făcut 'terapia vampir', singura intevenție estetică pe care o are la față. Iubita lui Alex Velea a vorbit deschis despre acest procedeu și a mărturisit că pielea ei va fi precum cea a unui bebeluș.

Antonia s-a pozat la câteva zile după această intervenție de înfrumusețare, însă semnele de la ac încă se observă pe fața sa. Rezultatul va fi unul spectaculos, iar vedeta va avea un ten de invidiat.

Citește și: Antonia și Alex Velea nu au inhibiții.Unde au făcut dragoste cei doi artiști!

Cum se menține Antonia în formă la 30 de ani, după 3 nașteri

Cred că toate cititoarele vor să știe – vreo dietă ții? Cum reușești să ai un trup de adolescentă? Faci sală încontinuu și te hrănești cu… aer?

Fac sală cât de des pot, dar și mănânc destul de mult, doar că sănătos: piept de pui sau vită, broccoli, sparanghel, salate.

În afara operațiilor de ajustare a bustului, ai apelat și la câteva intervenții noninvazive la ni­velul feței. Nu crezi că e cam devreme?

Singura procedură pe care am făcut-o la nivelul feței este PRP, tratament ce constă în hidratarea feței, nimic altceva ce nu ar fi recomandat la 30 de ani. Din contră, cred că tre­buie să învățăm să începem devreme să avem grijă de te­nul nostru prin proceduri de genul PRP, ca să prevenim, să nu ajungem să ne panicăm la o vârstă înaintată, când te spe­rii că îți „cade fața. Bineînțeles, totul făcut cu control și simț de răspundere.

FOTO: Instagram

Antonia-și-Alex-VeleaAntonia-și-Alex-Velea
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton