„Mi s-a aruncat cu gheață în cap!”. Ce a pățit Antonia într-un club și cum a reacționat după incident

 Oana Pantazi
.

Recent, Antonia a povestit, în cadrul unui podcast, și despre lucrurile mai puțin plăcute din viața de artist, dezvăluind că celebritatea vine la pachet și cu întâmplări pe care oricine ar vrea să le dea uitării. Iată ce a pățit artista într-un club și care sunt riscurile profesiei de artist!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată la podcastul BADASSMOM, Antonia i-a dezvăluit Giuliei Huidu și partea mai puțin plăcută a vieții de artist, povestind cu ce s-a confruntat de-a lungul carierei. Printre cele mai neplăcute momente a fost cel în care artista s-a trezit, din senin, că-i este aruncată gheață în cap… Și acesta nu a fost singurul eveniment neplăcut din cariera ei.

3alex-velea-si-antonia3alex-velea-si-antonia

Antonia, atacată în club

Antonia este o artistă extrem de talentată și extrem de iubită de fani, însă asta nu înseamnă că, de-a lungul carierei, nu s-a lovit și de situații dificile. Artista a dezvăluit că au afectat-o reacțiile nepotrivite și chiar violente ale unora, dar în majoritatea cazurilor a reușit să le ignore.

Citește și:Când are loc nunta dintre Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii…'. Sunt împreună de 11 ani și au doi copii

Citește și:Irinel Columbeanu, prima apariție la TV după ce s-a internat la azil. Fostul milionar a fost vizitat de prieteni și a primit bani de la fiica lui: „A ținut ea să îmi trimită. Suma…’

Citește și:Alina Pușcaș, revoltată după ce a fost amendată pe nedrept în trafic: „Am parcat în rând cu alte mașini, dar…'

'Încerc să nu bag lumea în seamă care vrea să îmi facă rău, mulți au avut grijă să îmi arate că nu mă plac. Am fost în cluburi în care mi s-a aruncat cu gheață în cap, eu ca să nu fiu vulcanică, am lăsat-o așa. Am avut multe faze în care lumea a fost rea, ori că sunt frustrați, ori că nu mă plac.

Oamenii sunt răutăcioși, am tot ignorat faze de-a lungul timpului, am mai avut și eu reacții, dar foarte rar. Că dacă ești persoană publică și ai reacții.. nu ai voie. Nu mai pun la suflet acum, nu mă interesează, au fost multe comentarii urâte gratuite, fără să fac nimic. E greu pentru că le aduni, iar dacă ai o reacție și te cerți, tot tu ești de vină. Cel mai bine e să nu bagi în seamă, dar sunt om', a spus artista în cadrul podcastului.

Antonia: Îmi băteau în dubă, urlau…”

Deși cariera de artistă este plină de momente inedite și speciale, Antonia a mărturisit că incidentul din club nu a fost singular. În anul 2018, bunicul Antoniei a murit, iar la momentul respectiv, artista avea un contract și trebuia să susțină un concert în Galați. A urcat pe scenă și a precizat că la final nu a făcut poze cu fanii și nu a acordat autografe, iar persoanele prezente au criticat-o.

„Nu o să uit atunci când eram în drum spre Galați. Am aflat efectiv cu o oră înainte să ajung acolo și eram praf. Am cântat, mi-am făcut jobul. După, am plecat, nu am mai stat la poze într-adevăr, pentru că nu am mai avut stare și mă înjura lumea pe net.

„Nu îți e rușine că am stat acolo cu copilul în frig o oră?’. Îmi băteau în dubă, urlau… Să stau să le explic de fiecare dată. Îmi băteau în dubă, urlau… Să stau să le explic de fiecare dată. Și ei mai spun ‘îți asumi’, dar e o diferență, trebuie să mă aștept, dar nu trebuie să-mi asum. Asta mi se pare cel mai greu în industria asta, că n-ai voie să reacționezi, ești cea mai taxată dacă reacționezi„, a mai spus Antonia în podcastul cu Giulia Anghelescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton