Antonia, schimbare radicală de look! S-a vopsit roșcată, iar fanii au rămas impresionați: „Ești perfectă!”

 Matei Bianca
.

Antonia și-a făcut o schimbare radicală de look! Artista a vizitat salonul de înfrumusețare, deoarece și-a dorit o schimbare spectaculoasă, astfel că s-a vopsit roșcată. Fanii de pe rețelele de socializare au rămas impresionați atunci când au văzut-o pe vedetă cu noua culoare a părului. Iată cum arată cântăreața acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Antonia și-a surprins fanii cu o schimbare îndrăzneață de look. Artista s-a vopsit într-o nuanță vibrantă de roșcat. Imaginea pe care cântăreața a publicat-o pe pagina sa personală de Instagram a stârnit imediat reacții, unde admiratorii au lăudat transformarea spectaculoasă. Vedeta este mândră acum de culoarea pe care a ales-o.

ScreenshotScreenshot

Citește și: Antonia, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale. Maya a împlinit 14 ani: „O poveste de dragoste unică, care are o profunzime pe care nimeni nu o poate înțelege vreodată'

Citește și: Cum își educă Antonia și Alex Velea cei doi băieți: „Sunt conștienți cine sunt părinții lor. Eu sunt mai strictă, tatăl e cel mai tolerant. Dominic și Akim știu că e important să trateze școala cu seriozitate, dar și că au…”. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Cum își aleg Smiley și Gina Pistol vacanțele. Artistul nu lasă munca deoparte nici în concediu: „Vara nu mă decuplez deloc, sunt tot timpul cu treburi. Lui Josephine îi place…' / EXCLUSIV

Citește și: Cosmina Adam a anunțat când își botează fiica: „Vor fi în jur de 200 de persoane'. Cine sunt nașii și ce surpriză pregătește fosta asistentă de la Acces Direct

Antonia și-a făcut o schimbare radicală de look

Antonia, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look. Cântăreața a renunțat la părul ei brunet și a optat pentru o nuanță îndrăzneață de roșcat.

Pe rețelele de socializare, artista a postat mai multe fotografii cu noul look, stârnind reacții pozitive și mii de aprecieri din partea admiratorilor. Fanii au fost impresionați de curajul artistei și au lăudat noua nuanță pe care ea a ales-o, considerând că o avantajează perfect.

„Wow'; „Ador maxim! Se potrivește superb cu ochii!'; „Ești frumoasă și nu îți stă rău!'; „Ești perfectă!'; „Ești frumoasă indiferent de ce culoare alegi!'; „Superbă!'; „Mie îmi place tare!', au fost doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea artistei.

Pe de altă parte, unii internauți i-au spus vedetei că ar trebui să revină la fosta ei culoare, deoarece o prindea mai bine decât acest roșcat deschis.

Cum a reacționat artista când i s-a reproșat că are operații estetice

În urmă cu doar două luni, Antonia a publicat pe Instagram o fotografie tip portret în care apare purtând un top alb scurt, care îi lasă abdomenul la vedere. Unul dintre fanii ei nu a ezitat să comenteze imediat ce a văzut imaginea.

„Buze cu acid, sâni operați, abdomen operat… dar suntem cea mai frumoasă', a comentat internautul la postare.

Artista a reacționat imediat atunci când i s-a reproșat că are operații estetice. Cântăreața a mărturisit că s-a născut frumoasă, iar buzele ei sunt naturale.

„Toate mai puțin buzele! Se cheamă Lip Liner. După 3 copii se mai lasă sânii, se întâmplă multe, dar tot frumușică eram și înainte… M-am născut cu față asta drăguță. Plus înțeleg motivul psihologic în spatele comentărilor de genul, așa că e egal cu ZERO pentru mine… It s actually funny că se dau de gol grav cu frustrarea', a răspuns vedeta atunci.

Antonia și-a făcut liposucție după a treia sarcină

Deși urma un stil de viață activ și o dietă sănătoasă, Antonia nu reușea să atingă rezultatele dorite, motiv pentru care a decis să consulte un medic estetician. După nașterea celui de-al treilea copil, artista a optat pentru o liposucție.

În prezent, cântăreața este mulțumită de rezultat și își menține forma fizică prin sport și o alimentație echilibrată.

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine. Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural', a precizat artista pe Instagram.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton