Antonia, imagine incendiară în lenjerie intimă, după ce a spus că s-a îngrășat și are celulită: "Ești superbă"

 Radulescu Ruxandra
.

Antonia, imagine incediară în lenjerie intimă, după ce a spus că s-a îngrășat și are celulită. Antonia a fost dintotdeauna considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, iar de Valentine’s Day a făcut o surpriză neașteptată fanilor. Partenera lui Alex Velea a publicat o fotografie în lenjerie intimă, extrem de sexy, ce-i pune în evidență formele superbe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Antonia, 34 de ani, e o artistă de succes, mama a trei copii, dar și o femeie absolut superbă. Deși la începutul anului, vedeta le-a spus fanilor că evită să mai pozeze în costum de baie din cauza câtorva kilograme în plus, iată că Antonia s-a înfățișat pe social-media, mai sexy ca niciodată, chiar de Valentine’s Day. Artista apare într-o fotografie purtând o lenjerie extrem de provocatoare, de culoare neagră.

whatsapp-image-2024-02-15-at-10.52.14-1whatsapp-image-2024-02-15-at-10.52.14-1

Antonia, imagine incediară în lenjerie intimă, după ce a spus că s-a îngrășat și are celulită

Antonia și-a surprins fanii de Valentine’s Day cu o fotografie superbă, în care artista poartă doar un corset fin, din dantelă neagră, un pojartier și jartiere, iar look-ul este completat de o pereche de mănuși lungi. Antonia debordează de senzualitate și rafinament, iar imaginea a strâns aproape 50 de mii de aprecieri în mai puțin de o zi.

Citește și: Cum se înțelege Maya cu frățiorii ei Dominic și Akim.Antonia și Alex Velea sunt cei mai fericiți părinți

Citește și: În sfârșit! Bucurie mare pentru Antonia și Alex Velea!S-a încheiat procesul privind numele de familie al băieților lor

Citește și: Andreea Bănică și fiica ei de 14 ani și-au făcut vaccinul anti-HPV: „Îl fac preventiv. Mă îngrijorează că sunt femei care nu știu ce este, poate duce la cancer!’

Citește și: Dana Budeanu, replici acide pentru Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu: „Dacă nu mai ai ce face, scoți sânii. Trebuie să inventeze tot timpul ceva

Fanii au reacționat și în comentarii, complimentând-o pe superba cântăreață:

„Ești superbă” / „Singura căruia îi poți spune FEMEIE restul nu mai contează”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor la fotografia Antoniei.

Antonia: „Sunt în etapa de „grăsuță„ sunt plină de celulită, accept asta”

La începutul anului, Antonia a publicat câteva imagini din vacanța în Maldive, alături de Alex Velea și copiii ei. În mod surprinzător, vedeta s-a ferit să posteze fotografii îmbrăcată în costum de baie, iar fanii au sesizat imediat acest aspect și și-au exprimat nedumerirea în comentarii. Antonia a simțit nevoia să explice că nu este într-o formă fizică foarte bună și că are câteva kilograme în plus, de aceea nu vrea să-și corpul.

„Văd că îmi cereți să postez mai multe imagini din vacanța mea. Nu îmi place să postez prea multe lucruri din viața mea personală. În plus, nu mai sunt deloc în formă, deci nu e momentul pentru mine să postez poze cu corpul meu‘, le-a spus Antonia fanilor pe rețelele de socializare.

„Sunt în etapa de „grăsuță„. Accept asta, se întâmplă. 2024 va fi mai bun pentru mine. E nebunie. M-aș descrie acum că fiind „skinny fat„ (n.r. slabă grăsuță), sunt plină de celulită acum. Asta-i tot!‘, a mai continuat Antonia pe rețelele de socializare.

Cum se menține Antonia, după două nașteri

Antonia ține foarte mult ca toate aparițiile ei să fie impecabile, așa că menține un stil de viață sănătos și este atentă să aibă parte de o alimentație echilibrată, exercițiu fizic, dar și odihnă. Artista a dezvăluit ce a făcut după naștere pentru a reveni la forma inițială.

 Încerc să respect anumite principii alimentare, mai ales că fac și sport pentru a mă menține în formă și pentru a avea corpul mult dorit. Cel mai des mănânc piept de pui la grătar sau vită la grătar cu multe legume, salate. Dar nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii și nu mănânc și dulciuri sau junk food, de exemplu, dar mult mai rar. Nu am ținut diete care mi-au dăunat, am fost întotdeauna adepta unui stil de viață din care sportul să nu lipsească și grija față de regimul alimentar, plus genetica, așa că nu am avut fluctuații mari de greutate decât în perioada celor trei sarcini. ‘, a declarat Antonia în cadrul unui alt interviu.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton