Își vedea fiica rar, dar acum nu o mai poate vedea deloc! Antonia își va petrece ziua de naștere fără fiica ei, Maya: micuța se află în carantină, în Italia

 Oana Pantazi
.

În scurt timp, Antonia împlinește 31 de ani, însă va avea parte de o aniversare diferită de cele de până acum, din cauza pandemiei de coronavirus. Din păcate, anul acesta artista va fi departe de fiica ei, Maya.

Pe 12 aprilie, Antonia împlinește 31 de ani, însă anul acesta nu va avea parte de o petrecere cu prietenii, ci de una restrânsă, în familie. Artista a mărturist, într-un interviu pentru click.ro, cum își petrec timpul în perioada de autoizolare ea, Alex Velea și cei doi fii ai lor, Dominic și Akim.

Chiar dacă nu mai interacționează cu fanii decât în virtual, cei doi artiști punându-și în stand-by proiectele muzicale, la fel ca și ceilalți colegi de breaslă, Antonia și Alex Velea sunt activi în mediul online și își ocupă timpul în casă, alături de cei mici. Antonia a mărturisit că gătește și că se ocupă de cei mici, dar că nu-și neglijează nici silueta, rămânând fidelă antrenamentelor, chiar dacă nu mai poate merge la sală.

„Cel mai mult îmi lipsește Maya”

Iar în ceea ce privește aniversarea care se apropie cu pași repezi, Antonia va fi sărbătorită anul acesta doar de soțul ei și de copii, singurii care îi vor fi alături, fizic, de ziua ei. Din păcate, Maya, fiica Antoniei nu va putea participa la petrecere, deoarece se află în Italia, în autoizolare.

„Maya este în Italia. Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informată, pentru că în Italia problema este mult mai avansată. Micuţa  este în izolare demult, de dinaintea noastră şi este bine”, a declarat Antonia pentru sursa citată.

Antonia mărturisit că, în această perioadă, cel mai mult îi lipsește „viaţa de dinainte, chiar dacă de multe ori eram super ocupată şi nu reuşeam să mă odihnesc destul. Îmi este dor să merg la concerte, să mă întâlnesc cu fanii. Îmi lipseşte să stau cu toată familia, îmi lipseşte Maya foarte mult, mi-aş dori să fim cu toţii acum”.

3Alex-Velea-si-Antonia-13Alex-Velea-si-Antonia-1

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton