Antonia și Alex Velea au împlinit 11 ani de relație: "Azi simt nevoia să împărtășesc cu toooooată lumea câtă dragoste port pentru tine"

 Oana Pantazi
.

Antonia și Alex Velea au împlinit 11 ani de relație recent, niște ani care, chiar dacă nu au fost mereu doar cu bune, au fost, în schimb, cu multă dragoste… Pentru că dragostea a fost cea care i-a ajutat pe cei doi artiști să treacă împreună peste toate încercările și să fie azi mai puternici ca niciodată. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis Antonia partenerului ei de viață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Antonia și Alex Velea au împlinit 11 ani de relație, iar povestea lor de dragoste e mai frumoasă parcă pe an ce trece. La început, relația lor nu a fost văzută cu ochi buni, ambii fiind acuzați că au renunțat la parteneri pentru a fi împreună. Mai mult, Antonia fusese căsătorită și avea o fetiță, pe adorabila Maya.

Povestea de dragoste dintre Antonia și Alex Velea a început în anul 2013, după mutarea artistei în România. Un an mai târziu, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, atunci când a venit pe lume Dominic, în vârstă de 9 ani. În 2016, tabloul familiei lor a fost completat de mezinul Akim, în vârstă de 7 ani. Iată, așadar, că relația dintre Antonia și Alex Velea a trecut cu bine testul timpului, iar recent au aniversat 11 ani de iubire.

3-copy3-copy

Antonia și Alex Velea au împlinit 11 ani de relație

Cei doi artiști au fost întotdeauna deschiși când a venit vorba despre relația lor și nu au ezitat niciodată să-și declare sentimentele în social media. Și cum recent au împlinit 11 ani de relație, Antonia i-a făcut partenerului ei o declarație emoționantă pe pagina ei de socializare, unde a postat și niște fotografii impresionante cu ei doi de-a lungul timpului.

Citește și: Cum se înțelege Maya cu frățiorii ei Dominic și Akim.Antonia și Alex Velea sunt cei mai fericiți părinți

Citește și: În sfârșit! Bucurie mare pentru Antonia și Alex Velea!S-a încheiat procesul privind numele de familie al băieților lor

Citește și: Cum își rezolvă Antonia și Alex Velea problemele în cuplu și cum se înțelege artista cu socrii: „De cele mai multe ori, nu sunt situații grave, ci neînțelegeri…’ / EXCLUSIV

„Te ador!!!!!!!!! Sunt binecuvântată că te am!
Mulțumesc pentru tot, omul meu bun! No matter ce a avut oricine de spus, noi tot aici suntem, în universul nostru, in our own bubble, stronger than ever! M-ai cucerit definitiv după ce te-am văzut în ipostaza de tată, de fapt de atunci am început să te iubesc din ce în ce mai mult! Tu știi ce simt pentru tine, dar azi simt nevoia să împărtășesc cu toooooată lumea câtă dragoste port pentru tine, pentru că sunt foarte fericită să te am! Atât (Sper că am scris corect, dacă nu… asta este, nu sunt perfecta! U guys get the point tho! Și oricum Alexandru al meu nu mă judecă, asta e tot ce contează!!! ), este mesajul aniversar transmis de Antonia pe Instagram.

Antonia și Alex Velea, adevărul despre începutul relației

Antonia și Alex Velea sunt fericiți și împliniți la acest moment. Împreună au doi copii, care întregesc tabloul de familie cu Maya, fiica Antoniei din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Micuții îi împlinesc și le dau puterea și energia de care au nevoie în fiecare zi.

Acum pare că liniștea s-a așternut în viețile lor, mai ales după ce s-a pronunțat divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano. Războiul între cei doi a durat peste 7 ani. Procesul de divorț a fost finalizat, iar în aprilie 2019, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl celor doi băieței. În iulie, Alex Velea a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor. Așadar, în prezent, Antonia este o femeie liberă, iar fanii celor doi artiști așteaptă cu nerăbdare nunta.

Începutul relației Antoniei cu Alex Velea a fost unul intens discutat. Antonia a fost atunci acuzată că a stat în spatele deciziei artistului de a divorța de Ana, care era extrem de îndrăgită de public atunci. I s-au aruncat vorbe grele frumoasei cântărețe, însă Alex Velea a sărit mereu în apărarea ei și a sprijinit-o necondiționat.

„Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urât. Că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat că nu este deloc așa. Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers și nici ultimii. Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea. Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers’, a spus Alex Velea într-un interviu pentru Antena Stars..

Cei doi și-au continuat povestea de dragoste, iar odată cu anunțul venirii pe lume a primului copil, oamenii au început să accepte că se iubesc și sunt un cuplu.

„Până la urmă oamenii ne-au luat în brațe când am spus că da, suntem împreună, urmează să avem și un copil. Că așa a fost anunțul și am intrat în normalitate. Ea a trăit experiența asta de a avea un copil la o vârstă extrem de fragedă, la 20 de ani, dar până la urmă este foarte bine pentru că așa a vrut Dumnezeu. Este o mamă tânără și fericită, împlinită.’, a mai precizat Alex Velea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton