Antonia și Alex Velea nu pot ieși din țară cu copiii. Vincenzo Castellano îi împiedică: ”Trebuie să li se facă actele”

 Stamen Diana
.

Antonia și Alex Velea au împreună doi băieței absolut minunați, însă nu se pot bucura toți patru de vacanțe departe de România. Motivul este legat chiar de fostul soț al cântăreței, Vincenzo Castellano.

În primăvara anului trecut, Alex Velea a câștigat procesul de recunoaștere a paternității lui, iar micuții Akim și Dominic vor purta numele lui de familie. Astfel, în acte, cei doi băieți nu vor mai avea numele de Castellano, ci Velea. Deși au trecut luni buni de la finalizarea procesului, actele micuților nu sunt nici acum gata, iar asta îi împiedică să plece toți patru într-o vacanță departe de România. Alex Velea a declarat într-o emisiune TV că mai durează puțin până când se vor face actele.

Am fost în vacanță șase nopți de curând. N-avem cum să plecăm cu copii. Trebuie să li se facă actele, mai durează puțin și sunt oricum prea mici. Dominic, să zicem, că ar rezista', a mai mărturisit iubitul Antoniei.

Alex Velea ar mai face televiziune

Artistul a fost co-prezentator la 'Acces Direct', însă din cauza faptului că are un program extrem de încărcat, iar tot timpul este pe drumuri cu concertele, acesta nu a mai putut continua acest proiect în televiziune. Alex Velea nu ar zice nu unui nou proiect de televiziune.

Aș mai face televiziune, da, dar nu zilnic. Îmi fragmentează orarul și nu pot să mai merg la studio. Am scris toate piesele de când am luat vacanță. Am muncit mult, am compus în ultima perioadă, dar mi-a fost dor de studio', a declarat Alex Velea în cadrul emisiunii Răi da buni'.

Citește și: Motivul pentru care Antonia şi Alex Velea nu călătoresc foarte des. Au decis să se sacrifice

Citește și: Scandal între Alex Velea şi nașul lui, soțul Andreei Bănică: au ajuns la Tribunal și nu și-au mai vorbit

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton