Răzvan Fodor, după 13 ani de căsnicie cu Irina: "Am păcălit-o, ani mai târziu ea..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce a anunțat Răzvan Fodor, după 13 ani de căsnicie cu Irina. Răzvan Fodor și soția sa, Irina, trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare din Buftea, pe când Irina era doar o studentă și făcea figurație. Chiar dacă între cei doi este o diferență de vârstă de 13 ani, s-au căsătorit și au și un copil împreună. Iată ce declarat Răzvan Fodor despre relația cu Irina, după 13 ani de căsnicie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST GRATIS, AICI!

Ce a anunțat Răzvan Fodor, după 13 ani de căsnicie cu Irina. Răzvan Fodor și soția sa, Irina, formează unul dintre cele mai trainice și frumoase cupluri din showbiz, celebrând anul acesta 13 ani de mariaj. Întâmplarea face ca între ei să fie o diferență de vârstă tot de 13 ani, ceea ce l-a făcut pe Răzvan Fodor să facă un anunț foarte interesant despre relația sa cu Irina Fodor. Desigur, artistul a declarat, într-un stil autoironic, că este recunocător pentru dragostea partenerei sale.

irina-si-razvan-fodor-10irina-si-razvan-fodor-10

Ce anunț neașteptat a făcut Răzvan Fodor, după 13 ani de căsnicie cu Irina

Irina și Răzvan Fodor s-au întâlnit pe vremea când prezentatoarea era doar o studentă, care făcea figurație pe platourile de la Buftea. S-au îndrăgostit aproape imediat, așa că după trei ani de relație, în 2010, s-au căsătorit. Ulterior, Irina Fodor a rămas însărcinată, aducând pe lume primul copil al cuplului, o fetiță. Răzvan Fodor și-a adus aminte de vremurile de la începutul relației cu Irina Fodor, când au celebrat 13 ani de mariaj.

Citește și: Răzvan Fodor a răbufnit, după ce o profesoară a fost înjunghiată de un elev, în Capitală: „Voi sunteți idioți? Mă refer la părinți’

Citește și: Irina Fodor a plecat la America Express 2024. Răzvan Fodor a postat un mesaj emoționant: „Avem un an în care am fost departe unul de altul’

Citește și: Cum l-a cunoscut Theo Rose pe Anghel Damian și cum a început povestea lor de dragoste: „Nu am avut nicio așteptare. Nu l-am luat în serios. Mă uitam la el cu fascinație și…'

„Acum 13 ani eram și mai în vârstă decât ea, eram și sărac, dar cumva, am păcălit-o și a zis da'. Ani mai târziu, ea s-a obișnuit cu ideea iar eu nu am mai îmbătrânit cine știe ce. Ceva rate pe la bănci tot mai am, dar căsnicia merge ca pe roate. Mă distrez cu ea, mi-e și soție, și prietenă, și iubită, și partener, și ajutor, într-un cuvânt, m-a iubit Dumnezeu. Te iubesc!!', a scris Răzvan Fodor în mediul online.

Ce gafă a făcut Irina Fodor în ziua cununiei civile cu Răzvan Fodor

Irina Fodor a menționat la un moment dat că, deși este cu 13 ani mai tânăra decât soțul ei, Răzvan Fodor, este mult mai uitucă. Prezentatoarea a dat ca exemplu, ziua cununiei la starea civilă, când și-a uitat buletinul acasă.

„Aseară îi spusesem lui Răzvan să nu-și uite buletinul și, odată ajunși la starea civilă, am constat că uitucă am fost eu. Am făcut slalom prin București și am reușit să mă întorc la timp că să semnez actele și să devin Irina Fodor'. a spus Irina Fodor.

Ce anume îi reproșează Irina Fodor lui Răzvan

Într-un interviu pentru revista Viva.ro, Irina Fodor a dezvăluit ce anume îi reproșează soțului ei, Răzvan Fodor.

El este un om foarte pasional și uneori îi atrag atenția dacă își apără prea vehement ideile… fixe. Nu le-aș numi chiar reproșuri, mai degrabă pot să spun că umblu la reglajul fin. (râde) El a fost foarte sincer și deschis încă de la începutul relației noastre, așadar, amluat decizia că omul ăsta mi se potrivește perfect, cu bune și cu rele, în deplină cunoștință de cauză. 16 ani mai târziu, faptele îmi arată că instinctul a funcționat impecabil.„, a declarat Irina Fodor pentru Viva.ro.

FOTO: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton