Ștefan Stan, despre mutarea fetițelor sale în România, după despărțirea de soție: "Asta îmi doresc, e destul de dificil"

 Radulescu Ruxandra
.

Anunțul lui Ștefan Stan despre mutarea fetițelor sale în România, după despărțirea de soție. Șefan Stan a confirmat, recent, despărțirea de soția sa, dar și motivele care au dus la această decizie. Artistul mărturisește că duce dorul fiicelor, care, la acest moment, se află în Germania cu fosta soție. Ștefan Stan a vorbit despre momentul în care fetele sale vor reveni în România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Stan a surprins zilele trecute, atunci când a anunțat că s-a despărțit de soție, iar fiicele lor locuiesc acum în Germania alături de mamă. Artistul a avut o perioadă bună din punct de vedere profesional, însă viața personală a avut de suferit. În prezent, Ștefan Stan mărturisește că duce dorul fetițelor și că i-ar plăcea ca acestea să se mute înapoi în România, însă decizia le aparține în totalitate.

stefan-stan-a-divortat-in-secret-fetita-masinastefan-stan-a-divortat-in-secret-fetita-masina

Anunțul lui Ștefan Stan despre mutarea fetițelor sale în România, după despărțirea de soție

Ștefan Stan s-a despărțit de soția lui, dar au rămas în relații bune de dragul celor două fetițe. Fosta parteneră de viață a artistului locuiește acum în Germania, împreună cu fiicele lor. Ștefan Stan mărturisește micuțele își vor petrece verile în România. Deși i-ar plăcea ca ele să se mute permanent în țară, rămâne la atitudinea lor să ia o decizie în acest sens.

Citește și: Rona Hartner este înmormântată la Cimitirul Bellu, acolo unde a fost înmormântat și tatăl ei. Trupul ei neînsuflețit a fost adus în țară azi

Citește și: „Merg la poliţie, îi fac plângere penală pentru că mi-a tras banii fraudulos de pe card. Şi eu am dovezi. S-a întâmplat în 2020”. Vica Blochina îi aduce acuzații grave Oanei Roman

Citește și: Cum petrece Ilinca Vandici de sărbători, după divorțul de Andrei Neacșu. Cu cine pleacă după în vacanță, pe lângă fiul ei: „Abia aștept!'

Citește și: De ce nu sărbătorește Tudor Chirilă Ziua Națională: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți. Ceilalți…”. Ce mesaj dureros le transmite artistul românilor

„Cu siguranță! Asta îmi doresc! Am zis să-și trăiască acolo copilăria, în paralel cu veri petrecute în România și apoi dacă vor decide după școala generală, după ce vor face gimnaziul acolo, vor decide să vină în România, eu n-am nimic împotrivă', a explicat cântărețul la TV, potribit Wowbiz.

Fetele mele fiind în Germania, eu fiind în România, am învățat să joc de-a v-ați ascunselea pe telefon, pe video call, am învățat să fac prinselea, să povestim despre grădiniță, despre ce ne supără bunica și tot felul de lucruri de astea. E destul de dificil, doar că o dată la două luni jumătate, trei merg în Germania și le văd, stau câteva săptămâni cu ele și mă bucur de copilărie', a mai adăugat el.

Ștefan Stan, despre motivul divorțului de soție, după un mariaj de patru ani

Ștefan Stan spune că nimeni nu a părăsit pe nimeni, iar decizia divorțului le-a aparținut amândurora. Artistul a fost acuzat că își vedea rar familia și de aceea a apărut divorțul, însă Ștefan susține că trebuie să muncească mult pentru ca fiicelor lui să nu le lipsească nimic.

Nimeni nu se desparte pentru că e fericit. Nimeni nu face lucrul acesta. Noi suntem fericiți că am ales să mergem pe drumuri separate. Am ales să facem asta și să avem grijă de 2 copii minunați, creați din iubirea noastră.

Lor nu le lipsește nimic, au toată atenția părinților. Mai puțin a mea, fizică, dar vorbesc cu fetele mele mereu pe videocall. Merg la ele în permanență. Toată lumea își dă cu părerea, am văzut că s-au speculat multe lucruri. Era cineva care spunea că eu merg doar o dată la 2-3 luni să-mi văd familia.

Până în Germania sunt 2000 km. Cu mașina faci aproximativ 17-20 de ore, fără oprire, e foarte dificil. Plus că te mai oprești, obosești. Nu îmi permit să fac asta tot timpul pentru că am de muncă, am contracte pe care trebuie să le onorez. Eu sunt un om de onoare, nu am tras țepe și nu am făcut prostii’, a declarat Ștefan Stan pentru FANATIK.

Ce neînțelegeri au avut Ștefan Stan și soția sa

Unul dintre motivele care au dus la separare este faptul că Ștefan Stan nu poate părăsi România pentru a se muta definitiv în Germania. Cu toate acestea, artistul are o afacere acolo, împreună cu nașul fetițelor.

„Au intervenit diferite discuții, ea și-a dorit foarte mult ca eu să vin în Germania. Eu nu am putut să fac lucrul acesta. Am stat și am calculat lucrurile și eu nu pot să fac lucrul acesta. Nu simt că țara aceea ar fi pentru mine. Ca fetele mele să crească și să aibă o educație acolo, da. Și cred că acesta a fost startul, de acolo au pornit divergențele între noi. Dar noi am făcut împreună cu nașul fetelor o cafenea acolo. E un bistro unde lumea mănâncă preparatele gătite de Simona.

Ne-am gândit că acela ar fi un venit suplimentar față de ceea ce fac eu. Sărbători pentru mine nu mai există de ceva vreme. Îmi place să văd la alții. Nu sunt genul acela de artist care să mimeze fericirea lângă brad cu cineva, doar să dau bine la public. Eu am de muncă. Iar Crăciunul este pentru copiii mei, să se bucure de tot, trebuie să trăiască magia aceasta', a mai declarat Ștefan Stan pentru sursa mai sus-menționată.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton