Cum a apărut Dana Budeanu la târgul de produse tradițioane, din București: "Fermierii mei iubiți, cu mâinile lor de sfinți, s-au adunat să vă arate România"

 Dumba Gabriela
.

Dana Budeanu este o susținătoare înfocată a fermierilor români și promovează produsele tradiționale ori de câte ori are ocazia, fiind nelipsită de la târgurile de profil care se organizează în București. Recent, Dana Budeanu a fost prezentă la târgul fermierilor români organizat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltării Rurale și a lăudat munca țăranilor, precizând că optează întotdeauna pentru produse naturale, din România. Ținuta creatoarei de modă a atras, însă, atenția!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dana Budeanu a postat numeroase fotografii, pe conturile sale de socializare, de la târgul fermierilor români, cu bucatele agricultorilor, de la brânzeturi și preparate din carne, pănă la miere, legume, fructe sau conserve, precizând că ea alege să mănânce românește ori de câte ori are ocazia.

421574726_2834862483332855_4174029959157152374_n421574726_2834862483332855_4174029959157152374_n

Cum a apărut Dana Budeanu la târgul fermierilor români din București

Dana Budeanu a făcut cumpărături, s-a declarat fascinată de tot ce iese din mâna copiilor și a părinților lor, le-a ascultat poveștile și a lăcrimat. Dana Budeanu a fost și de această dată o apariție inedită și a reușit să impresioneze cu ținuta purtată.

Creatoarea a optat pentru o geacă scurtă, cu imprimeu milităresc, pantaloni deschiși la culoare și cizme până la genunchi, negre. În fotografiile postate pe Facebook, se poate observa și un șal din blană naturală purtat de Dana Budeanu, dar și un accesoriu modern și cu un preț pe măsură. Dana Budeanu a avut o geantă discretă, maro, cu negru, care pe site-ul Fendi.com se vinde cu 3.200 de euro, potrivit unica.ro.

„E iar sărbătoare în curte la Agricultură! Fermierii mei iubiți, cu mâinile lor de sfinți, s-au adunat să vă arate România. Le știu toate poveștile și le iubesc pe fiecare.
M-am oprit cum am intrat la renumitul nostru rege al ciolanului, cu ale lui delicii din carne de mangalița, unde era o coadă până afară, de oameni frumoși rămași cu gustul târgului de ziua națională și veniți de dor',
a mărturisit Dana Budeanu, pe o rețea de socializare.

Dana Budeanu, fascinată de poveștilor fermierilor români

Dana Budeanu a fost impresionată și de copiii fermierilor români, care își ajută părinții cu tot ce pot, fie că fac creme sau frământă cozonaci. Creatoarea de modă a făcut fotografii cu mulți dintre cei prezenți la târgul de produse tradiționale și le-a lăudat produsele, declarându-se mândră să întâlnească astfel de români muncitori.

„Nu îi uit pe copiii care fac minuni din alunele noastre și le transformă în creme cu ciocolată și miere. Niște tineri fericiți de fiecare rod. Mereu îi caut pe minunile de oameni de la ‘Din drag de Bucovina, Direcția de Agricultură Județeană nr 1 din România, unde m-am lipit de frumosul cu barbă cu dulciuri 100% naturale, fără zahăr, făcute de el și soția lui.

De copilul minunat care frământa cozonaci împreună cu mama lui, care mi-a vorbit despre ei cu tot suflteul, de untul de casă, de cel mai fermier pe vechi' de la Mirvalact, care mi-a povestit că el are școală, căci pe vremuri făceai școli ca să lucrezi pământul și animalele… până la premianții de la Topoloveni, familia Bârsan și iaurtul lor de oaie, șefii la brânză de la Sibiu și nu am plecat fără usturoiul nostru minune, cunoscut în toată țară și sădit din mâinile unei minuni de om, în urma programului inițiat de ministrul sufletului meu, Petre Daea', a mai spus vedeta.

Dana Budeanu a descoperit printre acești oameni și istorile lor și produse concepute în România, dar care amintesc de cele din SUA. „Anul ăsta au adus și McDonalds organic de România, cu hamburgeri, pastramă și cartofi prăjiți, hot dog din cremvuști naturali, fix ca în America', a mai spus Dana Budeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton