Apropiații lui Petrică Cercel, devastați după moartea manelistului. Tzancă Uraganu: „Abia mai pot să vorbesc”

 Miniosu Alexandra
.

Apropiații lui Petrică Cercel sunt devastați după moartea celebrului manelist. Colegii de breaslă sunt șocați de vestea tulburătoare. Tzancă Uraganu abia își mai găsește cuvintele și este extrem de îndurerat. Iată ce au transmis și Costel Biju, Sorinel Puștiu, Ramona Manole și Liviu Puștiu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Astăzi, pe 16 septembrie, Petrică Cercel s-a stins din viață. Spynews.ro a informat că artistul și-a dat ultima suflare pe patul de spital. Era internat la o unitate spitalicească din Capitală, după ce fusese diagnosticat cu coronavirus. Din păcate, în ciuda speranțelor familiei, nu s-a mai putut face nimic pentru regretatul manelist. Acum, toți cei dragi sunt devastați.

p5-9p5-9

La scurt timp după ce s-a aflat de moartea fulgerătoare a lui Petrică Cercel, sute de mesaje de condoleanțe au curs pe Internet. Colegii de breaslă ai manelistului și-au exprimat regretul în mod public, transmițând condoleanțe familiei îndurerate.

Citește și: A murit Petrică Cercel!Manelistul era intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Petrică Cercel, intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19:„Ne rugăm cu toții'

Citește și: Fiul lui Romică Țociu, Cătălin, se căsătorește religios.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Îl mai ții minte pe Puștiu, cameramanul de la Cronica Cârcotașilor?Ce face și cum arată la 6 ani de când s-a mutat în Anglia

Apropiații lui Petrică Cercel, devastați după moartea manelistului

Tzancă Uraganu a oferit și primele declarații, după ce a aflat anunțul sumbru. Manelistul a mărturisit că abia mai poate vorbi, fiind devastat de moartea lui Petrică Cercel. L-a descris drept un om bun și un mare muzicant, având zeci de piese în repertoriu.

„Crede-mă că abia mai pot să vorbesc… Acum 5 minute am aflat, chiar nu am cuvinte să vă mai spun, ne-a lăsat fără cuvinte. Este un șoc foarte mare, acest om nu merita așa ceva, era un om foarte bun, în primul rând mare muzicant, am făcut atâtea hit-uri, atâtea melodii frumoase.

(…) Eu în momentul de față sunt foarte, foarte șocat, nu-mi vine să cred ceea ce se întâmplă', a spus Tzancă Uraganu la Antena Stars, notează Spynews.ro.

Tzancă Uraganu: „Abia mai pot să vorbesc'

Tzancă Uraganu a mărturisit că atât el, cât și alți colegi de breaslă, au primit o mână de ajutor de la Petrică Cercel. I-au ajutat să-și câștige banii, motiv pentru care-i sunt veșnic recunoscători. Le-a transmis copiilor multă putere, cu toții resimțindu-i deja lipsa artistului.

„Noi am câștigat fiecare câte o pâine datorită melodiior lui și datorită lui, l-am respectat foarte mult (…) Le doresc putere la copiii lui să treacă peste așa ceva, abia vorbesc, mă și bâlbâi, sunt foarte șocat', a continuat el.

Sorinel Puștiu, îndurerat după moartea lui Petrică Cercel

Sorinel Puștiu a primit ca o lovitură vestea morții lui Petrică Cercel. El și ceilalți prieteni ai săi au sperat până în ultima clipă că se va însănătoși și că se va întoarce acasă. I-a fost ca un frate și deși știa că starea lui de sănătate e precară, s-a rugat să-și revină.

„Prietenul meu, fratele meu… un om extraordinar. E un om foarte important pentru noi, pentru cei care îl cunoaștem și îl iubim. Speram până în ultimul moment că se va face bine și va merge la el acasă.

Ultima oară am vorbit acum o lună de zile, acum două zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sănătate nu era bună. Am crezut că poate, poate dă Dumnezeu și o să fie bine', a mărturisit Sorinel Puștiu la Antena Stars.

Costel Biju, mesaj emoționant pentru familia lui Petrică Cercel

Costel Biju și-a exprimat durerea pe contul lui de Facebook. În urmă cu câteva minute, manelistul s-a arătat șocat de moartea lui Petrică Cercel și a trasmis condoleanțe familiei.

„Dumnezeu să-l ierte pe prietenul și colegul nostru, Petrică Cercel! Condoleanțe familiei îndurerate', a scris Costel Biju pe Facebook.

Liviu Puștiu: „Mi-era frică de să aud vestea asta'

Petrică Cercel a avut o relație de prietene de ani buni și cu Liviu Puștiu. Liviu Puștiu nu poate să conceapă că tatăl lui Ionuț Cercel nu se mai află printre noi. I-a fost teamă să se intereseze de starea lui de sănătate și mai ales să primească această veste cruntă. A povestit pe Facebook cum regretatul artist îl chema frecvent la el acasă, să petreacă.

„Iubitul meu prieten, frate mai mare, nu pot să cred că nu mai ești. Mi-a fost frică să mă interesez de starea ta. Mi-era frică de să aud vestea asta. Mă chemai mereu la tine acasă și mai ales de ziua ta să petrecem împreună și să ascultăm muzică.

S-a pierdut una dintre cele mai mari comori ale Muzicii noastre lăutărești. Nu te voi uita niciodată, Petrică Cercel, fratele meu iubit. Muzica ta rămane în continuare și numele tău o legendă mare. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pe marele nostru PETRICĂ CERCEL', a scris Liviu Puștiu pe Facebook.

Ramona Manole, despre Petrică Cercel

Petrică Cercel s-a înțeles bine și cu colega lui de breaslă, Ramona Manole. În semn de omagiu, cântăreața a postat o imagine rară alături de el, de la un eveniment. A spus despre manelist că a fost un om milos și foarte respectuos. După pierderea uriașă, ea susține că viața este nedreaptă.

„Un om cu multă milă și mult respect. Dumnezu să-l ierte putere la familie. De ce viața e nedreaptă', a scris Ramona Manole pe rețelele de socializare, alături de mai multe emoticoane cu fețe triste.

Ultima apariție TV a lui Petrică Cercel

Ultima apariție TV a lui Petrică Cercel a fost în luna aprilie a acestui an. Fusese invitat în platoul Antena Stars alături de fiul lui, Ionuț Cercel. Cel din urmă povestea atunci că se confruntă cu niște problemele medicale.

La acea vreme, lui Ionuț Cercel îi fusese interzis să mai cânte din cauza problemelor de sănătate. El a compus de atunci piese pentru fratele lui și regretatul său tată. Petrică Cercel i-a fost mereu alături și a însemnat un exemplu pentru ei.

„Am devenit oficial un compozitor și compun foarte multă muzică și pentru mulți colegii de breaslă. Mă bucur că ceea ce fac are foarte mult succes.’, spunea atunci Ionuț Cercel la Antena Stars, notează Spynews.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton