Cum arată Andreea Sasu în haine mulate, la o lună de când a născut. Philipp Plein a fotografiat-o alături de bebelușul lor

 Matei Bianca
.

A trecut deja o lună și două săptămâni de când Andreea Sasu a devenit mamă pentru prima dată. Ei bine, la o lună de când a născut, vedeta arată foarte bine în haine mulate, având o siluetă de invidiat, la care multe femei doar visează. Philipp Plein a fotografiat-o pe frumoasa lui soție alături de bebelușul lor, Huricane Thor Thunder.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cum arată Andreea Sasu în haine mulate, la o lună de când a născut un băiețel perfect sănătos și frumos. Philipp Plein a fotografiat-o alături de bebelușul lor și a postat imagini pe rețelele de socializare.

philip1philip1

Citește și: Andreea Sasu, imagini emoționante cu bebelușul ei și al lui Philipp Plein: „Dragostea mea”. Fiul lor a venit pe lume în urmă cu o săptămână

Citește și: Andreea Sasu a născut, iar Philipp Plein a dezvăluit numele băiețelului lor: „Este o binecuvântare. Imi iubesc toți copiii în mod egal' / La maternitate a vizitat-o și fiul cel mare al designerului

Citește și: Dansul mirilor de la nunta Cristinei cu Andrei Rotaru de la Insula Iubirii i-a șocat pe fani: „Ferească Dumnezeu, cu așa bărbat nu-ți mai trebuie dușmani!”

Citește și: Cine este Flori Olar, ispita de la Insula iubirii 2024. Are 26 de ani și a fost medaliată cu aur la un concurs de Bikini Fitness

Cum arată Andreea Sasu în haine mulate, la o lună de când a născut

La doar o lună de când a devenit mamă pentru prima dată, Andreea Sasu a reușit să atragă atenția printr-o apariție spectaculoasă. Prin intermediul rețelelor de socializare, Philipp Plein a publicat câteva fotografii cu soția lui, imagini în care aceasta apare îmbrăcată în haine mulate. Această ținută mulată i-a pus în evidență silueta impecabilă.

Cu toate că abia a trecut o lună de la naștere, Andreea Sasu demonstrează că și-a revenit rapid, iar imaginile surprind momente emoționante de familie. Celebrul designer a surprins-o pe partenera lui de viață alături de bebelușul lor.

Ce nume special au ales cei doi parteneri pentru fiul lor

După ce Andreea Sasu a devenit mamă pentru prima dată și l-a făcut pe Philipp Plein tată pentru a patra oară, acesta a dezvăluit și ce nume special au ales pentru fiul lor. Pe micuțul celor doi soți îl cheamă Huricane Thor Thunder.

„Al patrulea copil al meu, Hurricane Thor Thunder s-a născut la ora 10:58. Nu pot să descriu în cuvinte cât de fericiți și binecuvântați ne simțim că am primit un asemenea cadou. Îmi iubesc toți copiii în mod egal și nu îmi imaginez viața fără ei – Romo, Rocket, Rouge și Hurricane. Tati vă iubește nespus. Este o binecuvântare să fiu tatăl vostru și să vă văd pe toți crescând împreună, descoperind lumea prin ochii voștri frumoși și inocenți. Mulțumesc, Doamne, pentru tot!', a scris Philipp Plein pe pagina sa personală de Instagram.

Povestea de dragoste dintre Andreea Sasu și Philipp Plein

Decizia lui Philipp Plein de a se împăca cu fosta lui iubită, Andreea Sasu, a surprins pe toată lumea. Designerul a anunțat că el și Lucia Bartoli, cu care a avut o relație de cinci ani, au hotărât să se despartă.

Andreea Sasu, de origine română, i-a dat o nouă șansă acestuia, după ce se despărțiseră anterior din cauza unei infidelități. Publicația Bild a dezvăluit că Andreea Sasu este însărcinată cu copilul designerului german și că acesta s-a despărțit de Lucia Bartoli. Ulterior, Philipp Plein a confirmat pentru presa internațională că are din nou sentimente pentru modelul român, alături de care a avut o relație de patru ani în trecut. Din anul 2019, Philipp Plein a fost într-o relație cu influencerul Lucia Bartoli, cu care are copii.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton