Cum arată apartamentul lui Maurice Munteanu. A costat 117.000 de euro și l-a amenajat cu mobilier scump: „Mă simt, cumva, ca la Berlin, deși suntem în București...”

 Matei Bianca
.

Maurice Munteanu și-a prezentat apartamentul printr-un videoclip pe care l-a făcut pe platformele de socializare, mai exact pe TikTok. Fashion editorul deține o locuință cu două camere, care costă 117.000 de euro. Juratul de la „Bravo, ai stil!' a mărturisit că nu a fost interesat de prețul apartamentului, deoarece i-a plăcut foarte mult cum arată și l-a aranjat pe placul lui, exact așa cum și-a dorit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Maurice Munteanu nu se uită la bani atunci când vine vorba de plăcerile lui. Ei bine, juratul de la „Bravo, ai stil!' deține o locuință care costă 117.000 de euro. Fashion editorul are un apartament impresionant, care se află într-un bloc rusesc din București, într-o zonă bună a Capitalei.

maurice1maurice1

Citește și: Maurice Munteanu, după ce a fost întrebat dacă a făcut amor cu o femeie: „Sunt îndrăgostit și acum de o femeie…”

Citește și: Maurice Munteanu a apărut machiat în platoul Bravo, ai stil: 'Ești de vis. Ador machiajul pe care-l porți…'

Citește și: Gimnasta cehă Natalie Stichova a murit după ce a căzut de pe munte, în timp ce își făcea un selfie. Avea doar 23 de ani: „Nu vom înceta niciodată să te iubim'

Citește și: Ana Baniciu, noi imagini din casa veche de un secol, moștenită de la bunicii ei: a mobilat livingul, dormitorul și camera copilului / Designul îmbină arhitectura orginală cu accente moderne: „Cât de frumos ne-a ieșit proiectul'

Cum arată apartamentul lui Maurice Munteanu

Maurice Munteanu se bucură de un apartament care costă între 115.000 și 117.000 de euro. Este o locuință care are două camere, se află într-un bloc rusesc și are aproximativ 60 de metri pătrați, fiind situată într-o zonă bună din București.

În livingul apartamentului, juratul de la „Bravo, ai stil!' are o canapea vintage, care a fost făcută în anul 1951 și este confecționată în totalitate din piele naturală. El a dat între 7.000 și 8.000 de euro pe această canapea.

În living mai are și o masă din marmură, care cântărește foarte mult și care a costat aproximativ 4.000 de euro. Fashion editorul are o bibliotecă foarte mare, care ocupă un perete întreg, iar tot în această cameră mai are și o colecție mică de figurine cu mașini.

„Astea sunt niște blocuri care mă obsedează din copilărie. Sunt blocurile rusești, au fost construite pentru armată prin anii 50. Sunt foarte, foarte solide. Mă simt, cumva, ca la Berlin, deși suntem în București', a spus acesta pe TikTok, conform kanald.ro.

Juratul de la „Bravo, ai stil!' are o colecție de parfumuri

Dormitorul lui Maurice Munteanu nu are uși, fiind situat la intrarea în casă. În această cameră din apartament, juratul de la „Bravo, ai stil!' are o colecție mare și frumoasă de parfumuri. Parfumurile lui ocupă două rafturi și mai are câteva și în baie.

Bucătăria acestei locuințe este mică, dar aranjată cu gust. În bucătărie există figurine de ceramică. Acestea fac parte tot dintr-o colecție pe care fashion editorul o are.

Maurice Munteanu nu s-a uitat la preț atunci când a cumpărat acest apartament

Maurice Munteanu nu s-a uitat la preț atunci când a cumpărat acest apartament. Fashion editorul a mărturisit că pentru el este foarte important să se simtă bine în locuința sa, astfel că nu îl deranjează dacă plătește mai mult pe ea.

Juratul de la „Bravo, ai stil!' este foarte fericit cu apartamentul pe care l-a achiziționat, deoarece l-a aranjat exact așa cum și-a dorit.

„Mie ăsta mi se pare prețul corect pentru un apartament de 60 și un pic de metri pătrați, într-o zonă decentă. Prețurile sunt mai puțin importante. Ce-i mai important, de fapt, e că spațiul în care locuiești să te definească. Mi se pare vital ca în spațiul în care locuiești să te simți foarte bine', a spus el în videoclipul pe care l-a făcut pe platforma TikTok.

Sursa foto: Facebook/ kanald.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton