Aris Eram a împlinit 21 de ani! Andreea Esca i-a transmis un mesaj emoționant fiului ei: „Te iubesc tare, iar tu ești perfect conștient, și profiți, ca orice Leu, de șarmul tău..." / Ce surpriză i-au făcut Alexia Eram și părinții, în miez de noapte

 Tudorache Simona
.

Zi specială pentru Andreea Esca și familia ei! Fiul vedetei, Aris Melkior, împlinește astăzi, 24 iulie, 21 de ani, iar cei dragi s-au întrecut în mesaje emoționante. La miezul nopții, el a avut parte și de o surpriză. A fost întâmpinat de Andreea Esca, Alexandre Eram și Alexia cu un tort și cu multe urări, iar momentul a fost unul cu adevărat emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

După ce a participat alături de sora lui, Alexia Eram, la America Express, unde au format o echipă imbatabilă și au arătat cum se comportă în situații critice, Aris Melkior pare că și-a descoperit pasiunea pentru televiziune. Acum el poate fi văzut în fiecare săptămână la Neatza, la Antena 1.

alexia-eram-779alexia-eram-779

Ce sfat are Andreea Esca pentru fiul ei

Andreea Esca își iubește copiii cu ardoare și ar face totul pentru fericirea lor. La ceas aniversar, știrista a avut câteva sfaturi prețioase pentru fiul ei.

Ai făcut și 21 de ani… @arismelkior ! La mulți ani fericiți îți doresc! Să te bucuri de viață așa cum te pricepi tu atât de bine! Te iubesc tare, iar tu ești perfect conștient, și profiți, ca orice Leu, de șarmul tău. Numai că eu sunt Fecioară și vin cu doleanțe concrete pentru un bărbat de 21 de ani. Să fii serios, să ai cuvânt, să-i respecți pe cei din jur, să continui să spui mulțumesc și să nu crezi niciodată că ți se cuvine', să apreciezi munca altora, să cultivi prietenii frumoase, să vrei să evoluezi în fiecare zi, să fii curios, să fii tenace, să-ți urmezi pasiunile, să iubești fără frică și limite, să ai curaj să o iei oricând de la zero, să nu uiți ce nu trebuie uitat și să nu-ti mai amintești ce nu merită ținut minte, să descoperi lumea, să te descoperi pe tine, și să nu-ți pierzi niciodată, niciodată, umorul! Mama. 24.07.2024' , s scris Andreea Esca, pe o rețea de socializare.

Alexia Eram și-a copleșit fratele cu urări

Nici Alexia Eram nu s-a lăsat mai prejos. Fiica Andreei Esca a avut la rândul ei un mesaj pentru fratele ei mai mic. Influencerița a vorbit despre calitățile lui Aris și despre lucrurile pe care le învață în fiecare zi alături de el.

La mulți ani fratelui meu mai mic care mă învață lucruri în fiecare zi. Mă învață să am încredere în mine, să știu că orice lucru are rezolvare, să tratez lucrurile cu calm și să profit de orice moment. Aris este cel mai carismatic, amuzant și inteligent bărbat. Să rămâi așa cum ești și să trăiești viață la maximum așa cum o și faci! Te iubește sora ta mai mare„, a fost mesajul Alexiei Eram.

Cum i s-a schimbat viața lui Aris după America Express

Alexia Eram a avut convingerea că viața fratelui ei va fi cu totul alta după America Express, pentru că lumea îl va vedea într-o cu totul altă lumină, și nu s-a înșelat.

„Asta știam de la început, că Aris e un băiat foarte carismatic și șarmant și amuzant. Știam că o să se întâmple asta. Are foarte multe fane. Când e aici, el e mult mai leneș, mai calm. A descoperit că dacă vrea ceva, se poate să fie și mai grăbit’, preciza Alexia Eram, conform Cancan.

Citește și: Andi Vasluianu și soția lui, Laura, se bazează pe sinceritate în educația copiilor: „E o relație adevărată, nu e mincinoasă deloc și se simte asta. Nu e numai lapte și miere, cum și-ar dori unii, dar…”. Pentru binele Maiei și al lui Toma au decis să se mute la țară / EXCLUSIV

Citește și: Cum gestionează fiica și fiul lui Mircea Radu celebritatea tatălui lor: „Mă văd la televizor sau pe YouTube sau în reviste și, cu toate astea, pentru copiii mei…”. Cum se comportă și cât de protector e Tudor cu sora lui mai mică, Clara / EXCLUSIV

Citește și: Radu Vâlcan s-a uitat cu Adela Popescu la noile episoade din Insula Iubirii. Ce evită prezentatorul să îi spună de la filmări: „Chiar dacă m-ar întreba, nu știu dacă i-aș spune”

Citește și: Leonard Doroftei merge și își bea cafeaua la cimitir, la mama lui. Rana pe care marele sportiv nu o poate vindeca: „Nu mai țipați la părinți, nu mai vorbiți urât, că nu știi cât îi mai ai! Pe urmă, degeaba te mai duci la mormânt și plângi”

Citește și: Cristina Ich s-a despărțit din nou de Alex Pițurcă: „A fost tot timpul un bărbat râvnit de femei. Am știut…' / Luna trecută, fostul ei iubit a fost surprins alături de fiica Andreei Berecleanu

Ce relație are Alexia Eram cu fratele ei

Chiar și relația lor arată cu totul altfel astăzi. Alexia Eram și Aris se sfătuiesc mai mult și sunt mult mai uniți.
„După această experiență ne-am unit mult mai mult ca înainte. Da, suntem frați, și înainte ne iubeam, ne ajutam când trebuia și așa mai departe, dar nu vorbeam atât de des, nu ne vedeam atât de des! De când ne-am întors din America Express ne-am unit mult mai mult. Chiar ne-a făcut bine! Ne-a făcut să ne cunoaștem mai mult decât ne cunoșteam înainte”, spunea fiica Andreei Esca, conform Ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton