Aris Eram, declarație de dragoste pentru Laura Giurcanu, la America Express: "Și eu te iubesc..."

 Radulescu Ruxandra
.

Aris Eram, declarație de dragoste pentru Laura Giurcanu, la America Express. Aris Eram și Laura Giurcanu au fost surprinși în urmă cu o săptămână în timp ce se sărutau pasional, într-o zonă a Capitalei. Se pare că idila lor a început încă din timpul filmărilor pentru America Express – Drumul Aurului, sezonul 6, căci în ediția 7, difuzată pe 29 octombrie, Eram și Laura Giurcanu au avut un schimb neașteptat de replici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aris Eram și Laura Giurcanu au fost surprinși în urmă cu câteva zile, în timp ce se sărutau pasional, în mașină, într-o zonă a Capitalei. Cei doi au preferat să nu comenteze relația, însă în imaginile făcute de paparazzii Aris și Laura arătau foarte îndrăgostiți. Cel mai probabil aceștia au devenit interesați unul de celălalt în timpul experienței America Express, sezonul 6. În ediția 7, difuzată pe 29 octombrie, Aris Eram și-a declarat sentimentele față de Laura Giurcanu, într-un schimb de replici neașteptat. Iată ce s-a întâmplat între Aris și Laura Giurcanu la America Express, sezonul 6.

aris-si-laura-2aris-si-laura-2

Aris Eram, declarație de dragoste pentru Laura Giurcanu, la America Express

Aventura de pe Drumul Aurului a continuat pentru cele nouă perechi de vedete. Fiecare echipă a fost așteptată cu două căni de cafea tare, iar mai apoi au pornit cu mașina spre o plantație de cafea unde au de îndeplinit diverse misiuni. Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș, au ajuns primele la destinație, așa că au trebuit să împartă celorlalte echipe probele de pe plantație.

Citește și: Cum descrie Laura Giurcanu relația perfectă și ce spune despre căsătorie și copii: „Viața în doi înseamnă, cu siguranță, și compromis'. A fost surprinsă sărutându-se cu Aris Eram / EXCLUSIV

Citește și: Laura Giurcanu, după ce a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Aris Eram, fiul Andreei Esca: „Nu am nimic…'

După ce Aris Aris Eram și Laura Giurcanu au avut un schimb neașteptat de replici când s-au întâlnit pe traseu spre plantația de cafea. Totul s-a desfășurat și în contextul tensiunii acumulate de-a lungul probei din marea competiție America Express.

„Parcă voiați imunitatea mică, nu aia mare', le-a spus Alexia Eram.

Vă iubim! Dar nu atât de mult încât să vă lăsăm să treceți', a răspuns Laura Giurcanu, completată de Sânziana Negru.

Și eu te iubesc!', a fost replica lui Aris Eram.

Laura Giurcanu și Aris Eram, cel mai nou cuplu din showbiz

Laura Giurcanu, 26 de ani și Aris Eram, 20 de ani, formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii America Express, unde ambii au făcut parte din echipe diferite. Aris Eram participă alături de sora lui, Alexia, iar Laura face echipă cu Sânziana Negru. Spre surprinderea multora, se pare că între cei doi s-a format o relație apropiată în timpul emisiunii, iar recent, Aris Eram și Laura Giurcanu au fost surprinși sărutându-se.

Paparazzi Cancan i-au surprins împreună pe străzile din București, la miez de noapte, iar când se aflau în mașină, au profitat de moment și s-au sărutat cu patos. Laura Giurcanu și Aris Eram au luat masa în oraș și s-au bucurat unul de compania celuilalt. Ulterior, s-au urcat în mașină, iar Aris a sărutat-o pe Laura.

Laura Giurcanu, despre experiența America Express

Laura Giurcanu a recunoscut, într-o emisiune televizată, că America Express a pus-o în fața unor momente dificile și neașteptate. Declarațiile creatoarei de conținut pot avea legătură și cu apropierea de Aris Eram, fiul Andreei Esca, cu care a fost surprinsă sărutându-se pătimaș, deși a negat că între ei ar fi vorba de o idilă romantică.

„Momente grele au fost multe și o să vedeți. În fiecare zi a fost câte un moment greu, dar nu cred că am avut niciun moment în care să spunem: gata, renunț. (…) Se întâmplă niște lucruri la care eu nu ma așteptam’, a declarat Laura Giurcanu, la Antena Stars.

FOTO: Facebook Instagram CanCan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton