Aris Eram, fiul Andreei Esca, și Laura Giurcanu formează un cuplu. Au fost surprinși de paparazzi sărutându-se cu patos, în mașină, după America Express

 Dumitrache Laura
.

Aris Eram, fiul Andreei Esca, formează un cuplu cu Laura Giurcanu. Cei doi concurenți de la America Express au ajuns în România după terminarea filmărilor și se pare că formează un cuplu. Aris Eram și Laura Giurcanu au fost surprinși sărutându-se în mașină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express a avut premiera pe 21 octombrie, iar telespectatorii au ocazia să-i urmărească pe concurenți în cea mai mare aventură a vieții lor. După terminarea filmărilor, echipele s-au întors în țară și se pare că între unii concurenti s-au legat povești de iubire. Aris Eram și Laura Giurcanu formează cel mai nou cuplu din showbiz!

aris si lauraaris si laura

Cei doi au fost surprinși de paparazzi Cancan, plimbându-se pe străzile din București, la miez de noapte. Mai mult, Aris Eram și Laura Giurcanu s-au sărutat cu patos în mașină. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de șase ani, acest lucru nu i-a împiedicat să-și trăiască dragostea.

Citește și: America Express 23 octombrie – Alexia și Aris Eram au câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui

Citește și:Cum a fost revederea dintre Andreea Esca și copiii ei, Alexia și Aris Eram, după ce s-au întors de la America Express: „Ne-am strâns tare în brațe…”

Citește și:Cum se simte Valentin Sanfira, la trei luni de la accidentul suferit în Italia. Codruța Filip, soția lui: „A fost un an care ne-a supus la multe încercări. Încă se recuperează…'/ EXCLUSIV

Citește și: Magdalena Chihaia, despre nunta cu Dinu Maxer, după câteva luni împreună: „Am mai fost căsătorită. Mi-aș dori ca relația noastră să…'

Aris Eram, fiul Andreei Esca, formează un cuplu cu Laura Giurcanu

Laura Giurcanu, 26 de ani și Aris Eram, 20 de ani, formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii America Express, unde ambii au făcut parte din echipe diferite. Aris Eram participă alături de sora lui, Alexia, iar Laura face echipă cu Sânziana Negru. Spre surprinderea multora, se pare că între cei doi s-a format o relație apropiată în timpul emisiunii, iar recent, Aris Eram și Laura Giurcanu au fost surprinși sărutându-se.

Paparazzi Cancan i-au surprins împreună pe străzile din București, la miez de noapte, iar când se aflau în mașină, au profitat de moment și s-au sărutat cu patos. Laura Giurcanu și Aris Eram au luat masa în oraș și s-au bucurat unul de compania celuilalt. Ulterior, s-au urcat în mașină, iar Aris a sărutat-o pe Laura. .

Laura Giurcanu și Aris Eram, sărut pătimaș la miezul nopții

Potrivit sursei citate mai sus, Laura Giurcanu s-ar fi autoinvitat acasă la iubitul ei pentru a urmări impreună noul episod America Express, dar tânărul nu ar fi fost de acord. Fiul Andreei Esca nu a vrut să o ia pe Laura la el acasă, dar a încercat să o împace și a sărutat-o cu patos. Influenceriță a închis luminile din mașină, dar sărutul celor doi fusese deja surprins de paparazzi. După ce s-au bucurat de întâlnirea romantică, Aris Eram a coborât din mașină și a mers spre casă. De asemenea, Laura Giurcanu a plecat și ea spre locuința sa.

Aris și Alexia Eram formează o echipă puternică la America Express și se luptă cu alte opt echipe pentru marele premiu de 30.000 de euro. De asemenea, iubita lui Aris Eram, Laura Giurcanu formează o echipă cu Sânziana Negru. Aflată la prima săptămână de difuzare, încă nu a fost eliminată nicio echipă din competiție, iar toate nouă luptă pentru ultima șansă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton