Aris, fiul Andreei Esca, a împlinit 20 de ani! Cum l-au sărbătorit mama și sora lui, Alexia Eram: "Ce băiat mișto"

 Dumba Gabriela
.

Aris, fiul Andreei Esca, a împlinit astăzi 20 de ani! Tânărul s-a întors chiar înainte de ziua lui acasă, din aventura America Express, unde a făcut față provocărilor alături de sora lui Alexia Eram. Aris a fost sărbătorit încă de la prima oră de mama și sora lui și copleșit cu mesaje frumoase, atât din partea familiei, cât și a fanilor de pe rețelele de socializare. Ce mesaj i-a scris Andreea Esca fiului ei, Aris.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși are doar 20 de ani, tânărul și-a luat deja viața pe cont propriu și a plecat de acasă, iar în vara asta a acceptat și provocarea extremă, America Express. După ce a terminat liceul, Aris Melkior s-a mutat în Spania și urmează o facultate de business în Barcelona, după cum dezvăluia Andreea Esca acum ceva timp.

5445-15445-1

Ce surprize a primit Aris, fiul Andreei Esca, de ziua lui de naștere

Andreea Esca, Alexia Eram și alți invitați i-au cântat lui Aris Melkior Eram „La mulți ani!' chiar în primele minute din ziua lui de naștere. Un tort nu au avut, ci o brioșă în care i-au pus o lumânare cu cifra 2, în care sărbătoritul a și suflat.

„La mulți ani, Aris Melkior! 20 de ani … ce vârstă frumoasă! Ce băiat mișto! Ce mama mândră! #teiubesc', a fost mesajul transmis pe Instagram de Andreea Esca.

Nici Alexia Eram nu s-a lăsat mai prejos: „La mulți ani celui mai tare frate! Te iubesc', a transmis pe Instagram și Alexia, care a postat și două fotografii cu fratele ei.

În timp ce Alexia Eram stă mult mai des cu părinții ei, fratele său, Aris Melkior, este plecat la studii în Spania. Mai concret, face facultatea în Barcelona, iar pe meleagurile românești vine doar când are timp liber, iar atunci e clar că petrece mult timp alături de familie.

Citește și: Andreea Esca și familia, așa cum nu i-ai mai văzut! Foto adorabile cu Alexia Eram și Aris Melkior de acum 16 ani. EXCLUSIV!

Citește și: Andreea Esca îi trimite fiului ei, Aris Melkior, mâncare la facultate: „Salată de vinete și tartă cu praz'

Citește și: Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:’Situația a fost absolut penibilă’

Citește și: Andreea Esca, dezvăluiri despre soțul ei, după 21 de ani de căsnicie:’Cel mai romantic este faptul că…’

Andreea Esca îi trimite fiului ei, Aris Melkior, mâncare la facultate, în Spania

În anul 2021, Aris a promovat examenul de Bacalaureat și a decis să se mute în Spania, pentru studii. Totuși, dorul de casă l-a făcut pe tânăr să îi ceară mamei lui să îi trimită mâncare.

M-am mutat în Barcelona. Mai am o lună de vacanță și după mă întorc. Îmi place foarte mult, dar e prima dată când am stat atât de mult departe de casă și mi-am dat seama că îmi e dor de familie. Patru luni am stat cel mai mult fără să-i văd. I-am zis să-mi trimită salată de vinete prin curier și mi-a adus-o’, a povestit Aris la PRO TV, acum ceva timp, când abia plecase de acasă de câteva luni.

Poți să îți imaginezi că trimit în Barcelona salată de vinete și tartă cu praz? Înainte mama ta nu-ți trimitea cu nașul?’, a spus Andreea Esca atunci.

Andreea Esca este foarte mândră de fiul ei, Aris

Andreea Esca a născut, prin cezariană, un băiat perfect sănătos în data de 24 iulie 2003, la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon, din București. De ziua fiului ei de naștere, prezentatoarea i-a transmis un mesaj extrem de emoționant, pe rețelele sociale.

„Aris e cald, haios, iute la minte, bun la vorbe, chibzuit la fapte, dezordonat, aiurit, caustic, filozof, atent la detalii. Așa cum e, e băiatul meu iubit, care a fost frumos din prima clipa în care a apărut pe lume! Și care mi-a dat voie să-l iubesc cu patima mea îngrozitoare, învățându-mă răbdarea. Iți mulțumesc Aris Melkior!, a scris Andreea Esca pe Facebook anul trecut, de ziua fiului ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton