Armin Nicoară a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Puican, înainte de nuntă: „Eu mai bine le fac pe față. Nu sunt genul care se ascunde”

 Calin Maria Bianca
.

Armin Nicoară a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Puican înainte de nuntă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vara anului trecut, Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit, fiind soț și soție cu acte în regulă în aceste momente. Ei bine însă, după ce fanii au spus de nenumărate ori că gesturile sale față de alte femeie sunt exagerate, celebrul saxofonist a explicat că nu are vreo intenție, iar totodată a declarat că și-a înșelat soția o singură dată, mai exact înainte de nuntă cu aproximativ un an, iar ea știe de această greșeală a sa. Iată ce mărturisiri a făcut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Claudia Puican și Armin Nicoară trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste și sunt mai pregătiți ca niciodată să treacă la următorul pas și anume să devină o familie în adevăratul sens al cuvântului. Ei bine, dacă acum este un familist convins, înainte de nuntă cu un an, lucrurile nu stăteau chiar așa în relația lor. Celebrul saxofonist a recunoscut că pe atunci a avut un moment de slăbiciune și a înșelat-o pe frumoasa artistă.

armin10-1armin10-1

Armin Nicoară nu a putut ascunde gestul său neașteptat față de Claudia Puican și i-a mărturisit totul. Cu toate astea, îndrăgita cântăreață a decis să treacă peste acest moment deloc plăcut din relația lor, astfel că acum sunt mai bine ca niciodată și își doresc să devină părinți. Deși el a fost cel infidel și a fost iertat, Armin Nicoară a precizat de mai multe ori că nu ar ierta dacă Claudia Puican ar face așa ceva.

Citește și: Cum arată vila lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican: „În sfârșit am ajuns să îmi văd casa gata'. Imagini din interiorul locuinței

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au ales deja numele pentru copilul lor: „Preotul ne-a spus că e un nume de sfânt'. Își doresc cu ardoare să devină părinți

Citește și: Adevărul despre relația dintre Raluka și Connect-R. Artista a rupt tăcerea: „Ne-am respectat prea tare”

Citește și: Motivul care l-a făcut pe Mihai Leu să fugă din țară, ascuns sub scaunul mașinii: „Doamne ce am făcut”!

Armin Nicoară a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Puican înainte de nuntă

Armin Nicoară și-a asumat publică că a înșelat-o pe Claudia Puican și a ținut să precizeze că atunci cînd un bărbat înșală, nu este ca atunci când o femeie practică acest gest. Saxofonistul este de părere că bărbații nu pun sentimente, fiind doar o aventură, însă de partea cealaltă, când vine vorba de femeie, este sigur că există atracție și iubire dacă se ajunge în acest punct.

„Am înșelat-o înainte de nuntă cu un an, un an și ceva. Ea a știut că a fost doar o mică greșeală de-a mea și că ăsta sunt eu, așa mai copil.

 Nu știu, poate voi fi… din partea haterilor aș primi mesaje negative, dar eu cred că la o fată nu e ca la… adică noi bărbații nu punem suflet', a declarat Armin Nicoară, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Armin Nicoară: 'Eu mai bine la fac pe față'

Armin Nicoară a fost de multe ori criticat de către fanii săi, atât cei din mediul online, cât și telespectatorii de la diferite emisiuni, asta după ce el a luat de mai multe ori numeroase fete în brațe sau a făcut glume indecente cu ele. Mulți au considerat că totul are un alt scop, însă, de fapt, el a precizat că asta nu înseamnă că se dă la ele, ci doar că au o relație de prietenie în care își permit astfel de vorbe și gesturi.

„Eu mai bine le fac pe față. Mulți mă condamnă și îmi spun că le iau pe alte fete în brațe, sau pe nașa. Eu nu mă dau la ele, mă bucur de viață. Nu sunt genul care se ascunde. Sunt unii care se feresc de soțiile lor. Eu sunt deschis. Mai bine am gesturi inocente de față cu Claudia. Pentru mine e o supărare când oamenii spun asta, că mă dau la alte femei. Nu e adevărat. Mulți se prefac cuminți de față cu soțiile, apoi când sunt singuri e vai de capul lor. Eu prefer să fiu deschis', a mai spus Armin Nicoară.

Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc să devină părinți

Ei bine, în ciuda acestei greșeli, peste care Claudia Puican a decis să treacă și ca lucrurile să meargă în continuare, acum, cei doi artiști își doresc cu ardoare să devină părinți pentru prima dată. Mai mult decât atât, au început deja pregătirile, iar saxofonistul merge regulat la medici pentru un tratament de specialitate în acest sens. Nu, încă nu au anunțat că s-a produs minunea, dar știu clar ce numa va purta copilul lor!

Noi ne dorim foarte mult copii, dar nu putem spune că vrem băiat sau fată. Să fie sănătos, asta e cel mai important. Pentru mine, prima dată e important să am primul copil, să văd cum e. Dacă e greu, dacă îmi e ușor, iar apoi dacă văd că nu e greu, aș vrea să mai fac unul. Dar să văd cum e cu primul. Nu am preferințe, să fie fată, băiat, sau chiar gemeni, orice ar fi. Tot ce vreau este să fie bine și să fie copilul sănătos, pentru că văd foarte multe nenorociri în jur. Nici nu vreau să mă mai gândesc. Cea mai importantă e sănătatea din punctul meu de vedere.

Stăm așa în casă și ne gândim la numele pe care îl va avea copilul nostru. Noi am fost și la un preot și am ales numele deja. Va avea un nume deosebit, un nume de sfânt. Dacă vom avea un băiat îi vom pune numele Efrem, iar dacă va fi fată o va chema Efrema’, a declarat Claudia Puican pentru Fanatik.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton