Armin Nicoară și Claudia Puican fac eforturi mari pentru a deveni părinți: ”Eram în depresie. Trebuia să facă o intervenție chirurgicală, la Paris, rezultatele nu au...”

 Calin Maria Bianca
.

Armin Nicoară și Claudia Puican fac eforturi mari pentru a deveni părinți. Nu mai este un secret faptul că Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc foarte mult să aibă un copil. Ei bine însă, cu toate că au ales deja numele, artista nu este însărcinată. Ba mai mult decât atât, celebrul saxofonist a trecut prin mai multe proceduri și tratamente, inclusiv la Paris, pentru a putea să facă pasul cel mare alături de soția lui. Iată ce i-au spus medicii la ultimul control!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Saxofonistul Armin Nicoară și soția sa, Claudia Puican vor să devină cât mai curând o familie și să aibă un copil. Cei doi nu doar că au declarat că-și doresc foarte mult să aibă un băiețel, ci Armin a urmat și tratament care-l va ajuta să conceapă în viitorul apropiat. Cei doi și-au propus ca micuțul să poarte numele unui sfânt important, deși artista nu este încă gravidă.

armin10-1armin10-1

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au ales deja numele pentru copilul lor: „Preotul ne-a spus că e un nume de sfânt'. Își doresc cu ardoare să devină părinți

Citește și: Claudia Puican a fost îndrăgostită de Jador: 'I-a plăcut de el, l-a sunat. Eu îi ofer tot ce se poate și…'. Ce a declarat Armin Nicoară despre relația lor

Citește și: „Mi-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci cm. Cele pe creier sunt șapte”. Rona Hartner susține că tumorile nu se pot opera și a făcut apel la rugăciunile oamenilor

Citește și: Ce le-a zis Dani Oțil socrilor săi chiar în seara nunții cu Gabriela Prisăcariu: 'Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine…'

Armin Nicoară și Claudia Puican fac eforturi mari pentru a deveni părinți

Armin Nicoară a avut mai multe probleme de sănătate care nu-i permiteau să devină tată alături de Claudia Puican, astfel ca a mers la mai mulți medici pentru a se trata. Saxofonistul a ajuns chiar și-n Paris pentru investigații, iar medicii de aici au vrut să-l supună unei intervenții chirurgicale după ce analizele nu au ieșit bine. Deși l-au programat la operație, noul rezultat al analizelor i-a luat prin surprindere!

„La mine au fost ceva probleme. Am făcut niște analize, rezultatele trebuiau să iasă mai bune, nu a fost așa. Noi ne-am ales un doctor român de la Paris, acolo am făcut toate investigațiile. Eu trebuia să fac o intervenție chirurgicală. După aflarea veștii, m-am întors la Paris, am mai făcut niște investigații, m-am întors în țară pentru două zile, pentru că aveam eveniment și urma să revin pentru intervenție. Am vorbit cu anestezistul, am programat ziua, ora. Era foarte stresat. Am hotărât să merg singur, fără Claudia pentru a nu o mai supune și pe ea la acest stres emoțional.„, a declarat Armin Nicoară pentru Spynews.ro.

Armin Nicoară s-a tratat și poate să devină tată

Noul set de analize de la Paris a ieșit foarte bine, astfel că fix înainte de a se urca în avion, medicii i-au scris Claudiei Puican că totul este bine și nu mai trebuie ca soțul ei să facă operația. Artistul a început să plângă de fericire că a scăpat, după multe rugăciuni, astfel că acum tot ceea ce le mai rămâne de făcut este să proiecteze noua familie.

„După ultima vizita la clinică, în Paris, am aflat, din fericire pentru mine, că mi-au ieșit toate analizele foarte bune, nu mă așteptam. Sunt perfect sănătos, să spun așa. Nu a mai fost nevoie de intervenția chirurghicală pe care trebuia să o fac. Dimineața, când să urc în avion, eram în aeroport la Cluj, doctorul i-a dat mesaj Claudiei și i-a spus: Claudia, nu trebuie să mai vină Armin la Paris, nu mai este nevoie de intervenție, analizele au ieșit extraordinar de bine, nu ne așteptam nici noi. Am început să plâng de fericire! Nu era o intervenție foarte ușoară, urmau și evenimente, nu prea aveam voie să stau în picioare. Tot timpul m-am rugat, am manifestat, cred în legea atracției și îmi repetam tot timpul, inainte această intervenție: Doamne te rog să scap de operație.„, a mai declarat artistul.

Armin Nicoară: „Sunt atât de fericit! Acum doar trebuie să ne punem pe treabă'

Deși sunt nerăbdători să devină părinți, Armin Nicoară a explicat pentru sursa menționată mai sus faptul că nu poate rămâne însărcinată chiar acum Claudia Puican, asta deoarece ar naște în plin sezon, iar acest lucru le-ar afecta cariera. Prin urmare, au decis să calculeze și să gândească bine momentul, pentru ca lucrurile să le meargă bine pe toate planurile, nu doar pe cel personal.

„Acum doar trebuie să ne punem pe treabă. Însă, la noi este o mică problemă. Trebuie programat, dacă ar rămâne acum însărcinată, ar trebui să nască undeva prin luna Iunie, Iulie, adica în plin sezon, asta ne-ar încurca foarte tare. Trebuie să calculăm. Sunt atât de fericit, eram în depresie pentru că știam că trebuie să merg la aceasta intervenție.”, a mai declarat Armin Nicoară pentru sursa menționată mai sus.

Cei doi au decis deja numele copilului, fiind vorba despre prenumele Efrem dacă este băiat, iar Efrema dacă este fetiță.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton