”Eram distrus și fizic și mental, total, vedeam moartea. Aveam 40 și ceva de kilograme. Eu o să mor...”. Armin Nicoară a trecut prin calvar din cauza diabetului

 Calin Maria Bianca
.

Armin Nicoară a povestit cu lacrimi în ochi momentele grele prin care a trecut din cauza diabetului. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de ani de zile, Armin Nicoară se confruntă cu o boală nemiloasă, și anume diabetul. Celebrul saxofonist a primit crunta veste încă din adolescență, momente în care a fost profund marcat și peste care nici acum nu a trecut în totalitate. Soțul Claudiei Puican a vorbit cu lacrimi în ochi despre perioada tulburătoare care i-a distrus anii adolescenței. Iată cele mai noi declarații ale sale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară este acum un saxofonist de succes și se bucură de un succes colosal pe plan profesional. Ei bine, și când vine vorba despre viața privată totul merge foarte bine pentru el. Are o căsnicie frumoasă cu Claudia Puican, ba mai mult, își doresc un copil împreună în viitorul apropiat. Totuși, problemele de sănătate cu care se confruntă încă din adolescență, încă îl macină pe interior pe îndrăgitul artist.

CapturaCaptura

Armin Nicoară nu s-a sfiit să vorbească despre problemele de sănătate pe care le are încă din adolescență. Deși acum a învățat să trăiască cu această boală nemiloasă și să se bucure de viață, celebrul saxofonist a luptat enorm pentru a ajunge în acest punct. Pe când era adolescent și a aflat de boală, a suferit foarte multe, iar nu de puține ori, susține că a văzut moartea în fața ochilor.

Citește și: Claudia Puican este însărcinată? Prima declarație a lui Armin Nicoară: „Mi-aș dori un băiețel”

Citește și: Ce spun Armin Nicoară și Claudia Puican despre căsnicia nașilor lor, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan: „Chiar mă mir cum poate să reziste'

Citește și: Cum a afectat-o pe fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei despărțirea părinților: „Este foarte dezechilibrată emoțional. A cerut să meargă la psiholog'

Citește și: Cristian Tudor Popescu, după ce a văzut imaginile cu accidentul în care este implicată Monica Odagiu: „Tânărul s-a dus spre moarte”

Armin Nicoară a povestit cu lacrimi în ochi momentele grele prin care a trecut din cauza diabetului

Armin Nicoară a fost invitat în cadrul emisiunii online 'În Oglindă', unde nu s-a sfiit și a vorbit deschis despre toate momentele mai puțin plăcute din viața lui. A povestit întâmplări din copilărie care l-au marcat, precum plecarea părinților săi cu lunile de acasă la evenimente și concerte. Mai mult decât atât, nu s-a sfiit să explice cum a aflat că are diabet, dar și cât de greu a trecut peste vestea tumultoasă că este bolnav de diabet.

„Nimeni nu mai vedea nimic în mine. După ce m-am îmbolnăvit, arătam foarte rău. Eram distrus și fizic și mental, total, vedeam moartea în momentul ăla. Tot ce gândeam era: 'Eu o să mor. Eu nu am cum să fac insulină, nu am cum să fac și e clar că acolo se ajunge'. Patru ani de zile nu am reușit să-mi fac aproape deloc insulină. Din patru injecții pe zi, reușeam să-mi fac doar una, iar la un moment dat am văzut că se agravează, tot mai tare slăbeam, aveam 40 și ceva de kilograme, nici hainele nu mai stăteau pe mine, mă dureau foarte tare picioarele, că la diabet se agravează tot mai tare la picioare, iar apoi nervii la mâini.Atunci am picat într-o depresie din două motive. Și pentru că eram un nimeni în acel moment și cu boala, cu absolut tot', a spus Armin Nicoară, în cadrul emisiunii 'În Oglindă'.

Armin Nicoară se simțea 'umilit' de către cei din jur

Armin Nicoară a povestit cu lacrimi în ochi cum vedea mereu moartea cu ochii și își spunea în fiecare zi că o să moară. Mai mult decât atât, pe lângă aceste sentimente, a mărturisit cum cei care intrau la ei în casă mai mult îl făceau să se simtă umilit, decât bine. Boala lui pe atunci părea a fi una care o să-i răpească tot viitorul și toată viața celebrului saxofonist, însă, din fericire, nu a fost deloc așa.

'Veneau la noi nași și spuneau: 'Copilul meu face asta, copilul meu e la facultate, copilul meu e cum e'. Eu după ce m-am îmbolnăvit nici la școală nu am putut merge în totalitate, nu am luat BAC-ul, nu mi-e rușine să o spun. Când ziceau de copiii lor, maică-mea era întristată, plecau și începea să plângă. Era foarte greu pentru ea. Tatăl meu poate își dorea să cânt sau măcar cineva dintre copiii lui…', a mai adăugat artistul.

Fratele său l-a ajutat să devină un saxofonist celebru

Armin Nicoară s-a emoționat profund când a povestit trauma adolescenței sale. Deși el nu credea că o să mai trăiască mult și vedea mereu moartea în fața ochilor, familia sa continua să-l încurajeze și să viseze la o formație de familie, în care fiecare să contribuie puțin câte puțin. Totuși, când venea vorba despre ceea ce ar putea face el în această formație, nu mulți credeau în el. Fratele său însă nu și-a pierdut niciodată încrederea, așa că i-a pus saxofonul în brațe și astfel a ajuns ușor, ușor un saxofonit de succes și mare renume.

'Chiar la câțiva ani după ce m-am îmbolnăvit, la doi ani, ei discutau, aveau planuri de făcut cu formația, cu evenimentele. Cum și fratele meu era la început, ziceau: Acum lui Armin ce să-i dăm? Ce să facem cu Armin, că nu are ce să facă. În halul în care arată. Nu puteam să mă duc la evenimente, să duc un eveniment întreg, cu toate că la un moment dat am ajuns. Mi-a luat tata niște tobe, clar voia să mă încurajeze, să-mi dea un ban. Am avut momente când auzeam la telefon: 'Bă, dar Armin e cum e, Băi, dar Armin e așa'. Cumva stau și mă uit la ei și le mulțumesc în același timp că mi-au dat o putere, o ambiție. Am avut noroc cu fratele meu, pentru că el a spus la un moment dat… Trebuie să mă descarc, că nu pot (n.r- a izbucnit în hohote de plâns). Când a văzut că nu mă regăsesc niciunde mi-a zis: Nu vrei să iei saxofonul să cânți? El mi-a dat o ambiție, mi-a zis că dacă învăț puțin la saxofon vom lua evenimente. Atunci nu credeam vreodată…', a mai adăugat artistul, pe canalul de YouTube 'TheXclusive'.

Sursă foto: captură video / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton