Arpad Paszkany i-a cumpărat o mașină de peste 100 de mii de euro iubitei lui cu 25 de ani mai tânără, Antonela / Cum arată bolidul fostei ispite de la Insula Iubirii

 Calin Maria Bianca
.

Arpad Paszkany i-a cumpărat o mașină de peste 100 de mii de euro iubitei lui cu 25 de ani mai tânără, Antonela. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Arpad Paszkany și fosta ispită de la Insula Iubirii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care s-a înfiripat încă din luna februarie, imediat după divorțul milirdarului de fosta soție. Cei doi locuiesc deja împreună, astfel că omul de afaceri nu ezită să-i facă toate poftele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Recent, Antonela Pătruț a postat o serie de fotografii cu noul ei bolid de lux, care a venit drept cadou chiar de la Arpad Paszkany, nașul lui Cătălin Măruță. Omul de afaceri nu se uită la bani, așa că și-a surprins noua iubită cu un mercedes superb, de peste 100 de mii de euro. Nu, nu oricum! Ci i-a pus o fundă mare și roșie pe capota mașinii, iar totodată la numere a pus o placă cu numele ei.

index-66index-66

Citește și: Cum arăta Antonela Pătruț, iubita miliardarului Arpad Paszkany, înainte de operațiile estetice. A fost cu mama ei la Chefi la Cuțite, acum 8 ani

Citește și: Cum a început relația dintre Antonela Pătruț și miliardarul Arpad Paszkany: „A venit să mă ia cu avionul și am mers câteva zile în Malta. Este un bărbat cald și bun'. S-au mutat deja împreună

Citește și: Bianca Drăgușanu a petrecut Paștele cu Gabi Bădălău și familia acestuia. La începutul relației, ea nu a fost acceptată de părinții lui

Citește și: Cine e Chef Richard Abou Zaki, noul jurat de la Chefi la Cuțite. Are origini libaneze, a locuit în Italia și deține un restaurant cu o stea Michelin

Arpad Paszkany i-a cumpărat o mașină de peste 100 de mii de euro iubitei lui cu 25 de ani mai tânără, Antonela

Bucuria fostei ispite de la Insula Iubirii este greu de măsurat, mai ales când vorbim despre astfel de cadouri și un asemenea bărbat prosper din punct de vedere al statutului financiar. După numeroasele vacanțe de lux și cadouri care mai de care, fosta ispită de la Insula Iubirii se poate lăuda acum cu noua ei mașină, un Mercedes GLE AMG 2024, pentru care iubitul ei a scos din buzunar mai mult de 100.000 de euro.

Entuziasmată de cadoul extrem de scump pe care l-a primit, aceasta s-a fotografiat alături de bolidul de lux, dar și alături de iubitul ei, iar mai apoi a distribuit imaginile în mediul online. Mai mult decât atât, an făcut și „turul' complet al mașinii și nu s-a sfiit să prezinte în detaliu noul bolid de lux.

Antonela nu zice nu căsătorie cu Arpad Paszkany

E clar că a tras lozul norocos atunci când a început relația cu el, iar după cum se vede, totul decurge foarte bine, ba chiar nu exclud o posibilă căsătorie, așa cum chiar ea a dezvăluit. Deși sunt împreună de doar două luni, relația lor a evoluat foarte mult în tot acest timp și au multe planuri de viitor.

„Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella.

Mă întrebi dacă vrei să mă căsătoresc? Cred că visul oricărei femei este să devină mireasă alături de bărbatul pe care îl iubește iar dacă relația noastră rămâne la fel de frumoasă ne vom gândi și la acest pas', a declarat Antonela Pătruţ în urmă cu câteva săptămâni.

Cum a început relația dintre Antonela Pătruț și miliardarul Arpad Paszkany

Toată lumea a rămas fără cuvinte când s-a aflat despre relația dintre Antonela Pătruț și Arpad Paszkany, însă puțini știu cum s-au cunoscut, de fapt. Totul a început în primeze zile ale anului, printr-un prieten comun, iar prima lor întâlnire s-a întâmplat chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie. De atunci, miliardarul a fost cucerit de frumusețea ei și a surprins-o apoi cu o vacanță în Malta, iar mai apoi au ajuns să fie de nedespărțit, după cum se poate observa.

„Ne-am cunoscut printr-un prieten la începutul lunii februarie și ne-am întâlnit prima dată față în față pe 14 februarie într-un cadru foarte romantic. A venit să mă ia cu avionul din București și am mers câteva zile în Malta unde ne-am cunoscut mai bine și practic de atunci suntem aproape non-stop împreună. Iubitul meu m-a cucerit prin faptul că ia mereu inițiativă și este un bărbat foarte cald și bun… ceea ce pe mine mă atrage foarte mult’, a declarat Antonela Pătruț pentru Click!.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton