Arpad Paszkany, fostul patron al CFR Cluj, a divorțat de soția sa Anne. Fosta dansatoare a Andrei este cu 20 de ani mai tânără decât el

 Radulescu Ruxandra
.

Arpad Paszkany, fostul patron al CFR Cluj, a divorțat de soția cu 20 de ani mai tânără. Fostul patron al CFR Cluj, Arpad Paszkany, este din nou burlac, după ce a divorțat de soția sa, românca Anne. Cauza divorțului este neclară, dar au existat zvonuri de infidelitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Divorț răsunător în lumea sportului, după ce fostul patron al CFR Cluj, Arpad Paszkany, 52 de ani, s-a separat de soția sa Anne, 32 de ani. Procedura de divorț a fost inițiată anul trecut și până la finalul lui 2023, procesul a fost finalizat pe cale amiabilă, notează Ziarul de Cluj. Cei doi s-au căsătorit în 2016 și au doi copii împreună. Arpad Paszkany mai are doi copii din căsnicia anterioară, cu Kinga, care s-a încheiat în 2011.

a7d24895b1f3f0ff42ed74d8fac64976a7d24895b1f3f0ff42ed74d8fac64976

Arpad Paszkany, fostul patron al CFR Cluj, a divorțat de soția cu 20 de ani mai tânără

Fostul patron al CFR Cluj, Arpad Paszkany, a divorțat de mai tânăra lui soție, Anne, de origine română, fostă dansatoare în trupa Andrei. Povestea lor de iubire a început în urmă cu aproape 10 ani și au devenit soț și soție în 2016. Anne a devenit mama a doi copii în timpul căsniciei cu Arpad Paszkany. Divorțul dintre cei doi a fost tranșat pe cale amiabilă la sfârșitul anului trecut. În consecință, Anne va reveni în România cu cei doi copii.

De ce s-a retras din fotbal Arpad Paszkany

Arpad Paszkany a dezvăluit în urmă cu mai mulți ani motivul pentru care s-a retras din fotbal, în ciuda victoriilor pe care le realizase cu CFR Cluj.

„Cea mai mare nedreptate e că două treimi dintre cluburi sunt menținute în viață din bani publici și asta se întâmplă în defavoarea investitorilor privați', spunea Paszkany, în 2015.

Unul dintre sponsorii din Gruia a vorbit despre fostul patron CFR, Arpad Paszkany:

„M-am întâlnit întâmplător cu dânsul acum doi – trei ani. Îmi făcea impresia că este bine, sănătos și are proiecte la care lucrează. Am băut o cafea împreună, am avut o discuție amicală. Îl respect foarte mult pentru tot ceea ce a făcut pentru Cluj-Napoca, pentru club. Sper să îi meargă bine și să ne revedem sănătoși', a spus Daniel Metz, pentru ProSport, în 2021.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton