Arsenie Todiraș, ex O-Zone, a devenit tată, la 41 de ani: "Cel mai frumos cadou de la iubirea mea!". Prima imagine cu fiul lui

.

Bucurie mare pentru Arsenie Todiraș, cunoscut și ca Arsenium! La începutul lunii mai, fostul membru al trupei O-Zone dezvăluia că iubita lui este însărcinată, iar o lună mai târziu a devenit tatăl unui băiețel. Arsenie a postat pe rețelele de socializare, chiar de ziua lui de naștere, o primă imagine cu fiul său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Arsenie Todiraș, ex O-Zone, a făcut senzație pe scena muzicală alături de Radu Sîrbu și Dan Bălan. După destrămarea trupei, artistul a continuat cariera solo și s-a concentrat pe piața muzicală din Rusia, unde a avut mare succes.

01df6eca-4bdd-4867-9289-6cbe882a902001df6eca-4bdd-4867-9289-6cbe882a9020

Arsenie ex-O-Zone a devenit tată! Prima imagine cu fiul lui

Logodnica lui Arsenie a născut la sfârșitul lunii iunie un băiețel perfect sănătos. Recent, artistul a postat pe contul de Instagram o imagine emoționantă alături de noul membru al familiei, chiar de ziua lui de naștere.

„Cel mai frumos cadou de ziua mea de la iubirea mea. La mulți ani mie și fiului meu', a scris artistul în dreptul fotografiei în care își ține bebelușul la piept, iar mămică zâmbește lângă ei.

Inedit este că Arsenie și Agnes, mama copilului său, au fost împreună și-n urmă cu zece ani, însă au pus punct relației pentru că artistul nu era pregătit să se așeze la casa lui. Cei doi s-au împăcat la începutul anului 2023, atunci când Arsenie a decis că vrea să renunțe la burlăcie și a cerut-o de nevastă pe Agnes.

După despărțirea lor de acum 10 ani, Agnes a avut o relație de notorietate, cu Lucian Becali, însă totul s-a încheiat cu un scandal după ce ea a postat mai multe imagini în social media cu ei doi.

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă acum Arsenie de la O-Zone: „Mi-am luat proprietăți, clădiri’

Citește și: Gabriela Cristea, reacție după ce a fost acuzată că ar fi intrat beată în emisiunea de la Antena Stars: „Nu am vrut să aveți o imagine defectuoasă despre mine

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii, cuvinte dure la adresa lui Cornel după ce a spus că se desparte de el: „La cum arată, cine îl ia? Cu burta aia, chelia aia. L-am suportat…’. A băut și dansat cu ispita Teo după ce și-a văzut logodnicul cu ispita Maria

Cine este Agnes Matoko, iubita lui Arsenie Todiraș și mama fiului său

Arsenie si Agnes au avut o relație în anul 2010, dar s-au despărțit foarte repede, cu toate că tânăra povestise celor apropiați că își dorește o relație serioasă cu celebrul artist. La acea vreme, Arsenie declara că se înțelege bine cu Agnes, dar nu era pregătit pentru o relație serioasă. 

Sunt prea tânăr să mă însor! Pe Agnes o plac din mai multe puncte de vedere. Este o prietenă adevărată, are un suflet bun. Mi-e dragă!, declara Arsenie în trecut.

Iată însă că cei doi nu doar că au reînnodat relația, ci au trecut și la pasul următor: au devenit părinți. După despărțirea lor de acum 10 ani, Arsenie a fost la un pas să se însoare cu Mianna, o tânără Rusoaică, și chiar își anunțase căsătoria, în 2021.

Iată însă că soarta a vrut altfel și, la finele anului trecut, în viața lui a revenit Agnes, cu care s-a împăcat. La scurt timp, cei doi au plecat într-o vacanță exotică, unde artistul și-a cerut iubita în căsătorie.

Agnes Matoko, care provine dintr-o familie birasială, cu tată congolez și mamă româncă, este unul dintre cele mai renumite modele din țară. Tânăra din Bacău mai are 4 frați, dar este singura care și-a ocnstruit o carieră în modelling.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton