Monica Davidescu
Are cu doar 3 kilograme mai mult decat in perioada adolescentei, iar alimentatia ei este bazata pe fructe, legume, branzeturi si peste, orice alt tip de carne fiind exclus. Se intretine facand antrenamentul de incalzire specific dansatorilor inaintea fiecarei repetitii la teatru, nu prea gateste, dar face deseori salate: andive cu portocale si samburi de floarea-soarelui, salata de gulie cu mar, salata de ridichi negre. In plus, pentru perioada de primavara, Monica este de parere ca sunt necesare vitamine recomandate de medic, miscarea si ceaiul de urzici proaspat culese care previne racelile sau gripele.
Dimineata: cafea cu mult lapte, doua felii de paine prajita cu ceva la alegere (somon, icre, dulceata, branza, cascaval)
Pranz: un singur fel de mancare gatita (supa sau felul doi)
Seara (cat mai devreme): o salata de fructe si legume sau felul doi in portie mai mica.
Pe parcursul zilei, daca mi se face foame, mananc fructe proaspete sau uscate.