Horia Varlan spune ce ar gati vedetelor

 Revista VIVA
.

„I-as gati lui Sarkozy niste chiftele cu ace sa se intepe la limba si l-as pune pe regele Cioaba sa-l serveasca. Lui Vladimir Putin i-as da un hamburger cu cartofi prajiti.

Sunteti pe strada, aveti treaba in oras si vi se face foame. Ce faceti?
Aici sunt in offside. De multe ori, evit sa mananc in oras. Dar, daca sunt chiar obligat sa o fac, merg la un fast-food, nu dau nume, si mananc o salata. Nu risc nimic mancand salate. Sau mai mananc mititei sau ciorba de burta.

Învață să faci mici de casa!

Ce ati gatit ultima data?
O prajitura cu prune.

Ne dati reteta?
E o prajitura simpla, rasturnata. Se pune zahar pe fundul tavii, cat sa acopere tava si se adauga prunele. Se lasa sa se inmoaie bine in cuptor si apoi se stropesc cu putin rom (mai bun decat esenta de rom!). Deasupra se adauga un aluat de chec facut din oua, faina si zahar (masuri egale: 6 linguri de zahar, 6 de faina, 6 oua), o lingura de unt topit, un varf de cutit de praf de copt si coaja de portocala sau de lamaie. Se baga la cuptor si, cand e gata, se rastoarna pe un platou astfel incat prunele sa fie deasupra. Peste toata prajitura, se asaza o compozitie de bezea (albusuri cu zahar). Apoi se da iar la cuptor ca sa prinda crusta. Dar sunt nenumărate rețete cu prune.

Cine gateste la dvs. acasa?
Eu, sotia mea, fiica mea… Dar fiicei-mele, de cand e indragostita, nu prea ii mai arde de gatit. Face doar torturi pentru prietenul ei.

Ce ati zice daca v-as propune sa gatiti pentru cateva vedete de la noi? Ce ati pregati pentru Mihaela Radulescu?
Eeeeehehehe! (rade) Daca ar fi sa ma gandesc de unde provine, ar trebui sa-i fac niste poale-n brau, ca e de la Piatra Neamt. Daca ar fi sa ma gandesc la ce viata traita din plin are, ar trebui sa-i gatesc prajitura aceea „Paris Brest' („Sanii Parisului), pentru ca i-a innobilat de curand. Daca ar fi sa ma gandesc ca a scris o carte si incearca sa apere lumea de rau, aratandu-si posteriorul intr-o campanie pentru a ne scapa de viciile tutunului, i-as gati o mancare manastireasca, sa zicem un ghiveci calugaresc.

Pentru Andreea Marin?
Oooohohooo! Pai tot ceva din zona de acolo, ca si ea e moldoveanca. Nu stiu ce i-as gati… E interesant… nu ii gasesc hibe. Cred ca i-as gati un preparat sofisticat pentru ca merita. Ea se zbate destul de mult sa ramana unde a urcat la un moment dat. E si femeie frumoasa, e si mama, e si sotie… I-as gati un piept de rata, foie gras, trufe si un sos de smochine.

Pentru Robert Turcescu?
Pe Robert Turcescu il iubesc, imi place foarte mult! I-as face o mancare foarte buna. El e acid, piscator, i-as face un gazpacho picant cu ardei iute.

Pentru Mircea Badea?
Mi-a placut tipul asta foarte mult pana a inceput sa-si dedice viata unor cauze pe care nu le inteleg. Pentru el, paine cu unt e suficient.

Pentru Andreea Esca?
Andreea Esca merita mult, imi place. I-as gati un homar cu sos usor de sampanie. Atat. (zambeste)

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton