Ileana Pescariu: O femeie face cariera

 Revista VIVA
.

Ileana Pescariu: O femeie face cariera

Ileana Pescariu: O femeie face cariera

Este in Capital – Top 100 Femei de succes, prezinta „Firun patru la Antena 2 si a facut malarie intr-o vacanta in Kenya. Si toate astea in 2007! Cum din acest an au trecut abia patru luni, suntem curiosi ce-i rezerva viitorul Ilenei Pescariu.

Ileana Pescariu

N-aduce anul ce aduce ceasul – pare sa fie convingerea Ilenei Pescariu. Asa ca sta cu simturile ascutite pentru urmatoarele experiente.

Te simti o femeie de succes?
Am avut de curand in emisiunea mea dezbaterea sau mai bine spus controversa asupra conceptului de femeie de succes… Succesul este relativ si depinde de obiectivele personale sau profesionale ale fiecarui individ. Pentru aceasta etapa a vietii mele cred ca traiesc o perioada de succes, insa o sa ma consider de-adevaratelea o femeie de succes abia atunci cand o sa gasesc formula prin care voi putea sa-mi imbin armonios viata personala cu cea profesionala.

Se pare ca mirajul televiziunii te-a prins si pe tine. Ce ai de spus in apararea ta?
Mult spus ca m-a prins mirajul… Deocamdata mi se pare a fi o provocare, extrem de solicitanta din cauza programului de la agentia de publicitate, cat si din cauza lipsei de experienta in televiziune, dar, totusi, o provocare. Iar pentru mine provocarile sunt importante, deoarece ele ma ajuta sa-mi depasesc limitele si evident sa acumulez experiente de viata noi si interesante.

Tu știi ce job ți se potrivește? Fă acest test de carieră și vezi ce meserie ai putea avea!

Munceai foarte mult si inainte de a avea aceasta emisiune. Ce te-a facut sa accepti propunerea Antenei 2?
Intotdeauna mi-a placut sa muncesc si ador sa fiu activa. Ce-i drept, acum sunt poate putin prea activa deoarece ziua mea de lucru incepe la ora 9 si se incheie, in cel mai bun caz, la ora 22.00, inclusiv in weekenduri. Activitatea mea pricipala este cea de director al unei agentii care organizeaza multe evenimente, mai ales in weekend, in plus, mai am o firma care se ocupa de distributia exclusiva a unor materiale de productie specifice decorurilor de teatru asa ca probabil va veni si vremea in care voi obosi facand atatea lucruri… insa oferta Antenei 2 a fost pentru moment de nerefuzat. M-au atras formatul, echipa alcatuita din oameni tineri, dar profesionisti, colegele mele de emisiune, misiunea postului Antena 2 si, nu in ultimul rand, faptul ca aceasta oferta a venit de la Mihai Gadea, care imi este prieten si in a carui viziune de om de televiziune cred foarte tare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton