Iulia Vantur - De ce nu se marita

 Revista VIVA
.

Iulia VanturAm citit ca ai avea oarecare complexe legate de dimensiunea soldurilor. Ai mai apela la bisturiu?
No way! Mi-am operat tot ce-am avut de operat, respectiv sanii (rade). Nu ma tenteaza nimic altceva acum.

Secventa din emisiune in care ai spus ca esti la „Surprize, Surprize a facut inconjurul tarii pe Youtube. Despre ce a fost vorba? Ai vrut sa faci o gluma?
Vorbeam foarte mult despre cadouri, surprize, despre ce urma sa facem si cand a trebuit sa spun „Aici, la «Dansez pentru tine» mai avem inca o surpriza, am spus „Aici la «Surprize, Surprize»….

Ziarele sunt pline de asemanari intre tine si Andreea Marin. Ai fost acuzata ca vrei sa o copiezi si te-ai suparat. De ce te-ar deranja comparatia cu o veterana a divertismentului?
Simt nevoia sa ma tund, dar mi-e frica sa o fac deoarece o sa se scrie iar ca incerc sa o copiez! Comparatia cu ea ma flateaza pana la un punct. Nu sunt varianta blonda a Andreei Marin. Suntem persoane diferite, cu caractere diferite. Cand am fost in America, m-a oprit un grup de pustoaice pe strada sa-mi spuna ca seman cu Scarlett Johansson. Mie nu mi se pare. Doar ca amandoua suntem blonde, atat.

Presa a tratat povestea de dragoste dintre tine si Marius Moga ca pe o gluma. De cat timp sunteti impreuna?

Cat de curand o sa facem un an.

Va casatoriti?
Am aflat si eu ca facem nunta in primavara, intr-un palat. Nu am hotarat inca daca la Snagov sau la Bragadiru (rade). Mult zis zvon, e o inventie a cuiva.

Locuiti impreuna?

Da, dar am si eu un apartament si ne impartim intre o casa si alta. Daca ar fi sa ma mut cu totul la el, i-as invada realmente casa (rade). Asa ca stam sau la mine, sau la el. Cel mai important e ca stam impreuna.

Iulia VanturE vorba de vila din Baneasa pe care Marius o imparte cu Smiley si Piticu de la Simplu?
E o casa mare, fiecare are camera lui. Fiecare e cu treaba lui.

La petrecerile mondene te imbraci foarte elegant… De aici si comentariile despre cat de diferiti sunteti tu si Moga.
Dar si el a fost imbracat elegant cand m-a insotit (rade). Iar eu sunt destul de relaxata, chiar daca ma imbrac elegant. Stiu ca lumii i se pare ciudata asocierea noastra. Noua, nu. Ne potrivim foarte bine, avem multe chestii in comun, gandim de multe ori la fel…

Ce faceti impreuna in timpul liber?

Ce sa facem? Mergem la masa cu prietenii, ne plimbam prin parc, mergem la film. Am vazut de curand un film chiar foarte bun, „Transfer de captivi, cu Meryl Streep, Jake Gyllenhaal si Reese Witherspoon.

Aveti prieteni comuni?
Da. Nu aveam de la inceput, dar ni i-am facut treptat. Iesim foarte des impreuna.

Profesional ati coloborat?
A venit la un moment dat cineva la mine si m-a intrebat: „Cand lansezi albumul, ca am inteles ca ai deja 12 sau 20 de piese?. Poftim? Cand l-am facut, ca eu nu stiu? (rade). Nu avem in plan niciun album, nicio colaborare pe plan muzical. Nu vreau sa ma lansez in muzica.

Catalina Sevastre

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton