Jennifer Love Hewitt: Cu Love, with love...

 Revista VIVA
.

Jennifer Love Hewitt: Cu Love, with love…

Jennifer Love Hewitt: Cu Love, with love…

Nu e remarcata nici pentru mari talente, dar nici pentru scandaluri. Jennifer Love Hewitt e „draguta” pe care toate mamele o vor de nora si toti barbatii partenera de bere. E drept, ca sa i se uite din cand in cand in decolteu…

Frumusica bruneta din Garfield merita mai multa atentie. A fost la un moment dat iubita lui Enrique Iglesias, dar tot nu a reusit sa se impuna ca vedeta. Canta frumos, dar nu a intrat in topuri. Are o pereche de sani perfecti pentru talia ei (primul element remarcat de catre orice comentator de monden). „Ii accept ca pe un accesoriu excelent pentru orice fel de rochie”, comenta ea despre cele doua „volume” ale sale, intr-un interviu in Playboy. Nu e nici in topul celor mai bogate, mai talentate, mai de viitor, mai de viitor scandal sau de orice alt gen de viitor mai doriti. E… draguta. Apelativ care pe Jennifer o calca pe nervi. Pentru ca e undeva intre „anosta” si „frumoasa”. „Mi-ar placea sa ma numeasca si pe mine cineva intr-o buna zi sexy. Ar insemna ceva mai mult decat pur si simplu draguta.” Dar tocmai datorita acestui atribut a fost ea cea mai potrivita pentru a juca intr-o comedie cu un motan gras si virtual. Iubita „next door” a lui Breckin Meyer, doctorita romantica iubitoare de pisici, catei si marmote, genul care viseaza toata viata la momentul cand el o va cere ingenunchiat si ii va da un inelus. Fata buna. Vecina. Cea care are mai multe nominalizari la „Cea mai proasta actrita” decat la Video Music Awards sau macar la Kids Choice, ceva, acolo. Poate nu e momentul ei. Nici gustul ei vestimentar nu e prea laudat, iar ea se scuza tot… dragut. „Nu ma consider o mare doamna, dar incerc. In majoritatea timpului, port pantaloni kaki si un tricou alb, sport. Coada de cal si sunt nemachiata.” Nu e de mirare ca inchizitia cronicarilor mondeni de la revista People o face praf. Cu toate acestea, noi am ridica-o la gradul de… adorabila. Pe un celebru site pe care barbatii isi exprima, elegant, preferintele in materie de doamne, la capitolul „dorinta secreta legata de Jennifer Love Hewitt” era trecut ca vor sa fie pentru o zi unul dintre tricourile ei. De ce oare?! Ati ghicit! Pentru ca e generoasa, zambitoare, fara acreli. Nu pentru sanii ei „silicone free”, ci pentru frumusetea interioara. Nici asta de lepadat. Si, daca te gandesti ca nu tine diete si nu merge la sala, ca mananca paste si cotlete de porc, mancare indiana si hot-dog, veti intelege de ce o iubesc barbatii. Nu are fite, pur si simplu. Si mai are Jennifer inca un fel de inocenta care o face de o suta de ori simpatica. O admira teribil pe Gwyneth Paltrow, ca o scolarita care si-a gasit modelul pe care vrea sa il imite. In seara in care Gwyneth a castigat Oscarul pentru „Shakespeare in love”, i-a trimis trei duzini de trandafiri. Cand Gwyneth a intalnit-o si a imbratisat-o cu toata caldura, Jennifer a spus ca era sa lesine de emotie. Pai cum sa nu o iubesti?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton