Artista de muzică populară Daniela Ploia, lovită pe trecerea de pietoni: "Tot ce am auzit au fost roțile scârțâind"

 Dumba Gabriela
.

Artista de muzică populară Daniela Ploia a fost lovită pe trecerea de pietoni și ca prin minune a reușit să scape nevătămată. Solista Daniela Ploia urma să cânte la o nuntă în momentul în care s-a dus în parcare pentru a-și lua pantofii. Persoana care a lovit-o nici măcar nu a oprit, iar Poliția încă face cercetări pentru a găsi vinovatul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La doar câteva luni de când s-a răsturnat cu mașina pe câmp, Daniela Ploia a fost din nou accidentată. Din fericire, a scăpat cu bine din ambele accidente și s-a ales doar cu sperietură. De data aceasta, șocant este nu doar accidentul care a avut loc într-o parcare, ci faptul că șoferul vinovat a fugit după ce a lovit-o.

6546565465

Daniela Ploia nu știe cine a dat cu mașina peste ea

Daniela Ploia a povestit cum s-a întâmplat accidentul și șocant a fost că șoferul care a dat peste ea nici măcar nu a oprit.

„Eram la eveniment, trebuia să îmi încep programul. A trebuit să merg la mașină pentru a îmi lua pantofii de acolo. Mașina se afla în parcarea restaurantului unde cântam. Pentru a ajunge în parcare trebuia să traversez pe trecerea de pietoni.

M-am asigurat, ca de obicei, am văzut că nu vine nici o mașină, m-am angajat să traversez și m-am trezit lovită. Tot ce am auzit au fost roțile scârțâind', a povestit artista pentru Spynews.

„Avea o viteză foarte mare, a reușit să frâneze și m-a lovit în frânare. Am căzut, m-am speriat, nu știu exact ce s-a întâmplat… Cel / Cea care era la volan m-a ocolit pur și simplu și a plecat. Nu am apucat să văd numărul mașinii, a fost ceva foarte scurt', a mai spus Daniela Ploia.

Citește și: Tristan Tate, primele declarații după ce a scăpat de arestul la domiciliu: „Nu m-am simțit frustrat în închisoare. Singura nedreptate pentru mine a fost că…’

Citește și: „Spre dimineață a spus că nu are aer. Când mi-am ridicat capul din pat, am văzut că era vânătă'. Colega de salon a Alexandrei, tânăra gravidă din Botoșani care a decedat, dezvăluiri cutremurătoare

Daniela Ploia a suferit lovituri la șold și umăr, iar vinovatul nu a fost încă prins

În urma acestui accident, Daniela Ploia a suferit lovituri la șold și umăr. Poliția a fost chemată de niște persoane care au auzit scârțâitul roților mașinii, iar artista le-a povestit ofițerilor cele întâmplate.

„Eu traversasem cam 1/4 din trecerea de pietoni. Eram singură, nu era nimeni cu mine, oamenii erau în restaurant. Cei care au auzit scârțâitul roților au chemat Poliția. Au venit domnii polițiști, au luat camerele de la restaurant, este o anchetă în derulare', a afirmat cântăreața de muzică populară.

Din cauza accidentului suferit, Daniela Ploia a intrat mai târziu pe scenă, deși era foarte speriată și nu a putut povesti nimănui, în primă fază, ce s-a întâmplat.

„M-am lovit la șold și umăr, nu am simțit pe loc gravitatea, am fost foarte speriată. Trebuia să intru la program, nu am reușit să fac asta imediat. Mirii erau nedumeriți și nu înțelegeau de ce nu cânt, le-am stricat puțin programul, chiar dacă a fost ceva tacit', a precizat Daniela Ploia.

Acesta nu este primul accident în care artista a fost implicată în ultima vreme. În urmă cu câteva luni, mașina Danielei Ploia s-a răsturnat pe câmp, după ce era să intre într-un alt autovehicul, în județul Timiș. Șoferul care venea din sens opus a tras repede de volan, reușind să evite impactul, potrivit unica.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton