Artiștii care au refuzat mii de euro de sărbători, pentru a fi acasă alături de familie: "Nu plec de Crăciun, chiar dacă mi-au propus dublu"

 Radulescu Ruxandra
.

Artiștii care au refuzat mii de euro de sărbători, pentru a fi acasă alături de familie. Deși, artiștii scenei româneșt au ocazia să câștige mult mai mulți bani la spectacolele de Sărbători, mulți preferă să rămână acasă și să se bucure de familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De Sărbători onorariile vedetelor se dublează, însă tot mai mulți artiști refuză oferte în valoare de mii de euro. Soliștii Elena Merișoreanu, Constantin Enceanu au decis să nu urce pe scenă de Crăciun. De asemenea, Sofia Vicoveanca, Raluca Blejușcă de la trupa Angels și Răzvan Popescu au refuzat propunerile de susține spectacole la Revelion 2024.

sofia-vicoveanca-442225l-600×0-w-1144cb69sofia-vicoveanca-442225l-600×0-w-1144cb69

Artiștii care au refuzat mii de euro de sărbători, pentru a fi acasă alături de familie

Marea artistă de muzică folclorică Elena Merișoreanu a fost solicitată, de Crăciun, pentru un spectacol în străinătate, însă a refuzat propunerea, indiferent cât de tentantă a fost. Familia artistei a insistat ca aceasta să rămână acasă, pentru a petrece sfântă sărbătoare așa cum cere tradiția.

Citește și: Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost recunoscute de o femeie la autostop, la America Express: „Fetița doamnei știa de noi pentru că…”

Citește și: Cum arată Mihaela Borcea, la 12 ani de la divorțul de Cristi Borcea. Apariție rară alături de actualul partener: „Acest premiu îl dedic familiei…”

'De Crăciun, nu mi-am luat nimic concerte, deși m-au sunat de la Londra, să cânt acolo. Ai mei nu sunt de acord, au spus că sunt zilele familiei și că ar fi frumos să stăm împreună.

Am fost ani la rând plecată. Au și ei dreptate. Vom petrece, ne vom împărți daruri în jurul mesei cu sarmale, piftie și cozonac'. Vă spun sincer că niciodată nu plec de acasă de Crăciun. Această mare sărbătoare este pentru familie. Nu cânt de Crăciun, indiferent câți bani mi s-ar oferi! Am refuzat, chiar dacă mi s-a propus chiar și dublul onorariului meu.

Le-am zis că refuz, că vreau să fiu acasă, să stau cu soția, cu copiii, cu nepoții la masă, să fim împreună, să ne bucurăm de sărbători, așa cum e tradiția. De Revelion însă, voi cânta la Târgu-Jiu la câteva petreceri', a declarat Merișoreanu pentru Playtech.ro.

Sofia Vicoveanca ia o pauză: 'Să mă caute după Revelion!'

Și Sofia Vicoveanca are de gând să ia o pauză de la concerte cu ocazia Sărbătorilor. Artista populară, cu o carieră muzicală de 62 de ani, mărturisește că preferă să se relaxeze acasă de Crăciun și de Revelion.

'Nu mai plec de acasă de sărbători. Vreau să mă odihnesc. Am avut o lună decembrie plină, din punct de vedere artistic, cu multe concerte în toată țara, Acum vreau să stau în tihnă, în apartamentul meu din Suceava. De sărbători, stau acasă, clar! După aceea, de prin ianuarie, mai vedem ce și cum. Să mă caute după Revelion!', a declarat ea exclusiv pentru Playtech Știri.

Constantin Enceanu: 'Crăciunul este o sărbătoare pentru familie'

Constantin Enceanu declară că nu este de acord să urce pe scenă, de Crăciun, considerând că astfel de momente trebuie petrecute, alături de soție, fiică și nepoți:

Vă spun sincer că niciodată nu plec de acasă de Crăciun. Această mare sărbătoare este pentru familie. Nu cânt de Crăciun, indiferent câți bani mi s-ar oferi! Am refuzat, chiar dacă mi s-a propus chiar și dublul onorariului meu.

Le-am zis că refuz, că vreau să fiu acasă, să stau cu soția, cu copiii, cu nepoții la masă, să fim împreună, să ne bucurăm de sărbători, așa cum e tradiția. De Revelion însă, voi cânta la Târgu-Jiu la câteva petreceri'.a menționat acesta pentru sursa citată.

Răzvan Popescu, Radio ZU: 'Era foarte ciudat ca eu să fiu pe scenă'

Răzvan Popescu, vedetă Radio ZU, dar și prezentator de evenimente, a zis „pas” tuturor evenimentelor pentru care a fost solicitat de Revelion 2024. El dorește ca de sărbători să fie alături de prieteni și de soția lui, Angela.

'Primele zile le petrec acasă, iar de Revelion nu prezint. Mi-am dat seama că sunt niște momente din viață pe care e bine să le fructifici, să le valorifici. Momentul acela, de miezul nopții, e foarte important să-l petreci alături de cei mai importanți oameni din viață.

Era foarte ciudat ca eu să fiu pe scenă, iar Angela, soția mea, să stea singură, într-un colț, așteptând să treacă intervenția mea. E foarte mișto să petreci timpul cu soția, cu prietenii, cu familia. Nu voi prezenta o vreme. Nu zic niciodată, că nu știi cum te mai învârte viața', spune el, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Raluca Blejușcă, ex Angels: „Nu mi-a fost prea bine sufletește”

SolistaRaluca Blejușcă, ex Angels a vrea ca măcar anul acesta să rămână acasă, alături de soț și de cei cinci copii, să petreacă Crăciunul și Revelionul împreună

'De Revelion, vreau să mă liniștesc cu familia mea. Anul trecut am cântat la Brașov până dimineața, departe de familie, și parcă nu mi-a fost prea bine sufletește. Anul acesta vreau să fim împreună. Și așa voi intra în studio pentru piese noi imediat după Revelion și voi începe iar cu plecările de acasă, cu pregătirile pentru noi concerte'.

FOTO: acebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton