Artistul Florin Apostol a murit, la doar 58 de ani. Cântărețul își pierduse casa într-un incendiu și Adrian Daminescu l-a luat la el, acum patru ani

 Dumba Gabriela
.

Artistul Florin Apostol a murit astăzi la doar 58 de ani! Cântărețul care a câștigat Festivalul Mamaia în 1988 cu piesa „Ce frumoasă e marea” s-a stins după o grea suferință, ultimii săi ani fiind marcați de momente extrem de dificile. În 2019, Florin Apostol și-a pierdut casa și agoniseala de o viață într-un incendiu și mulți artiști au sărit în ajutorul său, iar Adrian Daminescu l-a luat să locuiască în casa lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Apostol a murit, dar rămâne vie muzica lui și dragostea pentru cântec. Florin Apostol a susținut sute de concerte alături de Mădălina Manole, dar s-a retras în ultimii doi ani din activitatea concertistică, fiind chinuit de serioase probleme de sănătate.

15317783_10207829599323980_6775973364311789244_n15317783_10207829599323980_6775973364311789244_n

A murit cântărețul Florin Apostol

Elev al lui George Natsis la Școala Populară de Artă, după apariția sa la Festivalul de la Mamaia, cea mai cunoscută melodie a lui Florin Apostol- 'Ce frumoasă e marea' – l-a transformat într-o reală vedetă asta și datorită radioului și televiziunii.

Festivalul de la Mamaia a reprezentat pentru mine un moment de cotitură în viaţă, era un lucru dorit de mulţi, dar aleşii erau puţini… Înainte de Festivalul de la Mamaia nu participasem la niciun alt festival, dar aveam în spate, orele de muncă/studiu alături de doi oameni excepţionali care mi-au îndrumat paşii„, spunea Florin Apostol într-un interviu mai vechi.

Ulterior, artistul a fost angajat ca solist vocal al Teatrului Alexandru Davila' din Piteşti. În acea perioadă, din colectivul teatrului faceau parte artişti precum Daniel Iordăchioaie, Otilia Rădulescu, Ileana Şipoteanu şi maestrul Dumitru Lupu. Participă în cadrul unor spectacole de mare succes ale teatrului, cum ar fi: Ce mult te-am iubit', , Să-mi dai o aripă să zbor', Unde eşti, iubirea mea', Varietăţi89', etc.

Fost solist al Teatrului 'Alexandru Davila' din Pitești, alături de alte mari nume ale muzicii ușoare precum Ileana Șipioteanu și Daniel Iordăchioaie, în ultimii ani, Florin Apostol a fost și manager la UNART (Uniunea națională a Artiștilor din România), potrivit money.ro.

Ca şi impresar a colaborat cu mari artişti internaţionali precum Al Bano sau Bonnie Tyler.

Marea ta frumoasă e tristă astăzi. Odihnește-te în pace, Florin Apostol, prieten și coleg!„, a scris Daniel Iordăchioaie astăzi, pe Facebook.

„Drum lin printre stele Florin Apostol”, a trimis condoleanțe și Aurel Moga.

Citește și: Cum au depășit Oana Matache și Radu Siffredi momentele dificile de la începutul relației: „Am trecut prin niște lucruri, ar fi putut să ne afecteze…' / Și mama Oanei s-a împotrivit ca ei să fi împreună

Citește și: Ce gafă a făcut Radu Vâlcan în timp ce prezenta un eveniment, de față cu un public numeros: „M-am simțit foarte prost. Se întâmplă, din cauza emoțiilor’

În 2019, Florin Apostol și-a pierdut casa într-un incendiu

În urmă cu patru ani, cântărețul a rămas fără casă, toată agoniseala sa fiind mistuită de un incendiu. La momentul respectiv o seamă de prieteni din branșa artistică, amintim Corina Chiriac, Monica Anghel, Luminița Anghel, Dida Drăgan, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu ori Ovidiu Komornyik, s-au coalizat pentru o campanie muzicală de strângere de fonduri.

'Sunt disperat! Totul s-a făcut scrum, nu mai am nimic! Am ajuns în stradă! Nenorocirea s-a produs de la un banal scurt circuit! Locuința mea a ars din temelii, nu mi-au mai rămas decât pereții! Am chemat pompierii, dar nu s-a mai putut face nimic.

Munca mea de o viață, de la aparatură, mobilă, bani și lucruri, este doar un moloz în aceste momente. Sa nu mai spun de faptul că nu mi-am putut salva animăluțele din ghearele morții! Plâng și nu înțeleg de ce mi s-a întâmplat mie așa ceva!

Din fericire, oamenii cu suflet mare au sărit în ajutorul meu! Adrian Daminescu, prietenul meu de o viață, m-a luat să locuiesc o vreme la el, Corina Chiriac s-a oferit să îmi dea mobilă, Gheorghe Gheorghiu m-a sunat din America pentru a mă ajuta, la fel și Gabriel Dorobanțu, dar și alți colegi de breaslă. Le mulțumesc tuturor', a declarat Florin Apostol pentru WOWbiz.ro, la vremea aceea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton