Artistul Gazi Demirel a mai pierdut încă un văr în cutremurul din Turcia: "Continui să fiu zguduit de vestea morții rudelor mele și a prietenilor mei"

 Dumba Gabriela
.

Artistul Gazi Demirel a mai pierdut încă un văr în urma cutremurului din Turcia, de pe 6 februarie, după ce zilele trecute o plângea pe una dintre nepoatele sale care a murit protejându-și cei trei copii. Stabilit în România, Gazi Demirel era într-o legătură apropiată cu familia și rudele sale din Hatay, cea mai afectată zonă din Turcia, de cutremurele devastatoare din urmă cu 9 zile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Demirel este stabilit în România, dar familia și prietenii lui se aflau în Hatay la momentul tragediei și veștile tragice l-au copleșit pe artist. Acesta a fost anunțat că pe lista persoanelor decedate se mai află și vărul său. Durerea pare că se ține scai de artistul turc, iar întreaga lui familie trăiește clipe de groază.

Earthquake Aftermath In Turkey – HatayEarthquake Aftermath In Turkey – Hatay

Lui Gazi Demirel i-au murit rudele și prietenii în cutremurul din Turcia

Gazi Demirel a fost anunțat recent că trupul neînsuflețit al vărului său a fost găsit printre mormanele de moloz și tencuială, alături de cel al câinelui familiei.

„Am mai primit o veste foarte dureroasă. L-am pierdut și pe verișorul meu, și pe câinele pe care îl aveau în grijă surorile mele. Sunt foarte supărat! Cutremurul din inima mea nu se mai oprește.

Continui să fiu zguduit de vestea morții rudelor mele și a prietenilor mei, care se află sub dărâmături, în fiecare secundă. Mi-e teamă să mai răspund la fiecare apel telefonic și să urmăresc rețelele sociale. Nu știu unde este rana mea, doare atât de tare!', a dezvăluit Gazi Demirel pentru click.ro.

Citește și: Cutremur de 7,8 grade pe scara Richter în Turcia și Siria. Peste 4900 de persoane au murit

Citește și: Unde trebuie să ne adăpostim în caz de cutremur: e bine sau nu să stai sub masă? Recomandările experților

Citește și: Gheorghe Hagi și Gică Popescu au donat 50.000 de euro pentru victimele cutremurelor din Turcia: „Așa cum turcii nu îi uită pe Hagi și Popescu, nici noi nu avem cum să uităm Turcia'

Și nepoata lui Gazi Demirel a murit la cutremur

Veste cumplită a morții vărului său a ajuns la Gazi Demirel la doar câteva zile după ce artistul anunța că soția unui nepot a fost găsită fără suflare printre munții de beton dărâmat. Tânăra de 27 de ani și-a protejat cei trei copii cu propriul corp, până la ultima suflare.

„Casele lor au fost dărâmate. Sora mea și familia au fost găsiți sub ruine cu răni. Din păcate, soția unui nepot a fost găsită fără viață, pentru că și-a apărat cei trei copii. I-a pus pe cei trei copii sub ea, ca să-i protejeze, dar din păcate ea a murit, iar unul dintre copii și-a pierdut picioarele', a declarat Gazi Demirel zilele trecute.

Gazi Demirel cere ajutorul statului român pentru cei din Turcia

Luni, pe 6 februarie, în momentul în care toată lumea a aflat despre cutremurul din Turcia, Gazi Demirel căuta disperat să afle ceva despre familia lui de acolo. În cele din urmă, artistul a reșit să ia legătura cu cineva și să-i spună cum sunt apropiații săi.

„Sufletul nostru plânge cu sânge în continuu și am o mare rugăminte la autoritățile române. (…) Oameni buni care conduceți țara mea frumoasă, dacă se poate să mai lăsați să vină aici oamenii turci care au rămas fără casă și stau pe străzi. E frig acolo, plouă, ninge. Îi lăsăm așa să moară?‘, a transmis, plângând, artistul.

Un bilanț comun pentru Turcia și Siria, după cutremurele masive de 7,8 și 7,6 din data de 6 februarie, cu epicentrul în Turcia, indică peste 41.000 de morți în acest moment, informează Reuters.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton