Ashley Park și Paul Forman din Emily in Paris au o relație și în realitate, nu doar în serial: "Te iubesc mai presus de cuvinte!". Detalii despre momentul în care el i-a salvat viața

 Dumba Gabriela
.

Ashley Park, actrița care joacă rolul lui Mindy Chen în serialul „Emily in Paris” are o relație și în afara platoului de filmare cu Paul Forman, Nicolas de Leon în serial. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește chiar la filmări și au dezvăluit că formează un cuplu în luna ianuarie a acestui an, când Ashley Park a fost la un pas de moarte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

La finalul lunii ianuarie, Ashley Park, Mindy din „Emily in Paris”, a anunţat pe Instagram că se află în convalescenţă după un incident medical care a ţinut-o în spital în primele săptămâni ale anului 2024. Atunci îi mulțumea iubitului ei că i-a salvat viața, nimeni altul decât Paul Forman.

Los Angeles Premiere Of Netflix’s ‘Emily In Paris’ Season 4 Part 1Los Angeles Premiere Of Netflix’s ‘Emily In Paris’ Season 4 Part 1

Ashley Park și Paul Forman s-au îndrăgostit la filmările pentru „Emily in Paris”

Povestea de dragoste dintre Ashley Park și Paul Forman s-a mutat de pe platoul de filmare al serialului „Emily in Paris” și în culise. Actorul s-a alăturat distribuției în sezonul trei al serialului, în rolul lui Nicolas De Leon, bărbatul de care s-a îndrăgostit nebunește Mindy Chen.

Ei bine, povestea lor de dragoste din serial, atât de îndrăgită de fanii „Emily in Paris” a devenit mult mai intensă în realitate, iar cei doi au dezvăluit că sunt împreună acum câteva luni, când Ashely a fost la un pas de moarte.

Înainte de a-și anunța relația, Asheley Park și Paul Forman au postat frecvent imagini din culise, iar fanii au bănuit încă de anul trecut că între ei ar putea fi mai mult decât o prietenie. Totul s-a elucidat la finalul lunii ianuarie 2024, când actrița a postat imagini de pe patul de spital și îi mulțumea lui Paul că i-a salvat viața.

În timp ce stau aici, procesând și recuperând din primele săptămâni din 2024, singurul cuvânt la care mă pot gândi este „recunoștință”. În timp ce eram în vacanță, în decembrie, în preajma Anului Nou, ceea ce a început ca amigdalita s-a transformat în șoc septic critic, care mi-a infectat și afectat mai multe organe. Sunt recunoscătoare că sănătatea mea s-a îmbunătățit, în ciuda a ceea ce ni s-a spus inițial„, și-a început Asheley mesajul pe Instagram și a continuat:

„Îi sunt recunoscătoare lui Paul Forman pentru că a fost necondiționat alături de mine prin toate momentele groaznice prin care am trecut. Mi-ai calmat temerile și m-ai ținut de mână prin ambulanțe, trei spitale străine… o săptămână la Terapie Intensivă… Analize peste analize, teste și injecții, dureri chinuitoare și atât de multă confuzie, în timp ce eram singuri în cealaltă parte a lumii. Te iubesc dincolo de cuvinte, Paul. Mai mult decât pot spune vreodată”.

Paul Forman a postat și el o reacție: „Iubirea mea! Sunt alături de tine pentru totdeauna, necondiționat! Ești totul pentru mine!”.

Citește și: Teodor Costache de la Insula Iubirii și-a înșelat toate iubitele: „Recunosc! Acum nu trebuie să ne ascundem. Au fost momente în care am fost prins

Citește și: Cum se descurcă Andreea Răducan ca mamă a doi copii: „Este rolul pe care îl iubesc cel mai mult, cu toate provocările’

Ashley Park, Mindy Chen din „Emily in Paris”, spune că Paul Forman este primul ei iubit actor

Într-un interviu acordat în luna august revistei Cosmopolitan, Ashley Park a dezvăluit că ea și Paul Forman au fost inițial foarte buni prieteni în viața reală și chiar se temea de o relație cu un coleg actor. Cea care o interpretează pe Mindy Chen în „Emily in Paris” a mai spus că Paul este primul ei iubit actor.

„La început, eram doar prieteni, pentru că eram într-un punct în care îmi spuneam: „Nu mă voi mai întâlni niciodată cu un actor.'… Adică, să recunoaștem, el este superb, dar aveam rezerve. Așa că am spus și eu: „O, Doamne, cu siguranță nu va fi nimic între noi! Nu m-aș îndrăgosti niciodată de cineva care arată perfect.' Așa că eram doar prieteni. Totul platonic între noi, ne petreceam timpul liber”, a dezvăluit Asheley Park.

„Apoi am fost invitată de o organizație umanitară să merg ca voluntar într-o tabără de refugiați ucraineni în Polonia. Urma să petrec o săptămână în Polonia și nu voiam să merg singură, așa că l-am invitat pe bunul meu prieten, Paul, să mă însoțească. M-am gândit că este și partenerul meu din film și asta poate ne-ar ajuta să comunicăm mai bine și la filmări„, a mai spus actrița din „Emily in Paris”. Acolo a început povestea lor reală de dragoste și s-au întors în America împreună, ca un cuplu.

Ashley Park povestește că s-au apropiat tot mai mult unul de celălalt și, la un moment dat, Paul Forman i-a recunoscut, la filmări, că s-a atașat foarte mult de ea. Inițial, actrița nu l-a luat în seamă și a crezut că este îndrăgostit, de fapt, de povestea lor din serial și de ea, ca personaj.

Însă „Emily”, Lily Collins, a observat chimia dintre ei și a devenit suspicioasă atunci când cei doi actori se sărutau nejustificat de mult la repetiții. „Ulterior am fost nevoită să-mi recunosc mie, înainte de toate, că îmi place Paul foarte mult”, își amintește Asheley Park, care și-a dat frâu sentimentelor și a început o relație cu Paul Forman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton