Au rămas sau nu împreună Bianca Giurcă și Marius Moise după Insula Iubirii? Ce s-a aflat despre cei doi concurenți

 Calin Maria Bianca
.

Au rămas sau nu împreună Bianca Giurcă și Marius Moise după Insula Iubirii? Ce s-a aflat despre cei doi concurenți. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Marius Moise a luat decizia de a pune punct relației cu Bianca Giurcă, chiar în cadrul emisiunii Insula Iubirii. În timp ce el s-a lăsat dus de val și s-a apropiat foarte mult de ispita Oana, și Bianca a făcut același lucru, doar că în compania ispitei Alin. Totuși, deciziile luate de ei nu sunt cele finale până când nu are loc ultima întâlnire față în față la Bonfire!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marius Moise și-a recunoscut sentimentele pentru ispita Oana, la fel cum si Bianca Giurcă a făcut față de ispita Alin, comportându-se de parcă au venit singuri pe Insula Iubrii și nu într-o relație. Totuși, mulți sunt curioși dacă nu cumva cei doi vor alege să lase totul în urmă și să plece acasă de parcă nu s-a întâmplat nimic, continuându-și relația.

bianca-giurca-de-la-insula-iubirii-2bianca-giurca-de-la-insula-iubirii-2

Citește și: Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu de la Insula iubirii au fost surprinși pe litoralul românesc, după încheierea filmărilor. Reacția lui Marius Moise: „Nu a fost nimeni obligat să…”

Citește și: Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, în lacrimi, după ce a văzut că Marius Moise s-a sărutat cu Oana Monea: „Noi nu suntem așa pasionali. Eu trebuie să îi cer să facă așa ceva”

Citește și: Mama din Botoșani, care și-a aruncat copiii de la geamul unui hotel, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Ce au stabilit anchetatorii după expertiza psihiatrică

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda sărbătoresc 4 ani de la căsătoria religioasă: 'Ne iubim din ce în ce mai mult'. Imagini speciale din ziua nunții lor

Au rămas sau nu împreună Bianca Giurcă și Marius Moise după Insula Iubirii?

Nu se știe încă cum vor alege cei doi să plece de la Insula Iubirii, împreună sau despărțiți, însă este cert ispita Alin a spus clar că este alături de Bianca Giurcă, dacă ea își dorește să meargă alături de el acasă. Și ispita Oana Monea și-a manifestat această plăcere față de Marius Moise, însă bărbatul nu este sigur dacă ea chiar a vorbit serios sau era ironică.

În prezent, pe urma a ceea ce s-a difuzat pe micile ecrane, Bianca Giurcă și Alin Moise sunt fericiți împreună și petrec mult timp în compania altuia, chiar în ipostaze tandre și romantice, așa cum fac de altfel și Marius Moise și ispita Oana Monea.

Bianca Giurcă și Marius Moise, surprinși împreună după Insula Iubirii

Nu se știe ce alegere vor lua cei doi concurenți când se vor vedea față în față după trei săptămâni în care au stat despărțiți, însă cert este că după ce s-au terminat filmările pentru Insula Iubirii, cei doi au fost surprinși împreună pe litoralul românesc, chiar în compania Emei Oprișan și a lui Răzvan Kovacs.

2 august 2023 – Ema, Răzvan, Bianca și Marius Moise, participanți ai emisiunii Insula Iubirii, și-au petrecut timpul pe plaja din Năvodari. După ce și-au testat iubirea în emisiune, curge laptele și mierea între ei‘, se arată pe pagina Viperele Vesele.

Este posibil ca cei doi să fie în continuare împreună sau pur și simplu au ales să rămână în relații bune de dragul trecutului pe care-l au.

Ceea ce dă însă de gândit și mai mult este faptul că Bianca Giurcă a fost surprinsă zilele trecut inclusiv în compania ispitei Alin Simoiu, tot pe litoralul românesc. Ce-i drept, lucrurile sunt destul de incerte și momentan nimeni nu știe care este, de fapt, adevărul, fiindcă ei nu au dreptul de a da detalii despre viața lor personală și privată până la marea Finală Insula Iubirii, care are loc duminică, pe 27 august.

„Nu am nicio părere, fiecare e liber să petreacă timpul cu cine dorește și cu cine se simte bine. Așa a fost, cred, tot timpul în relația noastră. Nu a fost nimeni obligat să facă sau stea cu cineva’, a spus Marius Moise, pe pagina personală de Instagram, după ce Bianca Giurcă a fost surprinsă cu Alin Simoiu la mare.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton