Au trecut 4 ani de la moartea lui Leo Iorga. Cum se înțeleg cele două femei din viața artistului: "Amândouă trebuie doar să ne rugăm pentru sufletul lui..."

 Dumitrache Laura
.

Au trecut 4 ani de la moartea lui Leo Iorga. Artistul s-a stins din viață pe 2 noiembrie 2019, la vârsta de 54 de ani,după o luptă dură cu cancerul. În ultimii ani de viață, alături de el au fost soția lui, Paula Iorga, dar și impresara Florența Marin, cu care artistul a avut o relație de trei ani. Iată ce relație au cele două după moartea cântărețului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Leo Iorga, fostul solist al trupei Cargo, a încetat din viață în urmă cu patru ani, în urma unei lupte crâncene cu o boală incurabilă. Acesta a murit pe 2 octombrie 2019, după ce, în ultimii opt ani de viață a suferit mai multe interventii chirurgicale și tratamente dure din cauza cancerului pulmonar.

leo iorga sotieleo iorga sotie

Florența Marin, impresara cu care Leo Iorga a avut o relație de trei ani, a vorbit despre parastasul artistului, dar și despre relația pe care o are în prezent cu soția regretatului cântăreț. Paula Iorga, băieții lor Edy și Paul, dar și Florența Marin, merg la cimitir sau dau de pomană pentru sufletul lui Leo Iorga.

Citește și: Ce gest impresionat a făcut fosta iubită a lui Leo Iorga la mormântul lui: „Între mine și el există și acum o legătură, de dincolo de lumi…”

Citește și:Cât costă o noapte de cazare în vila de la Eforie Nord a regretatului Leo Iorga. A scos-o la vânzare înainte să moară pentru a-și salva viața

Citește și:Dana Budeanu, după ce Delia a spus că nu-și dorește să devină mamă: 'Este un act de curaj imens când…'

Citește și:Ilinca Obădescu și-a dat demisia de la Kanal D, după 10 ani: „Îmi va lipsi agitația din redacție…” / A fost protagonista unor momente virale pe Tik Tok

Au trecut 4 ani de la moartea lui Leo Iorga

Leo Iorga, unul dintre cei mai apreciati artiști de muzică rock de la noi din țară, s-a stins din viață pe 2 octombrie 2019. Astăzi se împlinesc patru ani de la moartea dureroasă a artistului. Cântărețul s-a luptat vreme de 8 ani cu cancerul pulmonar, iar în cele din urmă, a fost învins. Paula Iorga, fiii Edy și Paul, dar și Florența Marin, fosta iubită a cântărețului, pregătesc un parastas în memoria lui.

Eu voi face parastas și pomenire la Mănăstirea Sinaia, am mai făcut, acolo fac și coliva și colacii, pentru mine și Leo era un loc special, veneam adesea să se roage pentru sănătate. Parastas fac pentru el, dar și pentru mama mea, care s-a stins din viață în data în care el a fost înmormântat. După slujba de comemorare, voi împărți pachete cu mâncare„, a declarat ea, pentru Playtech.ro.

Cum se înțeleg cele două femei din viața lui Leo Iorga

Paula Iorga este soția regretatului artist Leo Iorga, iar împreună au doi băieți, pe Edy și Paul. De asemenea, cântărețul a avut o relație de trei ani cu impresara Florența Marin. Cea din urmă a povestit că merge des la Cimitirul Bellu, acolo unde este înmormântat Leo Iorga. „Nu, la cimitir, nu ne-am întâlnit niciodată, sunt convinsă că aceste lucruri sunt aranjate de Univers, de Leo, poate, ca să nu ne intersectăm. Iar dacă va fi așa, nu voi da curs unor discuții, doar nu o să ne certăm la mormântul lui Leo.Merg des, da, la cimitir, mă cunosc și paznicii. Mă simt bine să merg acolo, să mă reculeg, să vorbesc cu el, îi mai povestesc de-ale mele. Dar nu merg singură, o iau și pe Betty cu mine, pisica pe care Leo o adora, era nedezlipită de el, dormea lângă el în pat„, a mai declarat impresara.

În trecut, între Paula Iorga și Florența Marin au existat numeroase scandaluri, dar se pare că cele două au decis să îngroape securea războiului.Ce a fost, a fost. Nu ar trebui să existe răutate între noi. Leo a murit, acum amândouă trebuie doar să ne rugăm pentru sufletul lui. Eu și Leo am fost împreună trei ani, timp în care am mers cu el la medici, l-am ajutat și pe plan profesional, cu concertele, cu revenirea pe scenă. Un timp, n-a mai cântat, avea o firmă de artificii…Pot spune că i-am prelungit viața, mi-am dat toți banii din casă pentru sănătatea lui, pentru tratamente. Am făcut eforturi, dar nu îmi pare rău câtuși de puțin. Când iubești dai totul, din suflet…Simt că Paula îmi poartă și acum pică. Dar, chiar nu are de ce…', a mai adăugat Florenta Marin. La trei ani de la moartea lui Leo Iorga, Paula, soția lui, și-a refăcut viața alături de Aurel Dincă, fostul solist al trupei Krypton.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton