Au trecut 7 ani de la moartea lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de câinii maidanezi. Ce se întâmplă acum cu familia copilului

 Lupescu Anca
.

Au trecut șapte ani de la tragedia care a șocat România. Ionuț Anghel, în vârstă de 4 ani, a murit sfâșiat de câinii maidanezi din cartierul Tei. În anul 2013, Ionuț Anghel și fratele său se jucau pe un teren privat din apropierea Parcului Tei din Capitală.

Băiețelul de 4 ani a fost sfâșiat de câinii maidanezi în acea zi, iar fratele său a reușit să scape cu viață. Copiii au ajuns pe terenul respectiv, după ce au fugit de lângă bunica lor, din Parcul Tei.

Familia lui Ionuț încă suferă în urma pierderii micuțului

După trei ani în care părinții copilului sfâșiat de câinii maidanezi s-au judecat în tribunale, în anul 2016 familia Anghel a avut parte de dreptate. 

Constantin C., administratorul firmei Tei Rezidenţial, care deţinea terenul unde a fost ucis, în 2013, Ionuţ Anghel, a fost condamnat la trei ani cu executare. 

Inițial, bărbatul nu înțelesese ce se întâmplă, așa că a fost nevoit să primească explicații de la avocat. Curtea de Apel București ar mai fi decis și o despăgubire de 2.4 milioane de euro pentru familie. La început, administratorul fusese condamnat de Judecătoria Sectorului 2 la trei ani de închisoare cu suspendare, însă judecătorii au decis definitiv ca bărbatul să execute pedeapsa pentru ucidere din culpă, arată EVZ.

Mama lui Ionuț s-a declarat atunci, în 2015, nemulțumită de decizia magistraților, spunând că pedeapsa cu suspendare ar fi prea blândă pentru administrator:

 „Pedeapsa cu suspendare mi se pare prea blândă. După moartea lui Ionuţ, viaţa noastră a fost un calvar. Trăim o suferinţă continuă şi nimeni nu ştie ce e în sufletul meu de la acea tragedie'.

În prezent, familia lui Ionuț încearcă să meargă mai departe, fără micuțul care aducea atât de multă bucurie.

Cei trei călătoresc și încearcă să își trăiască fiecare zi cum pot mai bine, deși amintirea micuțului îi apasă cu fiecare an mai mult.

Ce s-a ales de administratorul proprietății private pe care a murit Ionuț

Administratorul proprietății private a primit 300.000 de lei amendă penală. Singurul lucru pe care bărbatul a reușit să îl mai spună la ieșirea de la Curtea de Apel București a fost că îi pare rău.

„Apelul nostru s-a materializat. Această decizie este un semnal de alarmă, pentru a nu se mai întâmpla şi altora ca noi. Jumătate din banii pe care îi vom primi, vor merge la Andrei, el va decide ce va face cu banii când va fi mare. Apoi vom scoate o a doua carte, una este deja scrisă, dar nu am făcut-o publică. Avem multe proiecte, vom vedea cum le vom putea realiza', a spus atunci tatăl lui Ionuț.

„Deşi am primit de nenumărate ori ameninţări de la iubitorii de animale, sper să nu ajungem în situaţia în care să fim forţaţi să plecăm de aici', a spus bărbatul.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton