Augusta Lazarov dezvăluie cum a depășit moartea primului ei soț, Valeriu Lazarov: "Eu și copiii lui am petrecut ultimele zile în spital cu el". În ce relații se află acum cu copiii și cu fostele soții ale regretatului om de televiziune

 Oana Pantazi
.

Augusta Lazarov dezvăluie cum a depășit moartea primului ei soț, Valeriu Lazarov. De numele lui Valeriu Lazarov se leagă toate show-urile de divertisment care au făcut istorie în televiziune, iar Augusta Lazarov i-a fost parteneră nu doar de viață, ci și de muncă. Din păcate, în 2009, regretatul om de televiziune s-a stins din viață. Iată ce spune Augusta Lazarov despre momentele grele prin care a trecut atunci!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Valeriu Lazarov au adus, după Revoluție, divertismentul de bună calitate în România, printre emisiunile emblematice care îi poartă semnătura numărându-se „Surprize, surprize', „Din dragoste', „Ciao, Darwin' sau „Iartă-mă'. Soția sa, Augusta Lazarov, i-a fost alături până în ultima clipă, regretatul om de televiziune stingându-se din viață cu câteva luni înainte de a împlini 74 de ani.

augusta-lazarovaugusta-lazarov

Augusta Lazarov dezvăluie cum a depășit moartea primului ei soț, Valeriu Lazarov

Ea avea 29 de ani când s-a căsătorit cu Valeriu Lazarov, iar el era cu 40 de ani mai mare. Invitată la podcastul ALTCEVA, al lui Adrian Artene, Augusta Lazarov a vorbit, printre altele, și despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei – pierderea lui Valeriu Lazarov, cel care i-a fost soț timp de 5 ani (2004-2009) și mentor profesional. Augusta a rememorat cu tristețe acea perioadă, dar și momentele de după greaua pierdere, când familia i-a fost cel mai mare sprijin.

Citește și: O mai ții minte pe Augusta Lazarov? Cum arată la 45 de ani și cu ce se ocupă acum

Citește și: Antonia, despre momentele dificile de la începtul relației cu Alex Velea: „Eram supuși bullyingului, era o tensiune constantă. Nu am niciun regret, am învățat…'. Cum și-au consolidat relația și ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

„În noaptea de după ziua mea de naștere – pentru că e el a murit la ora 3.40 – pe 11 august. Da, așa fost să fie. Eu și copiii lui am petrecut ultimele zile în spital, acolo cu el, și atunci au fost lângă mine părinții mei pentru că veniseră și ei la Madrid, și fratele meu cu cu soția lui. Ei au au plecat cu cred cu vreo două zile înainte că aveau și ei copii micuți acasă și au rămas părinții mei cu mine. La un moment dat, îmi amintesc că mama a plecat, a mai rămas cu tata încă vreo săptămână sau două și apoi am mai stat singură acolo până spre finalul anului, până prin noiembrie, cred.

Și apoi am hotărât că e mai bine să să mă întorc. Probabil că ar fi existat o o variantă de a continua, nu producțiile, pentru că era din din ce în ce mai greu să-ți faci loc pe o piață extrem de de competitivă și unde începuseră să producă efectiv casele de distribuție deținătoare le formatului și o casă independentă de de producție. Era cumva deja pe locul doi ca opțiune din punctul de vedere al posturilor TV și am hotărât să să mă întorc, să fie așa, o perioadă de liniște. Am venit și am fost cu cu părinții, cu fratele chiar anul următor. Prima vacanță am făcut-o cu cu fratele, soția și copiii lor și a mers cu cu ei la mare.

Ei m-au ajutat enorm acolo, dar am bune relații cu copiii lui care se păstrează și astăzi și chiar cu o parte din soțiile lui, da. Chiar săptămâna trecută am vorbit cu una dintre dintre soții (n. red. Valeriu Lazarov a mai avut 6 soții până la Augusta), soția, mama celor mai mici dintre copii', i-a povestit Augusta Lazarov lui Adrian Artene.

Cum l-a cunoscut Augusta Lazarov pe Andreas Petrescu, după moartea fostului ei soț, Valeriu Lazarov

Acum, Augusta se numește Lazarov Petrescu. În 2016, la 7 ani de la decesul primul ei soț, aceasta s-a căsătorit cu actorul și scenaristul Andreas Petrescu, căruia i-a dăruit un băiețel adorabil, pe nume Luca. Inițial, au fost doar colaboratori pe plan profesional. Însă, la un moment dat s-a produs un declic și a apărut flacăra iubirii între cei doi. Iată ce a povestit Augusta Lazarov Petrescu despre întâlnirea cu actualul ei soț!

„Nu m-a făcut să simt că ar fi o modificare în felul meu de-a fi și în modul în care se desfășura relația noastră. A fost atât de neașteptată întâlnirea noastră încât, după aceea, s-a transformat într-o normalitate foarte plăcută. Momentul căsătoriei a venit natural, după asta nu s-a schimbat cu nimic felul nostru de a fi. Cu Valeriu am făcut doar căsătoria civilă. Cu Andreas am făcut cununie religioasă.

A fost o minune întâlnirea cu el pentru că îl știam de la televizor și mi se părea arogant. A fost o surpriză când l-am cunoscut personal pe 7 ianuarie 2014. Fusesem invitată la un spectacol de-al lui de o altă persoană. M-a întâmpinat Gabi Fătu, m-a dus la masă și mi-a zis să mă așez spunându-i și lui Andreas ‘ridică-te, dragă, că a venit Augusta Lazarov. ‘Hai că o fi venit vreo prințesă, a fost răspunsul lui Andreas.

Am fost surprinsă după spectacol să văd ce actor bun este. Avea un moment în care juca beat și nu înțelegeam când a avut timp să bea, părea perfect real. La final de spectacol am avut al doilea șoc când am aflat că el a scris textul. Eu lucram pe atunci în Antena și nu găseam oameni să scrie comedie.

Am coborât la masă și Andreas a întrebat dacă sunt cu mașina. Eu am înțeles dacă am mașina în fața teatrului și am zis că nu. Foarte bucuros, s-a oferit să mă ducă acasă și pe mine, dar și pe câțiva colegi. Când am ieșit a trebuit să-i ducă pe ceilalți pentru că eu i-am explicat că m-am parcat mai departe', a declarat Augusta Lazarov Fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton