Augustin Viziru a avut datorii la cămătari: „O puneam pe fosta soție să iasă la geam și să țipe: Poliția!”

 Miniosu Alexandra
.

Augustin Viziru a recunoscut că, la un moment dat, a avut datorii la cămătari. Actorul ajunsese să ia bani cu împrumut de la aceste persoane pe vremea când juca la cazinou. Pe atunci, el era căsătorit cu fosta lui soție, Oana Mareș. Între timp, văzând că pierde sume considerabile la jocurile de noroc, artistul a renunțat la acest obicei. Iată prin ce experiențe a trecut!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Augustin Viziru a avut datorii la cămătari, în urmă cu mai mulți ani. Actorul a vorbit abia acum despre acel episod din viața lui, în cadrul podcastului găzduit de Radu Țibulcă. Fratele lui Lucian Viziru a împrumutat bani cu camătă de la diferite persoane, după ce ajunsese să piardă sume semnificative la jocurile de noroc. Din fericire, ulterior, a renunțat definitiv la acest obicei.

augustin-viziru-camatari-2augustin-viziru-camatari-2

La 41 de ani, Augustin Viziru poate să spună că are o viață desprinsă parcă din filme. Până la această vârstă, actorul a trecut prin diferite experiențe. Din fiecare a avut ceva de învățat, ajutându-l să devină persoana care este astăzi. Recent, el povestit despre perioada în care lua bani cu camătă și ce l-a făcut să ia atunci această decizie.

Citește și: Cum a fost prins Augustin Viziru furând din magazine:„Cele mai urâte două ore din viața mea'

Citește și: De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale:”Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor”/ EXCLUSIV

Citește și: Serghei Lavrov, ministrul de Externe rus, despre negocierile cu Ucraina:”Există speranțe pentru un compromis”

Citește și: Monica Gabor, urmărită în SUA pentru datorii de 80.000 mii de euro. Avocata păgubită:”Nu are nimic pe numele ei!”

Augustin Viziru a avut datorii la cămătari

Augustin Viziru a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, iar filmulețul cu el a strâns mii de vizualizări. În urma insistențelor venite din partea fanilor, actorul a acceptat să filmeze și partea a doua. Cu acest prilej, admiratorii artistului au aflat că acesta a jucat mult timp la cazinou și a pierdut mulți bani la jocurile de noroc.

Augustin Viziru nu a mai mers la cazinou de aproximativ șase ani. Conform spuselor lui, acesta nu juca pentru bani, ci era cuprins de adrenalină. Pentru că pierduse sume importante, el ajunsese să ia bani de la cămătari pentru a continua să joace.

„O puneam pe fosta mea soție să iasă la geam și să țipe: „Poliția'!'

În acest sens, actorul a relatat o întâmplare pe care a avut-o mai demult cu un cămătar. Cel din urmă venise acasă la el să-și recupereze banii. La acea vreme, Augustin Viziru era însurat cu Oana Mareș. Acesta o pusese atunci să strige după Poliție pe geam, atunci când cămătarul își făcuse apariția.

„Să îți povestesc de un cămătar. Aveam să-i dau bani și nu aveam de unde să-i dau. Era oarecum un soi de prietenie între mine și el. La un moment dat a pierdut și el foarte mulți bani și m-a sunat: „Dă-mi banii!'. Zic: „N-am'. Aveam să-i dau mult, câteva mii bune dobândă. „Dă-mi banii, că dacă nu îmi dai banii îți iau scooterul!'. „Cum să îmi iei scooterul? Știi ceva, vino și ia-l!'. A venit să ia scooterul și la colț a căzut cu el (râde). Mi l-a adus înapoi și a zis să-i aduc banii.

Am mai stat câteva zile și a venit iar la geam. O puneam pe fosta mea soție să iasă la geam și să țipe „Poliția!'. I-am zis: „Deschizi geamul și zici Poliția!'. A deschis geamul și a zis Poliția și a început ăla „Ce tupeu ai, că nu se poate așa ceva! Dă-mi măcar 100 că n-am un ban'. I-am dat 100. Eram pe la cazinou…

L-am chinuit rău de tot pe ăsta până i-am dat banii înapoi, dar a fost înțelegător cu mine. I-am zis să-mi dea și mie 3000 și a zis: „Hai Augustine, ce glume sunt astea? Nu mai încerca să-mi ceri mie bani, că nu mai vezi bani niciodată de la mine„', a povestit August Viziru în cadrul podcastului.

„Aveam de plătit mai multă dobândă decât suma pe care o luam'

La acea vreme, Augustin Viziru ajunsese să aibă atât de multe datorii încât singura varianta era să nu mai dea înapoi niciun ban. Fratele lui Augustin Viziru a susținut că plătea mai multă dobândă decât suma pe care o împrumutase.

„Ideea e că la un moment dat aveam atât de multe datorii încât am considerat că singura variantă de a scăpa din situația respectivă este să pun frână și să nu mai dau la nimeni nimic. Ceea ce s-a întâmplat. Dobânda mergând tot timpul… treceam de suma pe care o luasem. Aveam de plătit mai multă dobândă decât suma pe care o luam.

Mi-a dat altul credit și am jucat la cazinou și am pierdut banii. Nu te joci cu ei când vine vorba de bani. Nu e nicio diferență între cămătari și bănci, numai că ăia de la bănci sunt acreditați', a mai declarat el.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton