Augustin Viziru revine pe platourile de filmare cu un look nou. Ce personaj va juca în serialul Tătuțu': „Chiar dacă eu aș putea să joc și doctori, lumea preferă ca eu să fiu ăla rău"

 Tudorache Simona
.

Augustin Viziru revine într-o producție TV de marcă. De-a lungul timpului, actorul a putut fi urmărit în mai multe seriale, unde a avut roluri impresionante, acum îl vom putem vedea în Tătuțu’. Augustin Viziru se declară încântat de acest proiect, care îl va pune într-o altă lumină. Pentru a intra cât mai bine în pielea personajului, el a suferit și o schimbare de look.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În urmă cu două decenii se clădea Clanul, iar întreaga poveste va fi spusă, în curând, în serialul de la PRO TV. Actorilor care au interpretat roluri deja îndrăgite li se vor alătura astfel alte apariții. Unul dintre personajele cheie este Ciroză, interpretat de Augustin Viziru. Augustin Viziru va avea rol negativ în Tătuțu’. El va interveni în viața lui Bebe Măcelaru` și îi va crea probleme serioase.

augustin viziru89augustin viziru89

Augustin Viziru, încântat de rolul din serialul Tătuțu’

Augustin Viziru aștepta să revină pe platourile de filmare. Fratele lui Lucian Viziru are convingerea că acest rol i se potrivește mănușă. De această dată, Viziru are un look nou, apare ras în cap.

„Tătuțu reprezintă pentru mine o revenire. Îmi era dor să mă întorc pe platourile de filmare și mă bucur din suflet că sunt din nou la muncă. Chiar dacă eu aș putea să joc și doctori, și altceva, lumea preferă ca eu să fiu ăla rău. Așa că, așa cum v-am obișnuit, eu voi fi ăla rău în Tătuțu. Aștept cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă viitorul”, a spus Augustin Viziru.

Ce actori mai joacă în serial

Nelu Stavrositu, personajul interpretat de către actorul Mihai Constantin, va fi cel care va sta în coasta lui Bebe Măcelaru! Iar unii dintre cei mai talentați actori vor completa familia Stavrositu care va fi formată din: soția, Fira, jucată de către Claudia Ieremia și copiii, Rona și Ovidel, interpretați de către Grațiela Voicu și Matei Constantin.

În noua producție, vom afla povestea multor persoane din trecutul protagonistului. Astfel, o vom descoperi pe actrița Miruna Biléi, care o va juca pe Maria Udrea, prima soție a lui Bebe Măcelaru și mama Verei Maximilian.

„Maria e prima soție a lui Bebe și mama Verei. Cred că ea are o influență importantă asupra felului în care începe ascensiunea lui Bebe Măcelaru`, deși într-un mod subtil. Relația dintre cei doi e complicată, dar las spectatorii să o descopere. E foarte interesant cum și ei doi, separat, și legătura dintre ei se transformă treptat, scăpând de sub control. Admir foarte mult seriozitatea cu care se muncește, în ritmul în care se muncește la acest serial. E impresionant cât de investită este toată echipa și mi se pare un cadou să particip într-un astfel de context, a declarat Miruna Biléi.

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Anghel Damian a acceptat ușor divorțul părinților, în copilărie: „Nu simt despărțirea lor ca pe o traumă. Îmi aduc aminte că au fost extrem de delicați și grijulii, să îi simt mai prezenți ca niciodată în viața mea. Deși eram destul de mic…”/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Ristei revine la X Factor, dar nu ca jurat. Ce rol inedit va avea în noul sezon: „Am acceptat o nouă provocare. Anul acesta voi fi…'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Smiley și Sânziana Negru: au fost împreună doi ani și s-au despărțit când artistul s-a îndrăgostit de Laura Cosoi / Detalii picante: „Ele erau prietene, se cunoșteau'

Citește și: Mirabela Dauer a urcat pe scenă și a cântat și când tatăl ei a murit: „M-am dus în negru la tata și de acolo am plecat la spectacol, nu aveam ce să fac. Mi se spune tancul sovietic”

Mihai Constantin și Valentin Teodosiu, roluri importante în Tătuțu

Mihai Constantin va avea, de asemenea, un rol important în serialul Tătuțu, o producție a cărei poveste este legată de cea din Clanul. Actorul îi dă viață lui Nelu Stavrositu, care are legături cu Bebe Măcelaru. Mihai Constantin a cunoscut faima cu rolul lui Ionică din Liceenii. El este fiul regretatului actor George Constantin și nepotul Tamarei Buciuceanu.

„Ce pot să vă spun despre Nelu Stavrositu este că va sta în coasta lui Bebe Măcelaru… sau, drept spus, Bebe se va băga peste el. O să fie o luptă de putere și orgolii, fiecare cu legea din „cartierul’ său. Stavrositu se bucură și de familie, are o soție frumoasă și doi copii care îi vor da bătăi de cap. Mai multe, descoperiți voi din toamnă’, spune actorul Mihai Constantin.

Cu peste 100 de filme la activ în care a adus roluri incredibile la viață și vocea postului PRO TV încă din anul 1996, Valentin Teodosiu revine, pentru a doua oară în cariera lui, într-un serial. De această dată, el îl va interpreta pe Titi Baros, cunoscut în lumea interlopă ca Faraonu, unul dintre cei mai periculoși și influenți oameni din povestea lui Tătuțu.

„Personajul meu este cel mai de temut al vremii! Titi Baros zis și Faraonu! Este un dur, este de temut, toți îl ascultă și poate fi un exemplu pentru cei de teapa lui Bebe Măcelarucare apare cu 20 de ani mai tânăr! Mai multe nu vă pot dezvălui!', povestește Valentin Teodosiu. În plus, după ce deja a început filmările, el mai adaugă: „Atât pot să vă mai spun, că îmi place foarte mult, că este o echipă minunată de profesioniști și sunt convins că Tătuțu. va fi un serial de mare succes la public', spune el.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton