Augustin Viziru, transformat total de când a devenit tată: "Schimb scutece, îi fac masaj". Cu cine seamănă fiica lui

 Laciu Andreea
.

Nimeni nu se mai aștepta ca Augustin Viziru să devină băiat de casă, dar acum are o iubită minunată și o fetiță superbă. Viața actorului s-a schimbat radical în ultimii ani. Accidentarea de la Ferma Vedetelor, precum și decesul tatălui, au fost ca două palme primite din partea destinului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Era cunoscut drept un veritabil Don Juan. Chiar Augustin recunoștea de multe ori că îi fura iubitele chiar propriului său frate, Lucian Viziru. A jucat în telenovele și a devenit rapid unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi. Fanii lui au așteptat ani buni să recunoască dacă are sau nu o relație cu Doinița Oancea, dar inima lui a fost furată, în cele din urmă, de o blondă superbă.

Chiar dacă relația lui cu actuala iubită a început în secret, cei doi au ieșit public recent și au postat primele imagini de familie. Se pare că nici Augustin, nici proaspăta mămică nu se așteptau ca în viața lor de cuplu să apară atât de rapid o fetiță. Însă, surpriza s-a transformat rapid în cea mai frumoasă binecuvântare.

fetita-augustin-viziru-9fetita-augustin-viziru-9

Augustin Viziru, transformat total după ce a apărut fetița lui

Acum, Augustin a dat nopțile albe petrecute în cluburi pe nopțile albe provocate de fetița lui. În emisiunea Showbiz Report, de la Antena Stars, actorul și câștigătorul Ferma 2020 și-a deschis sufletul.

„Acum semăn cu tata, nu mai sunt rebel, el mereu îmi spunea să îi fac o fetiță. Eu cred că toate se întâmplă la timpul potrivit, acum sunt pregătit mental, știu ce să fac pentru ea, ori de câte ori are nevoie. S-a schimbat totul, acum iau jucării, hăinuțe pentru ea, schimb scutece. E sănătoasă, e frumoasă, e ce trebuie. Seamănă cu mine, dar și cu mama ei', a declarat Augustin Viziru.

Citește și: Cum și-a salvat Paula Chirilă fetița, după ce a fost la un pas de înec la botez: „I-am smuls-o preotului din braţe'

Citește și: De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale: „Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor”/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak și-au împărțit averea din timpul căsniciei: „Am făcut un contract…'

Citește și: Îl mai ții minte pe Lucian Viziru? S-a mutat de 7 ani cu familia în Germania: cum arată acum și cu ce se ocupă fratele lui Augustin Viziru

Ce spune Augustin Viziru despre viața de familie

Din fericire pentru el și pentru iubita lui, Augustin a avut norocul de un bebeluș care doarme destul de mult. Nici măcar el nu se aștepta ca viața lui să se schimbe atât de brusc, dar este un tată și un partener responsabil, preluând din sarcinile casei, atunci când iubita lui este prea obosită.

'Am noroc de o fetiță foarte cuminte, doarme noaptea. Nici nu pot explica în cuvinte ceea ce simt. Nu am înțeles ce se întâmplă cu mine când s-a născut. Mergeam cu 20 km/h, mergeam desculț, în primele două zile dormeam iepurește. Mi-e greu să mă trezesc, dar când o văd îmi sare somnul. Dimineața o mai las pe maica-sa să mai doarmă și o iau, o schimb, o spăl, îi fac masaj, stau cu ea.

De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale

Multă lume s-a întrebat cine este iubita misterioasă, care l-a făcut tată pe Augustin Viziru, dar și motivul pentru care nu este prezentă în spațiul public. Viziru a ținut să lămurească și acest aspect.

'Eu nu am ținut-o ascunsă, dar ea nu-și dorește viața asta publică și respect asta. Ne-am cunoscut frumos, formăm o familie frumoasă, la vreo șase, șapte luni a venit și copilul, nimic nu a fost plănuit, dar s-a întâmplat. Când este să se întâmple, se întâmplă. Este șefa mea! Am două șefe, una mică și una mare!', a spus Augustin Viziru în cadrul emisiunii 'Showbiz Report'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton